|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   končno izvidi AC
25.7.2007 19:49:18   
modanik
user posted image sem že mislila, da ne bom dočakala tega dne,pa sem le po 22 dneh mučnega čakanja preko vez izvedela, da pričakujemo zdravega otročička, izvidi pa bodo šele drug teden po pošti. Sedaj lahko končno uživam nosečnost, ter pozabim na težko čakanje, ko ne veš kaj te čaka.V veliko pomoč ste mi bile vse, ki ste pisale o svojih izkušnjah, saj sem spoznala, da v tem nisem sama in da nas je veliko, ki moramo čez to preizkušnjo. Vsem, ki še čakate izvide želim vso srečo in bom držala pesti za vas, kot ste jih ve zame. Hvala še enkrat!
Komaj čakam 16. december, ko bo naša družina dobila še enega sončkauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: končno izvidi AC
25.7.2007 19:55:39   
lana38
Super za dobre razultate AC.user posted image user posted image user posted image
Jaz pa še nestrpno čakam, da dobim izvid po pošti. Danes je 12 dni od moje AC in sem vsa psihično napeta.
LP

lana38

(odgovor članu modanik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2007 20:14:49   
scubadiver
čestitke modanik ;)

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2007 22:37:17   
Anonimen
user posted image user posted image čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2007 2:13:50   
NEJKA 2
Najprej lep pozdrav sem nova na tem foumu in čeprav je od moje AC minilo že šest let se še predobro spomnim psihičnih muk ob čakanju na izvide, ki so bili hvala bogu vredu.Zato želim vsem ki sedaj čakate na izvide veliko sreče in čim manj trpljenja.LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2007 19:55:39   
sonchek
za vse ki še čakajo izvid...močno držim pesti!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu NEJKA 2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.7.2007 21:56:29   
ašun
Čestitam za dober rezultatuser posted image user posted image user posted image .

Lana 38 saj bo, še malouser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.7.2007 22:09:07   
andreja2000
modanikuser posted image  čestitke za dober izvid.Tudi sama vem,kako težko je čakat na izvide.
Jaz sem jih dobila pred 9 dnevi n se mi je odvalil kamen iz srca,saj pred dvema letoma ni bilo te sreče.

Lana38 držim pestke
in seveda še vsem,ki čakate na AC ali izvide!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2007 9:14:18   
Lusa
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Pri meni pa še točno 1teden do AC in potem mučno čakanje.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.7.2007 13:27:38   
andreja2000
Lusa že držimo pesti!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.7.2007 17:21:30   
modanik
hvala vsem za čestitke, imam pa eno vprašanje, na izvidu piše XX, pa kokr sem jest seznanjena to pomeni, da bomo dobil punčko, včeri mi je pa nekdo reku, da je to fantek, tko da sm zdej čist zmedena, a mi lahko pomagate

(odgovor članu modanik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.7.2007 17:25:43   
soni
čestitke vsem za dober rezultat, pesti pa držim za vse, ki na dober rezultat še čakate. XX pa pomeni deklico. 
Pravzaprav pri meni je jasno pisalo: " 46,XX- normalen ženski kariotip."

(odgovor članu modanik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.7.2007 18:00:21   
benika
Iskrene čestitke za dober rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lana38 in Lusa, za vaju pa vsi držimo pestkeuser posted image user posted image user posted image , da se izide na najlepši možni način.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.7.2007 18:06:34   
ašun
xx je punčka
**** je fantek

Čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.7.2007 18:31:02   
baja*
Čestitke! user posted image  Zdaj pa uživaj v nosečnosti... user posted image

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.7.2007 9:35:49   
sasa78
Sedaj bom izpala kot kakšna "koza" ampak kaj je AC? Ko sem bila jaz noseča tega nismo imeli. Je to samo pri starejših nosečnicah?

Hvala za odgovore.

Lep dan - čeprav hladen!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.7.2007 10:02:17   
Anonimen
Amniocenteza.
Kromosomski pregled. Ko dobiš izvid, lahko vidiš tudi spol otroka.

Ali je XX ali ****.

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
31.7.2007 20:31:16   
modanik
no, sej sem vedela, da imam prav, sedaj bo moj mali Nikec dobil sestrico.Upam, da bo od zdaj naprej nosečnost potekala kakor toliko normalno, tako kot prvič. Vsem, ki jih čakanje na AC še čaka in na težko pričakovane izvide, želim vse naj naj, ker je res težko v tem obdobju, ko bi morale žareti od veselja, čakati ali bo vse ok z našimi sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.8.2007 19:32:28   
tonja
ČESTITKE ŠE IZ MOJE STRANI!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu modanik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.8.2007 20:09:28   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

Sedaj bom izpala kot kakšna "koza" ampak kaj je AC? Ko sem bila jaz noseča tega nismo imeli. Je to samo pri starejših nosečnicah?

Hvala za odgovore.

Lep dan - čeprav hladen!

To je amniocinteza. Vzamejo ti vzorec plodovnice kjer plavajo celice še ne rojenega otročka. Nato naredijo podroben pregled vseh kromosomov (število, zgradba) in s tem izključijo vse genske napake na plodu. Npr. z to preiskavo lahko ugotovijo ali ima otrok dawnov sidrom. Preiskava je 100%

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.8.2007 20:21:01   
Pia77
...s tem izključijo vse genske napake na plodu.

Kariotipizacija plodovih celic, dobljenih z amniocentezo, pokaže le napake v sestavi kromosomov  - http://sl.wikipedia.org/wiki/Mitoza (npr. Downov sindrom - trisomija kromosoma 21, Edwardov sindrom - trisomija 18, sindrom Patau - 13), nikakor pa ne pokaže na desetine tisočih možnih genskih napak, ki obstajajo. Gen za kakšno določeno bolezen v teh celicah žal lahko dokažejo le, če ga ciljano iščejo.

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?