|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   komisija zzzs
28.5.2007 14:07:03   
*tajda*
Ker sem tudi jaz ena izmed nosečk ki so na bolniški in bo tako na žalost še vse do septembra,me zanima če so katero obiskali gospodje z zzzs.Namreč v odločbi imam napisano da grem lahko ven samo v primeru zdravniških pregledov in ker moja ginekologinja noče slišat nič o tem da bi mi napisala sprehode(čeprav nimam take diagnoze da bi morala ves čas ležati)sem obsojena biti ves čas v hišiuser posted image .
Ali je res da hodijo vsak dan od 9h do 21h? Oziroma kaj naredijo če te ne dobijo doma??
Ker meni se bo zrolalo če ne bom šla vsaj malo na zrak.
Če ima katera izkušnje s tem bi lepo prosila da mi kaj več pove.Spadam pa v Ljubljansko regijo zzzs.
Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: komisija zzzs
28.5.2007 14:34:01   
Mehičanka
Doma sem bila od 25 tedna dalje in me niso niti enkrat obiskali. Je pa res, da so bili moji edini sprehodi do G, ker hodit okrog sploh nisem bila sposobna.

Prav tako je bila doma sorodnica in še ena prijateljica (obe istočasno kot jaz), pa ju tudi niso obiskali.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2007 14:53:31   
nemrak
user posted image user posted image ,
mene so obiskali dop, med tednom.
Prijateljico pa v obeh nosečnostih, v soboto dop.
Znanko pa so obiskali kljub zelo rizični nosečnosti. Dela pa v javni upravi, tako, da ne kontrolirajo samo delavce privatnikov.
Pa srečno!!!

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2007 17:16:30   
kobacaj

Jaz sem bila doma od 6 tedna pa do konca nosečnosti, pa me na domu niso obiskali, sem se morala pa osebno dvakrat javit na razgovor.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2007 17:21:44   
taček
Jst sem tut doma od 5 tedna, zdej sem pa v 23t2d pa me še niso iskali! Jst rur imam napisano, da lahko grem samo na preglede, ampak jst grem tut v trgovino al pa kam na obisk, ker drugače bi se mi zrolalo doma!

(odgovor članu kobacaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2007 14:21:47   
guppy
niti 1x me niso obiskali, bila sem pa na bolniški malo več kot 4 mesece

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2007 15:29:06   
Tinča1
Taček in kobacaj, zakaj pa sta vedve na bolniški?

Meni je moj osebni zdravnik rekel, da bom verjetno morala tudi jaz na bolniško do konca, ker imam terensko delo, pa moje stanje ravni ni primerno za avto.

Ker pa je moja G nonstop odsotna me je nadomestna dala za 14 dni v bolniško, moj osebni dr. pa  mi je podaljšal do enega meseca.

Sploh mi ni jasno kako naprej

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2007 17:19:29   
Ajvy
Kako naprej: po enem mesecu boš morala dobiti izkaz o zdravstvenem stanju od G in od Osebnega zdravnika ( oba te bosta mogla priporočit za na bolniško), in potem bo ta izkaz romal skupaj s tvojim zdravstvenim kartonom na komisijo, ki bo odločala o tem ali boš še naprej na bolniški ali pa moraš delat...potem pa boš dobila pošto ( odločbo) ti, tvoj delodajalec in pa tvoj osebni dr.... In tako za vsak mesec posebej..

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2007 18:34:55   
mana25
Se opravičujem Tajda, da sem takole vskočila v tvojo temo ampak me nekaj zanima.Tudi jaz sem v bolniški že 4 tedne in mi je danes ginekologinja dala ponovnih 4 tedne bolniške,pa me zanima kako je to za službo? A bom morala na komisijskega ali je za nosečnice kaj drugače? Ker ste že same to skoz dale vem da mi boste samo ve lahko odgovorile. Hvala vam za odgovoreuser posted image

Najina Urška je prijokala 05.12.2007

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.5.2007 18:42:17   
mana25
Se opravičujem ampak nisem vsega prebrala,mislim da je že Ajvy odgovorila na moje vprašanje! Kakšne pa so vaše izkušnje, so vas poslali delat ali ste ostale doma?

Najina Urška je prijokala 05.12.2007

(odgovor članu mana25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2007 19:51:03   
Anonimen
tud js sem skor od začetka že na bolniški, sem mela z ledvicami grozne težave, pa me je gin. kr na bolniško dala, ker mam tako delo da ne morm cel šiht na wcuser posted image pa ni noben komplicirov, niti enkrat.....na komisiji so vedno potrdili, gin. mi je pa napisala sprehode, je sama rekla da komot kam grem, ker doma se mi bo skisalo verjetnouser posted image no, zdej bom tak porodniško nastopla pa bo konc s tem.....nisem se pa celo bolniško nč obremenjevala s tem, ker so mi vsi rekli da pri nosečkah nikoli ne komplicirajouser posted image

(odgovor članu mana25)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2007 20:04:55   
Neža81
Jaz grem kam mi paše... na bolniški sem že od prvega dneva naprej (IVF, dvojčki, skoz neke težave) ..... sicer bom zdaj od 20 tedna naprej vedno bolj ležala, ker mi noge zeloooooooo zatekajo in bolijo.... če bo pa prišla kontrola, pa mi bo itak moja G napisala, da sem bila pri njej user posted image ... če bi bla skoz doma, bi se mi res zrolalo v bajti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.6.2007 11:43:49   
taček
Tinča oprosti ker ti tako pozno odgovarjam! Sem bila med tem časom v bonišnici zaradi krčev in prekratkega mv!user posted image
Jst sem v bolniški zaradi tega, ker prej 3 leta nisem zanosila in mi je moj G rekel, da je bolje,da sem doma, kot pa da bo šlo kaj narobe! Ma potem mi je bilo do 4 meseca tako slabo, da itak ne bi mogla bit v službi! Drugače je pa z mano vse ok, no do pred enim tednom! Zdej bom pač malo bolj pazila!

LP

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.6.2007 15:48:16   
soncek.djukelica
ojla,

tudi jaz sem zanosila v postopku OBMP in sem od transferja doma! Na plačni listi komisije sem mesec dni, me še niso obisklali ampak jih lahko vsaka user posted image  pričakuje! Sem brala na drugem forumu,da so jih tudi po večkrat obiskali!user posted image user posted image user posted image  
Čeprav se tudi jaz pregrešim! Grem ven, kot ste vse ostale rekle, tole je hujš kot na Dobu, da še user posted image  sprehoda ne more človek opraviti! Bom pa o vsem tem z svojim G dorekla,kaj se sme in kaj ne, ker splošna zdravnica mi je povedala,da te direktno kar na šiht pošljejo!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu taček)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?