|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   komentarji o velikosti trebuha
4.1.2005 17:45:56   
Naja31
Pozdravljene punce,

ugotavljam, da mi gredo grozno na zivce komentarji razlicnih oseb o velikosti mojega trebuha. Cisto vsak se zdaj pocuti dolznega komentirati, da imam velik trebuh in, da je april se dalec, pa ce vem, da nista dvojcka... Najraje bi rekla, da jih nisem vprasala za mnenje, ampak se malo zadrzim, ker bi potem izpadla tecka :nosecka:

Verjetno pretiravam, ampak to me pa takoooo razjezi, da sem morala deliti z vami.

Lp, Naja 26t 3/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.1.2005 17:47:58   
pravljica
joj naja...mene že zdaj sekirajo, če sem sigurna da nista dva...pa sem šele v 15. tednu :)-, ker se mi baje še nekaj časa ne bi smelo nič videt

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2005 17:57:35   
Martina27
Pozdravljena!

Tud jaz se ti moram oglasit z odgovorom na to temo.Tud men so non-stop težili kako imam velik trebuh pa to in ono.To enostavno presliši ne jemlji si tega k srcu,glavno da je z tvojim pikecom vse ok.Jaz imam res ogromen trebuh sam je tud moj sinček za 14 dni večji in normalno da bom imela velik trebuh.Potem pa vsek reče:o ti pa še mal a na,ali pa a ti nosiš dvojčke!

Pusti jih naj imajo svoje veselje,čeprav vem,da te to razjezi ker je tud mene oz me še,sam jaz ima še kakšen mesec in se bom tega rešila.

Lepo bodi,uživaj v nosečnosti,pobožaj pikeca in ne jezi se preveč.

Martina in moj sonček:sloncek::angel::sloncek::angel:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2005 18:14:47   
ZARA
ehhhhhh Naja31... ja poznam to...men se do 6 meseca ni poznal ne vem kolk,potlej mi je pa trebuh tako zrastel,da me je zadnji mesec full motil...2 minute sem rabla,da sem se v postelji obrnila,hehe...
Men osebno so sli taki komentarji na jetra,ker zmeri vsi neki pametujejo na konc pa vsi v temo brcnejo...
Najboljse da jih preslisis...
lp,Zara :rozica:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2005 19:02:40   
Tina26
Se malo kontra utisov.
Do roka imam se 28 dni (danes prvi dan porodniske juuupi)
pridem v Milerja in vprasam prodajalko ce imajo modrcke, pa rece JA GOSPODICNA, AMPAK SAMO ZA NOSECNICE. Jaz pa halo, ji pokazem na trebuh, ona pa AJA :zmeden:
Pol pa se v nasem Merkatorju, k me pozna mi rece zdej si pa ze dalec, kaksen sedmi mesec.
Jaz pa skoraj v jok.
Mene pa res moti to da ne vidijo moje Pikice. :(
Kako smo si razlicne :ups:

Naja jest bi na tvojem mestu buhija se bolj kazala in bla vazna ker nosim eno kepico s sabo :angel:

Papa

Tina 35(7/7)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2005 19:17:11   
Gina
Ljudje res nimajo pojma o ženskih trebuhih, pa tudi vsi trebuhi niso enaki. Meni so že od 6. mes. govorili, če grem že rodit, pa smo rodili z zamudo...:zmeden2:
Reci jim,ja imam velik trebuh in ponosna sem nanj, ker je v njem moj največji zaklad, tebi pa ni treba biti ponosen na svoje pripombe, ker si me užalil.
pa pa

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2005 19:25:10   
Jessy
Gina, dober komentar! :bravo::bravo::bravo::bravo: Si velja zapomniti!!!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2005 20:30:37   
mika
SE strinjam s Tino 26 - ponosno kaži svoj trebušček.

Mene so spraševali če sem res noseča, ker sem imela majhen trebuh. Danes, pa mi je patronažna rekla, da ko me je prvič vidla (3 tedne pred PDP) je mislila, da je dobila napačne podatke in da so se zmotili pri PDP

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2005 20:33:10   
Pia73
Jaz sem imela takšen trebuh, da me je še moja G za vsak, ko me je videla hecala, da ne ve, če ne bosta dva. Ker sem si jaz to celo želela, sem ji vedno odgovorila, da upam da res. Na koncu mi je naredila še celo 1 zastonj UZ in rekla, da ga lahko opraviči zaradi velikosti trebuha,...

Da ne govorim, da sem enkrat prišla v 6. mesecu nosečnosti v službo v obleki pa so me vsi spraševali, če grem že rodit,... Pa se nisem tud sicer fajn počutila v obleki zato je nisem več oblekla,..

Sicer pa sem bila do konca full ponosna na velikost trebuha. Rodila pa sem 8 dni po roku.

Ne oziraj se na govorice,...

