|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kombiniranje...
27.12.2007 13:44:33   
TIA22
Zanima me koliko kombinirate barvo oblačil z make-upom? Npr, če imate lila pulover ali oči tudi senčite v lila barvi? Pa barva šminke?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kombiniranje...
27.12.2007 13:45:12   
Anonimen
jao majko - ne.

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2007 13:48:37   
natasarobi
Jaz kar kombiniram, predvsem s senčili(če se da), drugače uporabim nevtralno barvo.

Šminko imam ponavadi zelo neopazne barve - ponavadi uporabljam gloss.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2007 13:49:46   
Anonimen
Nikakor...user posted image user posted image

Pridem samo do črne maskare, ker se make up-a tiče...user posted image

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2007 13:53:33   
BrankaO.
Najbolš je natur!Jaz-ki sem bolj staromodna-malokdaj črna barvica za oči pa imam dost če ne se me še kdo ustraš denarnico vrže pa zbežiuser posted image user posted image user posted image user posted image čeprav nisem te srečeuser posted image user posted image

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2007 13:55:21   
Anonimen
ja, valda, če dam lila pulover nase, pa valda ne bom z zeleno oči mazala. Čeprav je danes moderno VSE user posted image

Ker pa nimam cele barvne palete senčil se največkrat namažem kar v "natur" barvah.

aja...šminko pa bognedaj, da bi jo dala v isti barvi kot oblačila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2007 13:55:43   
Taula
Včasih kombiniram senčila za oči. Šminke nikoli.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.12.2007 14:06:46   
TIA22
No, ketr jaz imam lila pulover, pa sem kombinirala lila senčilo, če pa dam še lila šminko, bom lilapanter!user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.12.2007 14:26:24   
tananejka
Jaz pa uporabljam senčilo za veke le v poletnih mesecih (pa še to ne vedno). Takrat kombiniram z oblačili. Šminke ne uporabljam, le včasih glos. V zimskem času pa uporabljam le maskaro (sem preveč lena in se mi zjutraj ne da vstajat...očitno imam medvedji sindrom spanjauser posted image )

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.12.2007 14:30:33   
Anonimen
Ja, jaz kombiniram. Sicer imam svinčnik za obrobo oči večinoma srebrn, za zelene cunje imam pa zelenega. Poleti tudi bolj turkiznega, ker imam veliko cunj v turkizni barvi. Potem, če sem oblečena kaj v roza, imam včasih roza črtalo, če imam bolj v oker, imam tako oker-zlato v rombinaciji z rjavimi kotički oči. Šminki pa imam dve. Eno roza in eno svetlo marelično, obe perl, taki mastni lesketajoči varianti.
V glavnem pa si ne prestavljam, da bi se okoli oči namazala z barvo, ki se ne ujema z obleko. V čem pa je potem point? Da je bolj grdo vse skupaj?

(odgovor članu tananejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.12.2007 14:34:24   
Anonimen
Ne....moj bog.
Sploh ne uporabljam šekastih senčil. Mam sam v rjavih odtenkih senčila.
Me kar strese k vidim kkšno k ma semofor na glavi......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.12.2007 15:41:17   
lelaval
Ne, vedno uporabljam črno maskaro, eno barvo senčila in eno barvo glosa - oboje natur z bleščicami. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.12.2007 16:47:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Ne....moj bog.
Sploh ne uporabljam šekastih senčil. Mam sam v rjavih odtenkih senčila.
Me kar strese k vidim kkšno k ma semofor na glavi......

Saj ni treba, da če imaš senčilo za veke barvno usklajeno z obleko, da imaš semafor na glavi.

Meni je pa npr, grdo, če imaš rjavo obrobljene oči, pa kakšno modro kombinacijo npr. na sebi. Ali pa npr. črno-roza, ali sivo roza.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.12.2007 19:29:37   
eya
Jaz tud ne kombiniram...ker mi ne pašejo vse barve glede na barvo oči, barvo las, ten kože...največkrat uporabljam kar natur odtenke. Ali pa sem brez senčil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.12.2007 19:43:32   
Anonimen
Men pač barve resno ne potegnejo. Mi je tako punčkasto pa umetno vse skupaj.

Za zvečer za ven uporabljam temno rjavo pa črno barvico. Tako nekak:

user posted image

Za čez dan pa bolj nežne, svetlejše odtenke in rjavo barvico. Tako nekak:

user posted image user posted image

Se mi zdi da tak make up paše na vse.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.12.2007 20:30:43   
Anonimen

Za zvečer za ven uporabljam temno rjavo pa črno barvico.

Ja no, saj, tu verjetno vsak nase pomisli, vsakemu pa paše kaj drugega. Jaz npr. črne in temn rjave barvice sploh ne morem uporabljat, ker imam preveč vdrte oči in imam potem samo še bolj vdrte. Lahko pa uporabljam svetle barve, npr, svetlo modro, svetlo zeleno, srebrno , roza, zlato .... In te potem pač kombiniram z obleko, seveda. Ni pa to nič tako grozno vpadljivega, po moje se sploh ne opazi. Edino mene bi motilo, če bi se teplo z obleko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.12.2007 20:33:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Za zvečer za ven uporabljam temno rjavo pa črno barvico.

Ja no, saj, tu verjetno vsak nase pomisli, vsakemu pa paše kaj drugega. Jaz npr. črne in temn rjave barvice sploh ne morem uporabljat, ker imam preveč vdrte oči in imam potem samo še bolj vdrte. Lahko pa uporabljam svetle barve, npr, svetlo modro, svetlo zeleno, srebrno , roza, zlato .... In te potem pač kombiniram z obleko, seveda. Ni pa to nič tako grozno vpadljivega, po moje se sploh ne opazi. Edino mene bi motilo, če bi se teplo z obleko.

Ja sej to je ful od človeka odvisno. Jaz imam pa recimo zelo velike oči in mi ful paše če mam temno okol.
Pa čist svetla sm, pa blond in mi res ne pašejo barve. Smo že probaval, ma ful ni blo lepo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.12.2007 22:53:10   
solatja
če se (mi) da, potem kombiniram senčila z oblačili, ampak nikoli preveč (lila ali roza odtenski pri meni sploh ne pridejo v poštev). pač pa rada kombiniram rdečo šminko na rdeč puli, ker sta enake barve. to mi pa ful paše skupaj. sicer se pa držim načela, da če je izrazita šminka, je make-up na očeh skoraj neviden in obratno. zadnje čase se iz lenobe držim predvsem prvega (lažje se je napackat s šminko kot se ukvarajt s črtali, senčili in maskarami user posted image ). 

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.