Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kompresijske žabe oziroma nogavice... 13.6.2005 9:33:37
|
|
|
|
Gina
|
Pojma nimam, ampak sem najprej pomislila na Sanolabor. Saj lahko po tel. pokličeš.
|
|
|
|
kompresijske žabe oziroma nogavice... 13.6.2005 10:09:53
|
|
|
|
Tiamo
|
:zaspan::zaspan: Jaz sem dokolenke kupila, prejšni teden, v Sanolaborju. Cena cca 2000 SIT. V Hospitaliji so 4000SIT. Tia74
|
|
|
|
kompresijske žabe oziroma nogavice... 13.6.2005 10:15:24
|
|
|
|
cmokec
|
A ni v teh žabah mal vroče za poletje? Jaz sem jih imela v bolnici, so prav seksi, samostoječe. :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
kompresijske žabe oziroma nogavice... 13.6.2005 10:29:58
|
|
|
|
Annny
|
Cmokec:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
kompresijske žabe oziroma nogavice... 13.6.2005 10:59:36
|
|
|
|
cmokec
|
Ja Annny, pa da ne omenjam kombinacije s tistimi mrežastimi sp. hlačkami. To je blo smeha, pa se nobena ni mogla prov zlo smejat, k smo ble že vse po posegu. Slišal se je samo h, h, h, h, :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
kompresijske žabe oziroma nogavice... 13.6.2005 11:12:04
|
|
|
|
Nannn
|
a mi lahko katera razlozi zakaj se jih rabi in kdaj se zacnejo uporabljat? Hvala Nannn :nosecka:
|
|
|
|
kompresijske žabe oziroma nogavice... 13.6.2005 11:29:33
|
|
|
|
Annny
|
Nannn, te nogavice preprečujejo nastanek krčnih žil oz. pomagajo pri že obstoječih.
|
|
|
|
kompresijske žabe oziroma nogavice... 13.6.2005 15:32:57
|
|
|
|
teta beta
|
kimi, ravno mi je G rekla, da to proti pokanjem žilic menda ne pomaga (ali bore malo), samo če imaš tudi varice (izstopajoče žile - klobase). Drugače jih ima ziher kak sanolabor ali artsana, verjetno tudi kaka lekarna.
|
|
|
|
kompresijske žabe oziroma nogavice... 13.6.2005 19:19:30
|
|
|
|
kimi
|
kje pa je sanolabor
|
|
|
|
kompresijske žabe oziroma nogavice... 13.6.2005 22:49:54
|
|
|
|
Maša
|
V Lj. na več koncih....med drugim citypark
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......