|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   konizacija
11.12.2008 15:19:42   
catalina
Zanima me kako poteka konizacija ali boli in pa koliko časa si dejansko v bolnici, ali je narkoza nujna???
Kaj pa dojenje, saj še dojimuser posted image 3 mesece, na pomoč....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: konizacija
12.12.2008 8:37:53   
NTS
Jaz sem šla v bolnišnico v sredo dopoldan, prespala, v četrtek so mi pod narkozo naredili konizacijo, v petek pa sem šla domov.
potem pa je bilo dva tedna počivanja doma in 8 tednov nič kopanja v banji in nič sex -auser posted image .

Kako pa je z dojenjem pa se pozanimaj.
Bolelo me pa res ni nič.

lp
nts

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

(odgovor članu catalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2008 8:42:52   
Pupsika
Jst sem imela konizacijo januraja letos, prvi dan je sprejem, drugi dan operacija in tretji dan , če je vse ok lahko greš domov.

Ni paa nujno, da je konizacija izvedena z narkozo. Jst se ful bojim narkoze in jo slabo prenašam zato sem se zmenila za spinalni blok .
Men je bilo super, po operaciji sem se ful dobro počutila, samo malo hecen občutek  je, ker ne čutiš sp. del telesa ampak tudi to kmalu izveni.

Za dojenje pa žal ne vem.

Srečno!

< Sporočilo je popravil Pupsika -- 12.12.2008 8:43:44 >

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu NTS)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2008 8:47:08   
resnično srečna
konizacijo sem imela konec septembra...prišla v bolnico zgodaj zjutraj, pred tem se hčerko podojila...potem so me uspavali in opravili...tisti dan sem še ostala notri...naslednji dan sem bila odpuščena...

hčerkica je takrat imela 5 mesecev...prvi podoj po narkozi sem si spumpala...in zavrgla...nato pa normalno dojila naprej...

nočne obroke sem si vnaprej pripravila in zamrznila tako da ji jih je dal mož (preko noči namreč ni smela ostati z menoj)...jaz sem se ponoči zbujala na 3 ure in si črpala mleko...

dojim normalno še sedaj...

če želiš še kako informacijo pa piši...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu catalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2009 16:11:14   
leopoldina
Pozdravljena,

gleda na to, da bom imela verjetno tudi sama konec meseca konizacijo ali pac nek poseg zaradi slabega PAP-a, me zanima kako si potem resila problem z dojenjem. Sama imam tudi 3-mesecnega fanticka, ki ga polno dojim. user posted image
Hvala lepa za odgovor in lep vikend zelim

(odgovor članu catalina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?