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2005 20:49:49   
Anonimen
Po mojem pa to ljudje govorijo, ker mislijo, da se bo noseči mamici to fino in pohvalno zdelo. Saj naj bi bile ponosne na svoje trebuhe. Mislim, da ne mislijo nič slabega, le dobro.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2005 20:53:17   
jagoda
Tud js sem imela ogrooomneega! Že v 6. mesecu so me spraševali: A gospa vi boste pa kmalu, a ne? Da se ne spomnim komentarjev mimoidočih na ulici zadnji mesec? Ljudje so se kr obračali za mano in enkrat, ko sem čakala fanta zunaj pred eno trgovino mi je en gospod rekel: Gospa, lepo vas prosim pojdite domov, sicer boste tule rodili!:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Mene pa je vse skupaj zelo zabavalo in sem bila NEZNANSKO PONOSNA NA SVOJGA BUŠIJA!

Če hočeš videt kako velik je bil, mi pošlji na privat, pa ti pošljem geslo za album!

Aja, Adam je pol ob rojstvu tehtal 4590g!

lp in bodi ponosna, da imaš velikega!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.1.2005 21:54:28   
SU
Evo...še jaz se pridružujem "kontra vtisom"... Mene pa so do pred kratkim vsi spraševali : "Ja kje pa imaš kaj?? Si res noseča??". :( Tako, da sem bila že vsa zafrustrirana, če je z mano kaj narobe. Potem pa mi je na zadnjem UZ rekla G, da je posteljica pač bolj zadaj. Zdaj se pa tudi buši "napihuje" in je že "viden", tko da ni več toliko nepotrebnih komentarjev...:) Ja, kaj čmo...smo si pač različni (hvala bogu!) ;) LP, Saša (26,2/7)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.1.2005 7:49:50   
barby*
Ojla:zajcek:
Jaz se na tvojem mestu ne bi prav nič sekirala...PDP imam 26.03. pa zgledam kot da bom šla vsak čas rodit pa me taki komentarji prav nič ne motijo..nasprotno..ponosno razkazujem svoj zaklad9nebesa. Naj se vidi!!!! Z aviona zaradi mene!!!Poskusi se znebiti tega občutka, boš videla kako je fino:bravo::bravo:
Vsakemu ki komentira na tak način se nasmehnem, pobožam bušija in rečem, veš tu notri pa je moj zakladek...Ker pridno telovadi rabi dovolj prostora, pa še toplo nam je...
In res je tako...

Čim več božajte svoje bušije...

pa pa
barby:metulj: in :love:28t5d

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.1.2005 9:14:09   
Lidy
Mi imamo rok proti koncu aprila, pa so me že decembra spraševali kdaj bo in da zdej nimam več velik :zmeden: .

No ja, ne smeš si vseh stvari tako k srcu jemat. Men se je zdel da, ko sem zanosila se mi je že trebuh videl. In mi je bilo grozno nerodno, sedaj pa sem se že navadila.

Zadnič mi je ena prijateljica rekla, da vsakič, ko me vidi imam večji trebuh - če je samo trebuh večji je to OK, samo da se mi rit ne veča :)- . Pa sva se potem še cel dan režali na ta račun.

Ko bomo rodile bodo to samo lepi spomini :rozica:

Lidy 25t

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.1.2005 10:26:27   
Lu
Joj na tole debato se moram tudi sama oglasit.

Tudi meni non stop govorijo: ˝ Joj kakšen trebuh imaš? A bosta dva?˝ Jaz se jim samo nasmejim in rečem: ˝Ja menda ne.˝ Še moj dragi pravi, da imam res velikega. Se sploh ne sekiram. Sem prav ponosna na moj buši. Imam pač :duda: bolj spredaj. No saj bo kmalu na svet prijokalo. Hi, hi,hi... sem mogla prav G vprašat če je res 1, pa je rekla če bi bila 2 da bi imela ogromen trebuh. Ja meni se že zdaj zdi ogromen :)- No eden bo 100 %. Že komaj čakam, da se spoznamo. Še malo pa bo.

Lepo nosečnost želim vsem :nosecka:.

lp Lu in :duda:
34t 1/7:love:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.1.2005 13:04:50   
nuka
Kar ponosno kaži svoj trebušček. Jaz sem najbolj uživala ker sem ga lahko razkazovala celo poletje. :love:, pozimi se sploh ne bi videl.
Ko sem prišla porodnišnico s popadki na 3 minute, so mislili da se norca delam k sem rekla da sem prišla rodit. Pa sem rodila z tedensko zamudo. Pa v tazadni posvetovalnici (2 tedna pred porodom) mi je sestra rekla da je sedaj v 6 mesecu najlepše obdobje nosečnosti. Jz pa v :((

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.1.2005 13:07:27   
Anonimen
Nuka, kako velik je bil pa potem otroček?

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
5.1.2005 14:04:46   
ZARA
Splisni...moja mami se je zredila v celi nosecnosti samo 5 kg,jst sem pa imela 3950g...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.1.2005 14:06:28   
Anonimen
Ja, saj vem, da je to možno. Moja sodelavka se je zredila za cela 2 kg, mala je imela pa 3 kg.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
5.1.2005 14:15:58   
barby*
Oh, eni pa imajo srečo...jaz sem se 2 kg zredila se mi zdi, da že takrat ko so mali spermiji plavali k mojemu jajčecu...:)-:)-:)-

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.1.2005 14:25:28   
Gina
Hi, hi... Jaz sem se prvič zredila skoraj 20kg, mali pa še treh kil ni imel:bravo:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?