Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
konec dojenja pri 18,5 mesecih 30.1.2006 10:20:42
|
|
|
|
simone
|
Ko sem prebrala idejo, da otroku rečeš, ni zizik so šle v Avstrijo, me je prav nasmejalo. No pa smo poskusli bolj za šalo kot zares. V soboto , ko se je hotel dojit sem se obrnila in mu pokazala hrbet in ga vprašala, a sta že nazaj. Najprej ni najbolj razumel kaj je zdaj to. Povedala, da ni zizik, ker sta šli v Avstrijo se peljat z avtomobilom, potem sma ponovila, da avto dela brrr, kako delajo brisalci, lučke svetijo .. da pa ko se vrneta, ju boma skregala tititi, kje sta hodili tako dolgo. Vsakokrat, ko je zahteval sem mu to ponovila in je danes 3 dan, ko sam pogledala in reče ni-ni zizik in naredi titi. Zdaj tudi prespi noč, ko prej niti pod razno. Super, super. Končno po letu in pol se bom lahko naspala ponoči. Jana73 če si slučajno na forumu - hvala ti za krasno idejo, kako odstaviti otroka od dojenja. Zanima me kako naj preprečim, da bi mi mleko nastajalo oz. da ne bi prišlo do vnetij?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?