|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   komisija
8.10.2008 9:44:26   
zala007
živjo punce. vem da je bilo o tem kar nekaj že napisanega vendar me vseeno zanima
koliko komplicirajo na komisiji za bolniški stalež po 30-ih dneh? delam namreč v zdravstveni ustanovi in mi počasi zmanjkuje moči za delo pa še hčerko imam doma staro 20 mesecev. ali zelo komplicirajo ali neŽ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: komisija
8.10.2008 9:47:49   
Anonimen
Odvisno kaj delaš, kakšne pogoje imaš, kakšnega ginekologa, kakšna komisija zaseda... so pa ful ful ful strogi ratal.

(odgovor članu zala007)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2008 10:20:50   
ssprdamj
Zivjo!

Sem prav danes dobila odlocbo in vsaj meni niso komplicirali. Odobrili so mi jo do 2. 11., ko nastopim porodniski dopust. Vzrok pa je delo v solstvu in sum na arterijsko hipertenzijo.
Vso sreco.

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2008 12:20:51   
kiara24
živjo!
meni so odobrili v Kranju, komisija, je ful stroga. Ginek me ni hotel poslušati... glede mojega počutja, imela sme tudi težave v krvavitve, zato so me pridržali v porodnišnici nakontroli in iskali vzrok... potem sem se vrnila na dleokot je velev G, vendar ni šlo. odšla sme do svoje zdrv. in mije dal na dleo po 4 ure kar gre. prav to smo tudi zaporsili v komisiji dobila sem odobreno do 13.11. Do poroniše imam potem še približno en mesec. Odvisno je, kdo je v komisiji....so pa bolj strogi kot so bili vačsih!!!

do konca še 15 t

(odgovor članu ssprdamj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2008 13:22:38   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

živjo!
meni so odobrili v Kranju, komisija, je ful stroga. Ginek me ni hotel poslušati... glede mojega počutja, imela sme tudi težave v krvavitve, zato so me pridržali v porodnišnici nakontroli in iskali vzrok... potem sem se vrnila na dleokot je velev G, vendar ni šlo. odšla sme do svoje zdrv. in mije dal na dleo po 4 ure kar gre. prav to smo tudi zaporsili v komisiji dobila sem odobreno do 13.11. Do poroniše imam potem še približno en mesec. Odvisno je, kdo je v komisiji....so pa bolj strogi kot so bili vačsih!!!

do konca še 15 t

Oj! A za 4 ure tud komplicirajo? Jaz isto delam v zdravstvu in me že zdaj ful boli križ pa sem komi na polovici (21 tednov). Rada bi še delala ker vem da se bom doma zaležala in bom vedno manj aktivna in tega ne bi rada! Samo več kot 3-4 ure pa vem da ne zdržim na nogah ker me začne ful bolet vse po vrsti - križ noge.
A komisija ful teži?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.10.2008 14:15:50   
kiara24
Kranjska komisija je najbolj zajeban kar jo je daleč na okrog! meni so odbrili... G je pa itak malo mino, ker me noče poslušat, ne bi rekla da bi izkoriščala... brez veze škoda besed. Jaz delam po 4 ure pa kar gre. sem pa 25t in ko pridem domomv je postelja moja največja prijatlejica, potem popoldan pa sprehodi!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?