Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
komplikator prosi za pomoč 22.6.2005 9:14:34
|
|
|
|
BONI*
|
Pozdravljene! Naša mala družinica študira, če bi se za vikend prvič odpravili malo na morje:bravo:. Samo bolj, ko študiram, bolj kompliciram in manj mi je jasno, kako se kaj izvede:ups::)- Npr. kako prakticirate z plenicami na plaži? Ali imate dojenčke na plaži sploh v plenicah, ali so nagci (in lulajo in kakajo vse povprek:)- ):zmeden2: Ali se sploh splača kupovati tiste plavalne plenice za 6 mesečnika, ki bo itak samo v bazenčku za napihnit in mogoče samo za probo malo tudi v morju (bomo videli, kako mu bo všeč). Potem pa me še zanima, kaj je tako čarobnega na teh Fredovih plavalnih obročih? Res ne vem! Sploh ne vem, kako ta obroč zgleda. A se ga splača kupiti in če ja, kje je najcenejši in koliko stane? A sta dva različna obroča? V čem pa je razlika? lp, Boni
|
|
|
|
komplikator prosi za pomoč 22.6.2005 9:21:11
|
|
|
|
piščanc
|
pri nas je blo tako - na plaži sem imela tiste podloge za enkratno uporabo, če je bila nagec, zdaj se dobijo v dm, večino časa pa je imela plenico, ker so pol brisače vse mokre, koplanih plenic nismo uporabljali. kopala se je v čolničku, nagec, malo namakanja nogic v morju (ni ji bilo povšeči) fredovega obroča pa nismo imeli, se je raje stiskala k mamici in atiju
|
|
|
|
komplikator prosi za pomoč 22.6.2005 9:27:46
|
|
|
|
m jana
|
Jaz sem imela pri obeh Fredov plavalni obroc! In pa tiste hlacke! Na morju ni hotel biti noben v obrocu ker v njem lezi in jima je bila morska voda premrzla! Tako da smo se samo malo cartali in bili v bazencku! Eni starsi so ful alergicni ce vidijo tvojega otroka nagca v vodi! saj ves zaradi kakcev! V tistih hlackah pa je super ker so tako oprijete da vse zadrzijo pa se toplo jim je v njih! V bazencku pa smo bili nagci! V bistvu pa velja cim bolj se ravnaj po svojem instinktu! Zelim vam cudovit dopust!
|
|
|
|
komplikator prosi za pomoč 22.6.2005 9:28:20
|
|
|
|
Olivija
|
smo šli s šestmesečnico na Brač in: - plenic ni imela na plaži, kopala se je v glavnem v svojem bazenčku in namakala v morju, v ta velik bazen jo nisva dajala. - Fredove obroče smo uporabljali pri plavanju za dojenčke, kupila ga sicer nisva. Sva pa letos premišljevala, da bi ji tistega srednjega, ker so te obroči res zelo praktični, naša pa rokavčkov noče imet. Lahko jih pogledaš in naročiš na: http://www.plavanje-dojenckov.com/ Obstajajo pa tri velikosti, so pa okol 5000-6000 SIT. LP in en lep vikend! le pejte na morje ;) LP
|
|
|
|
komplikator prosi za pomoč 22.6.2005 9:38:41
|
|
|
|
BONI*
|
Punce, hvala za pomoč1 res ste bile hitre:bravo: Se ravno odpravljamo v trgovino in bomo skočili še v DM pogledat, če imajo kakšne plavalne pleničke za vsak slučaj. Drugače bo pa po moje več ali manj kar nagec. Olivija, sem hotela iti pogledat na ta naslov, pa me vedno dol iz neta vrže:zmeden: Tudi, če ga sama vpišem. Bom probala še kasneje. Vseeno hvala! Lp, Boni
|
|
|
|
komplikator prosi za pomoč 22.6.2005 9:41:23
|
|
|
|
Petra&Mojca
|
Mi smo s tamalo bili prvic na morju, ko ji je bilo dobrih 5 mesecev. Takrat je bilo na zalost morje veliko premrzlo za kakrsne koli plavalne podvige odraslih, kaj sele dojenckov. Pa tudi vreme ni bilo najbolj toplo. Uzivali smo v dolgih sprehodih ob obali, malika pa je, ce je vreme dopuscalo, uzivala v svojem bazencku. Potem pa je ze bila stara devet mesecev, ko smo sli drugic. Vreme je bilo precudovito (v septembru), morje toplo in skoraj nikogar na plazi. Bila je gola, v morju se skoraj ni kopala, ker je bila najbolj srecna, ce je lahko sedela na kamenckih ob robu vode, da jo je samo vsake toliko casa zmocil kaksen val. Pokakala se na sreco vedno samo v plenicko, je pa tudi nekajkrat malo zmocila kamencke na plazi. Takrat smo polili z morsko vodo. Je bilo pa res, da nas je bilo na celi plazi kvecjemu kaksnih 20. Fredovega obroca nismo imeli, smo pa imeli nek drugi obroc s hlacami, v katerem pa itak ni hotela bit. Ali na rokah ali pa je sama sedela ob robu morja ali v bazencku. Kopalne plenice za enkratno uporabo so ji bile ob nogah prevelike - je steklo vse ven, zato smo kupili kopalke za dojencke (v DM cca.3000 SIT), ki jih je imela oblecene v bazenih, kjer smo se tudi kopali.
|
|
|
|
komplikator prosi za pomoč 22.6.2005 10:17:08
|
|
|
|
Anonimen
|
kamot ste lahko nagci v bazenčku naprimer, pa tut če maš kako podlogo in je dokaj namiru tut. drgač pa pleničko, al pa kake spodne hlačke, če se glih pokaka da ne leti vse okol, če se pa polula pa splakneš pa posušiš, tut v morju je lahko nagec. mi mamo fredov obroč, pa je fajn za v bazen. naša je čist nora v njem, k ma ful rada vodo in tm lahko neovirano brca. drgač pa za en vikend ga pa ne bi kupvala. ga bosta že v naročju držala lp, lara
|
|
|
|
komplikator prosi za pomoč 22.6.2005 19:23:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Boni, samo nasvet: v DM so plavalne pleničke ekstra drage, v Merkatorju jih pa imajo trenutno v akciji.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?