|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kombinirana skupina 2 - 4 leta
14.10.2005 12:44:50   
neja.ana
Moja Ana je stara 2 leti in sem jo vključila v kombiniran oddelek (2-4-leta). Žal pa so v tej skupini večinoma otroci, stari skoraj 4 leta. Ali je to dobro ali slabo za Ano? Bi bilo boljše, če bi ostala v skupini otrok od 1-3 leta (jaslični skupini)?
Kakšno je vaše mnenje ali celo izkušnje? Kam bi vi vpisali svojega 2 leti starega otroka - k mlajšim ali večjim otrokom?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kombinirana skupina 2 - 4 leta
14.10.2005 13:35:29   
ronja5
Jaz bi ga vpisala k večjim. Se hitreje nauči vsega, ker pač posnema velike. Če je otrok ok, če nima kakih posebnih težav, potem je to lahko samo pozitivno.

(odgovor članu neja.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.10.2005 14:24:53   
lex
Se strinja z ronjo. Poleg tega pa se starejši naučijo biti tolerantni do mlajših (še zlasti tisti ki nimajo ali pričakujejo mlajše bratce ali sestrce)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2005 14:33:14   
Anonimen
Odvisno, kakšna je. Če je bolj nežna in plašna, bi jo jaz definitivno k mlajšim, če pa je bolj pogumne narave, potem je pa vseeno.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2005 20:44:07   
elizabeta p
Moj Leon je letnik 2003 in bi lahko šel v skupino k 2002, ampak sem ga raje dala k njegovim vrstnikom, saj sem se bala, da bi se pri starejših počutil zapostavljenega, če bi oni več znali kot on. Je pa res, da bi jih tudi posnemal. Ampak meni se zdi 1 leto starostne razlike pri tako majhnih otrocih ogromno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2005 12:20:05   
happy
Naša je v skupini od 3 do 6 let. Ona je stara 3 leta, tako da je med mlajšimi. Sem se tudi sama bala, da je to prevelika razlika, ampak zaenkrat kar gre in je prav navdušena. Taveliki so v vrtcu tako naučeni, da morajo paziti na tamale. Naši se to zdi imenitno ... user posted image

(odgovor članu neja.ana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2005 14:44:16   
Lenny
Tudi najin 3-letnik je v skupini od 3 do šole, tako da je trenutno najmlajši. Za zdaj je O.K., saj se od starejših pridno in hitro uči, pri vzojiteljicah pa je malo bolj scrkljan, ker je "ta mali". Baje je slabše, če je več majhnih, ker naj bi potem večji na nek način nazadovali in oponašali mlajše. Če je v praksi res tako, pa ne vem. Je pa res, da naš mulček oponaša deklico s posebnimi potrebami, ki je v njihovi skupini, ampak vzgojiteljica pravi, da je to pogosto in da je čisto prehodnega značaja.
Če se tvoja punčka dobro počuti, bi jo tudi jaz pustila med večjimi.
Pozdravček!

(odgovor članu happy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?