Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: končno tudi krajši delovni čas za mamice ... 27.4.2006 15:28:01
|
|
|
|
ona
|
Kaj mi prosim lahko posreduješ link,na kateri strani si ro dobila? Hvala!! +
|
|
|
|
RE: končno tudi krajši delovni čas za mamice ... 27.4.2006 15:43:11
|
|
|
|
CIPRESA
|
Jim je vendarle kapnilo
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2006 16:54:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: končno tudi krajši delovni čas za mamice ... 27.4.2006 18:57:37
|
|
|
|
CIPRESA
|
Meni pa tale stavek tam na tem linku ne da miru (malo mimo teme šnucika pa vseeno upam da neboš preveč huda ): "....nadalje na enega od staršev, ki neguje in varuje dva otroka, in sicer do šestega leta starosti mlajšega otroka...." Kaj ni bilo rečeno da lahko izkoristiš pravico do krajšega delavnega časa (4 ure) do otrokovega 6 leta starosti - ampak prvega rojenega otroka( in ne zadnjega kot tu piše). Namreč moževa svakinja ima 3 otroke, stari so 9,8 in 3 leta. Naj zaprosi potemtakem za podaljšanje možnosti krajšega delavnega časa? Ker do sedaj je bilo samo do 3 let otrokove starosti sedaj po novem pa nevem več kaj je prav!!! Morda katera ve kaj o tem???
|
|
RE: končno tudi krajši delovni čas za mamice ... 27.4.2006 22:04:46
|
|
|
|
HuAnita
|
Je bilo zadnjič po radiu, da. Jza bi šla takoj v to, samop že z mojo 'bajno' polno plačo težko preživimo, tako da bo verjetno žal spet ekonomski vidik prevladal
|
|
|
|
RE: končno tudi krajši delovni čas za mamice ... 27.4.2006 22:21:02
|
|
|
|
šnucika
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Je bilo zadnjič po radiu, da. Jza bi šla takoj v to, samop že z mojo 'bajno' polno plačo težko preživimo, tako da bo verjetno žal spet ekonomski vidik prevladal no,saj tudi jaz praktično ne zaslužim nič...letni izračun je že drugo leto izguba. me pa vseeno zanima,po kakšnih kriterijih nas bodo obravnavali.....saj jaz nikoli nisem delala 8 ur,včasih je bilo samo 1 uro,včasih pa tudi cel dan.Ali nam bodo gledali letni zaslužek in rekli,samo pol tega lahko zaslužite,da vam država plača pol prispevkov?Samo to razlago si predstavljam....
|
|
RE: končno tudi krajši delovni čas za mamice ... 2.5.2006 22:02:58
|
|
|
|
Tasika
|
Drage moje, jaz grem jutri na davčno po informacije in poročam. Ker tega si pa en bom dovolila vzeti, niti enega dneva ne. Čeprav so mi 3 mesece, kolikor je minilo od konca porodniške, že ukradli!
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?