Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kolonija za otroke-morje 18.4.2007 15:15:22
|
|
|
|
AKP
|
Kaj pa preko rdečega križa Punat? Vem, da gre tja dosti otrok. Vprašaj pri otrokovem pediatru.
|
|
|
|
RE: kolonija za otroke-morje 18.4.2007 15:37:22
|
|
|
|
Anonimen
|
V šoli vprašaj. Ali pa preko zdravnika, samo, če je kaj bolan. Če že ni prepozno prejšnji teden so v šoli določenim delili liste.
|
|
|
|
RE: kolonija za otroke-morje 18.4.2007 16:03:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne , na srečo imam zdrave otroke , zato mi to preko zdr. čisto odpade!
|
|
|
|
RE: kolonija za otroke-morje 18.4.2007 16:09:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol pa v šoli.
|
|
|
|
RE: kolonija za otroke-morje 18.4.2007 16:17:56
|
|
|
|
tjaga
|
Mislim, da so kranjski otroci letovali preko podjetja Pinesta d.o.o. Drugče pa lahko pokličeš naslednjo telefonsko številko in malo povprašaš, menda so tudi oni organizirali letovanja: Organizator letovanj: ZDPM Jesenice Naslov: Pod gozdom 2, 4270 Jesenice Telefon: (04) 583 10 94 ali 031 840 543 Elektronska pošta: zdpm@s5.net Nič nisi napisala od kod si (ali pa sem spregledala), zato ne vem, če ti tole sploh kaj pomaga.
|
|
RE: kolonija za otroke-morje 18.4.2007 16:57:42
|
|
|
|
Putka
|
Jaz sem preko Narodnega doma v Premanturo hodila šotorit, pa še vedno otroke vozijo in imajo precej polno. Kar pomeni da je še vedno super. ŠD Narodni dom Ljubljana, namreč
|
|
|
|
RE: kolonija za otroke-morje 18.4.2007 18:53:21
|
|
|
|
Primoza
|
Ta ponudba se mi zdi ugodna: http://www.csod.si/
|
|
|
|
RE: kolonija za otroke-morje 18.4.2007 20:47:27
|
|
|
|
al1*
|
Zpm - vsaj mariborski ima plačilno lestvico in je cena odvisna od tvojih dohodkov - podobno kot je plačilo vrtcev. Pokliči, mogoče je v Lj enako.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Čigave so stopinje v snegu?Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Na družinski izlet z vlakomSe je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......