|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   končno dopust,vreme pa grrrrrr
19.7.2012 8:03:53   
ajataja
Danes zadnji delovni dan jutri pa proti dalmaciji user posted image Tako smo težko dočakali da minejo še zadnji dnevi zdej nas je pa še tole slabo vreme ,ki je napovedano za drug teden zafrknilo user posted image Do torka sem gledala da bo tudi spodaj slabo za naprej pa niti ne vem kje pogledat,ali katera ve kako kaj kaže za cel naslednji teden .Upam da ne bomo 10 dni samo na sprehode hodili v dolgih hlačah.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: končno dopust,vreme pa grrrrrr
19.7.2012 8:11:42   
Tippi
Kam pa greš? povej, pa ti pripopam link za cel teden vremena v tistem tednu user posted image

Drugače pa. Jaz sem bila leta in leta in leta user posted image obremenjena z vremenom. Da kaj pa če bo ravno takrat grdo, pa kaj če bo samo dež, pa to pa ono, potem sem pa ugotovila, da ne glede na vreme, vedno se lahko imamo lepo! Ko sem to dojela, tako zares, znotraj sebe, sem to prenesla tudi na druge in res je bilo super! Ne glede na vreme, pa naj je bilo nenavadno hladno za poletje, ali pa če je bil dež, vedno se prilagodimo in iz tega izstisnemo najboljše in vedno je lepo! Potrudi se, da se user posted image

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.7.2012 8:36:00   
StrawberrY
Res je od nedelje naprej (pa vse tja do četrtka)v Dalmaciji napovedano grdo vreme. Samo pravijo domačini, da kaj hudega ne bo. Jim je pa že treba verjet user posted image .
Odkrito povedano, meni bo prav pasalo.

Vam pa želim, da kljub vremenu preživite lep teden. Navsezadnje je važno, da se odklopite. Kopali se boste pa sigurno lahko, ker je voda kljub močni dvodnevni burji še vedno topla. Vsaj na našem koncu.

< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 19.7.2012 8:38:40 >

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.7.2012 8:37:15   
ajataja
Gremo v Zadar user posted image Ma sej samo zaradi mene je čist vseeno kako vreme je samo da se odklopim in spremenim malo okolje,so pa trije otroci tisti,ki bi bili 24 ur na dan v vodi in vem da bo kriza če bo treba kak dan samo mimo plaže hodit user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2012 8:39:33   
Tippi
http://www.meteo-info.hr/grad/zadar

Upam stavit, da se boste lahko dopoldne vedno kopali, popoldne so pa bolj poletne nevihtice, ki bodo oprale ozračje user posted image Temperature so idealne, kar poglej! Sicer pa, mi smo se vedno kopali tudi v dežju. Noro doživetje user posted image In morje je ekstra toplo, ko dežuje!

Ja, imeli se boste lepo! Vreme vam je naklonjeno! user posted image

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.7.2012 8:42:17   
StrawberrY

IZVIRNO SPOROČILO: ajataja

Gremo v Zadar user posted image Ma sej samo zaradi mene je čist vseeno kako vreme je samo da se odklopim in spremenim malo okolje,so pa trije otroci tisti,ki bi bili 24 ur na dan v vodi in vem da bo kriza če bo treba kak dan samo mimo plaže hodit user posted image

Aha vidim da greste v Zadar. No mi smo še ca.100 km bolj dol, pa ti povem, da je že ob tej uri za "crknit" vroče (in tako je že skoraj mesec dniuser posted image ) Pa glede na to, da so napovedane bolj ali manj samo plohe, se greste tudi komot kopat. Moker si v vsakem primeru user posted image

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.7.2012 8:42:52   
StrawberrY

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

http://www.meteo-info.hr/grad/zadar

Upam stavit, da se boste lahko dopoldne vedno kopali, popoldne so pa bolj poletne nevihtice, ki bodo oprale ozračje user posted image Temperature so idealne, kar poglej! Sicer pa, mi smo se vedno kopali tudi v dežju. Noro doživetje user posted image In morje je ekstra toplo, ko dežuje!

Ja, imeli se boste lepo! Vreme vam je naklonjeno! user posted image

Podpis!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.7.2012 8:50:19   
*pepelka*
Tudi mi pridno spremljamo vreme, saj je napoved slaba. Kajveč pa si poglej tukaj
vreme

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.7.2012 8:58:16   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka*

Tudi mi pridno spremljamo vreme, saj je napoved slaba. Kajveč pa si poglej tukaj
vreme

Poletne plohice pa res niso slabo vreme. Samo poglejte si temperature! Idealna temperatura za morje je 25! Plohice pa malo operejo zrak in potem je spet super naprej.

Skratka punce, lepo bo, ve sam uživat in odklopit na polno! user posted image jaz tudi odhajam jutri, sicer čisto na druge konce sveta, ampak mi tudi na kraj pameti ne pade, da bi gledala vreme. Itak da bo super!! user posted image

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.7.2012 9:05:41   
liliana
Mi smo bili prejšnji teden nekaj dni na morju.....groza od temperatur.....36, 37....že zjutraj ob 7h je bilo 28 stopinj......morje prava mlaka, da se niti shladiti nisi mogel in od 11 do 17 ure ni bilo mogoče preživeti zunaj.....je bila milina, ko so se en dan za uro in pol zbrali na nebu beli oblaki in je malo zapihalo...... 

