Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
končno enkrat vesela menstruacije 7.11.2005 9:40:40
|
|
|
|
sanja-3
|
No, da se vam po dolgem času ponovno javim še jaz. Zadala sem si nalogo, da se nekaj časa ne bom javljala na forum, pa žal ne gre. Ne le, da pregledam vsake pol ure kaj je novega odvisna sem - priznam. Pri meni je tako, v sredo pričnem z jemanjem klmifena (jupi-če bo le deloval oz. ). Ginekolog mi je dal 3 mesece fore, da zanosim s pomočjo klomifena . Že en teden sem komaj čakala menstruacijo. Problem je,da sem psihično že čisto na dnu. Čez dan sem noro navdušena, zvečer me pa kar grabi panika, kaj če ne bom Zmogla:....klomifen...depresija....bolečine....DOJENČEK...?! Eno leto in pol je res preveč. Okrog mene same nosečnice in dojenčki, jaz pa ? Letos imam za decemberske dobrotnike samo eno željo: ?! hvala ker mi prisluhnete in lep pozdrav, sanja-3
|
|
|
|
RE: končno enkrat vesela menstruacije 7.11.2005 10:00:54
|
|
|
|
lana38
|
sanja-3 Naj te me bo nič strah, da ne boš zmogla. Boš že... Vse nas obdajajo isti dvomi in zmeda. Jaz prvič nisem zanosila leto in pol in vem, kako ti je. Zdaj se pa drugič trudiva in bo tudi že skoraj leto in pol(od avgusta 2004). Tudi jaz vidim okrog sebe same nosečke in mamice z vozički. Ne vem, če jih prej ni bilo toliko, ali pa jih nisem opazila, ker pač nisem delala na . Vem, kako ti je hudo. Vsem nam bo enkrat uspelo tako ali drugače, samo verjeti je treba.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.