Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kolyma in vision brunner 11.7.2009 22:56:07
|
|
|
|
mišolinka
|
Pozdravljena! Ravno danes smo se vrnili s kampiranja s šotorom Brunner (buena vista). Po dveh urah dežja je pričelo v šotor kapljati na štirih koncih. Spati ni bilo možno, ker nam je teklo direktno na glavo. Ne vem, ali je to normalno. Ima pa vodni stolpec samo 2000 mm. Verjetno ga bomo zamenjali. LP
|
|
|
|
RE: kolyma in vision brunner 12.7.2009 16:19:04
|
|
|
|
margot
|
doma imamo iglu high colorado (SOPRT 2000 ) z vodnim stolpcem 1500. Ko je bil mož z njim na formuli,je deževalo 2 dni ,a je ostal suh. Slišala sem ,da je manj kot 3000 vodnega stolpca shit , ampak veliko družinskih šotorov ima 2000 vid.st. mišolinka ali je možno ,da je šotor z napako ?Mogoče bi ga lahko reklamirali?
|
|
|
|
RE: kolyma in vision brunner 12.7.2009 16:26:16
|
|
|
|
mišolinka
|
Pozdravljena! Malo sem se še zanimala in verjetno ima šotor napako. Reklamirali ga bomo. Drugače pa je šotor super. Je izredno prostoren, visok, ima udobne spalnice. Res super in mi ga je resnično škoda. LP
|
|
|
|
RE: kolyma in vision brunner 20.7.2009 23:03:47
|
|
|
|
margot
|
ali ima kdo kakšno informacijo o teh šotorih ,predvem o kolymi
|
|
|
|
RE: kolyma in vision brunner 3.8.2009 1:02:35
|
|
|
|
margotica
|
Ojla! Ja mi smo kupili tega v merkurju (kolyma) in smo bili 5 dni, pa nam je super, predvsem zaradi višine 215cm, zelo prostoren - dolg je 4,90m, ponavadi so tako veliki za 6 oseb (itak pa se plača isto). Je pa kar težek 21,5 kg in velik, zasede kar precej prtljažnika (ne vem kakšni so frugi zloženi) skupaj. Dežja nismo imeli,mi je pa rekla gospa v Igluju, da je ta vodni stolpec tudi tržna fora, ker tudi če ima samo 1500 in ima osnako nepremočljiv, je vredu, bolj je važno, da se skopa kakšen kanalček okrog, če bi slučajno voda tekla mimo. No kolyma ima 2000, pa upam, da bo vredu, tudi če pride kakšen naliv, da ne bomo čisto mokri. No, skratka meni se zdi vreden teh 152 eur kolikor je zdaj znižan.
|
|
|
|
RE: kolyma in vision brunner 3.8.2009 9:21:51
|
|
|
|
mala zirafa
|
A kolymo imajo še v merkurju?V katerem mestu pa?
|
|
|
|
RE: kolyma in vision brunner 3.8.2009 9:24:44
|
|
|
|
mala zirafa
|
A to je ta?Prav takšne barve?
|
|
|
| Stran: [1] |
ImeEla123Ali vam je všeč ime Danijela?Da (
24%)
Ne (
76%)
Število vseh glasov: 345Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!