Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: konec porodniške -zavod 24.5.2006 12:50:44
|
|
|
|
ona
|
Novo službo lahko odkloniš,s tem pa nimaš nobene pravice na zavodu! najbolje,da se lepo pomeniš z direktorjem in ga prosiš,če te da na zavod oz. če te on da stran,potem imaš pa vse pravice na Zavodu!
|
|
|
|
RE: konec porodniške -zavod 24.5.2006 13:12:17
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Mislim da se lahko dogovoriš z direktorjem , da te da na zavod vendar če si bila v tej firmi več kot pet let ne zahtevaj odpravnine, ki ti pripada ob odpovedi pogodbe (katera je v tvojem primeru na tvojo zahtevo), ker se drugače direktor ziher nebo strinjal oz. mu kar sama predlagaj, da ne zahtevaš odpravnine in sem prepričana , da se bo ziher strinjal.
|
|
RE: konec porodniške -zavod 24.5.2006 19:17:54
|
|
|
|
TONČI.
|
Mislim da je najbolš zate da šefa prosiš za neplačan dopust do septembra. Do sep. potem sama plačaj leta in ostalo, potem ko boš pa sept. imela že varstvo za tvojo , boš imela pa službo. Problem bo, če boš šla zdej na zavod, da te nihče ne bo hotel potem vzeti. je pol službo dobit ko imaš že otroke. Vsak se boji da boš veliko odsotna. Priporočam ti neplačan dopust. to veliko delajo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?