Tako da meni so temparature 26 stopinj idealne za dopust, tudi če je na nebu kak oblak (zato tudi na glavni dopust hodimo septembra, samo lani nas je vreme zafrknilo, ker so lani septembra tudi bile temperature celih 14 dni okrog 35 stopinjuser posted image )

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.7.2012 9:13:45   
ajataja
Uf ste skromne s temparaturami user posted image zame so idealne tam od 28 pa do 30 kar je manj pa ni fajn če si na morju.Absolutno ni fajn če je 34-37 ,ampak 25 pa spet ni ok ker ko prideš iz vode je pa hladno na takih temparaturah.Upam ,da res ne bo veliko dežja user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.7.2012 9:19:54   
liliana
Verjamem, da tisti, ki greste na dopust en krat na leto pričakujete v tistem tednu ali 10 dnevih sonce, ker se želite maksimalno kopati.....

Jaz sem na morju vsakih nekaj mesecev v vseh letnih časih in mi ni problem nikoli tudi če je slabo vreme.....se vedno najde nekakšna zaposlitev....sicer pa mi nikoli ne preživljamo časa na plaži non stop....od 10 do petih popoldne, tako da potem lažje sprejemamo kake vremenske neprilike......

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.7.2012 17:51:30   
honey
Tudi mi se odpravljamo na dopust in sicer malo bližje, na Pag. Močno upam, da bo toplo, vsaj tam med 28 in 30, ker drugače mi ni za biti na morju. No, kar je čez 30 je sprejemljivo tja do 32, več pa tudi zame ne user posted image Ne vem, jaz pa imam na morju rada sonce in vročino. Lansko leto smo imeli 6 dni od 10-ih slabo vreme (pihalo 100/h, temp. pa okrog 25) in je bilo prav zoprno biti na plaži. Smo prav iskali sonce. To pa zame ni dopust. Rada imam toplo in da je sonce, da vsaj vem, da sem na morju user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.7.2012 18:04:18   
ronja
ajataja, weatherwunderground ima za cel teden napoved.

tippi, lahko se imaš lepo v kakršnemkoli vremenu, amapk v lepem je to lažje (ni ti treba šivat na vrat na nos dolgih hlač, ker sta vse, ki sta jih imeli, že polili z juho;), pa ven jih lahko napodiš, ne da jih oblačiš, obuvaš, pa ko prideš nazaj not, samo natočiš vodo, ni treba kuhat čaja za premražene malčke itd... Mal bolj izi je - vsaj z malimi otroki. Pa če je skoz dež, je smotano, ker je zunaj mokro in moraš bit not in se otroci naveličajo in si moraš non stop izmišljevat neke aktivnosti, če je pa lepo, greste pa na vrt, pa na plažo, pa je super, pa ni treba nič delat za to:))
Kopat se v dežju je tudi čisto fajn, samo precej manj fajn, če so valovi in imaš 3 neplavalce... vsaj en se ziher ustraši, ko kak val zalije, pa pazit moraš še bolj in to ni glih sproščujoče kopanje potem. Pa divjat nazaj domov z malimi, ker je zunaj veter, da se ti ne prehladijo... Ma, ni glih isto, no;). Smo vedno toliko časa na morju, da imamo vsaj eno slabo vreme, pa vem, da je takrat neprimerno manj sproščujoče, ker moraš več delat, bolj gledat, več oblačit, itd...
Sam dež ni tako problematičen, bolj je problem mraz, pa tamali, ko nimaš zanje cele jesenske garderobe s sabo, se pa hitro zmočijo...

Če naju pa daš sama v šotor/vikend/sobico/... pa lahko tudi cel dopust dežuje, pa se bova mela fajn - sprobano večkrat;). Ampak to z otroki ne pride v poštev;)

Mi smo bili prejšnji teden nekaj dni na morju.....groza od temperatur.....36, 37....že zjutraj ob 7h je bilo 28 stopinj......morje prava mlaka, da se niti shladiti nisi mogel in od 11 do 17 ure ni bilo mogoče preživeti zunaj...

Je pa zato tole meni idealno:) Nikoli prevroče, hehe.

A kdo ve, kakšen bo pa kaj avgust?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.7.2012 21:26:48   
majčica1508
Mi smo tudi že 1 teden doma in mi te naše temperature ne odgovarjajo....
Smo prišli v soboto iz 36 stopinj na nedeljskih 16.....Mali dve že smrkata in kašljata....
Vreme avgusta bo lepo pa držim pesti,da bo še september lep.......

Jaz si pogledam VREME ZA 25 DNI HRVAŠKA.........da dobim približno sliko

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.7.2012 13:29:44   
kimica86
Evo, mi smo na Pagu in je vreme dobesedno od k... Če bi samo deževalo, me sploh ne bi brigalo, ker v vsakem primeru si moker- tudi, če dežuje in si v morju user posted image user posted image
Ampak piha pa za znoooooret.. Če bo še jutri tašno, v sredo gremo definitivno domov, ker ne mislim samo posedat v apartmaju.. Spim in jem lahko tudi doma..

A kdo ve, če se bo ta burja jutri morda umirila?????

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.7.2012 13:34:50   
Tutan
Na otoku težko, da bo slabo vreme več kot 3 dni. Drugače pa: http://www.vremehrvaska.com/otok-pag/ , se izboljšuje. Burja zna bit nadležna, ja.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.7.2012 21:33:00   
kimica86
Ma hvala bogu, da se bo vreme izboljšalo user posted image user posted image

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Smučišče Kandrše – Vidrga
photo
Ob cesti Moravče-Zagorje, 50 kilometrov od Ljubljane, ležijo Kandrše. Kandrše so naselje v občini Zagorje ob Savi. Manjš...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?