Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kolo s palco za porivat 10.3.2009 9:43:50
|
|
|
|
J.L.
|
MENE PA ZANIMA, kdaj ste dale otroka prvič v kolo, kot ga opisuje cupacups?
|
|
|
|
RE: kolo s palco za porivat 10.3.2009 11:00:54
|
|
|
|
liliana
|
Pri enem letu.....ga je dobila za rojstni dan.....
|
|
|
|
RE: kolo s palco za porivat 10.3.2009 12:30:11
|
|
|
|
Tisana
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamicaTaja Evo...tale v baby centru je danes v akciji, če kupiš preko spleta in ima gumirana kolesa: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172831 Upam, da bo v redu. LP Koliko star otrok pa naj bi obsedel na tem, ker ne vidim nobene zaščitne ograje in varnostnega pasu - naša je stara 15 mesecev, pa si ne predstavljam, da bi kar gor obsedela. Torej, od kdaj naprej na takšno kolo?
|
|
RE: kolo s palco za porivat 10.3.2009 12:40:38
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tisana IZVIRNO SPOROČILO: mamicaTaja Evo...tale v baby centru je danes v akciji, če kupiš preko spleta in ima gumirana kolesa: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172831 Upam, da bo v redu. LP Koliko star otrok pa naj bi obsedel na tem, ker ne vidim nobene zaščitne ograje in varnostnega pasu - naša je stara 15 mesecev, pa si ne predstavljam, da bi kar gor obsedela. Torej, od kdaj naprej na takšno kolo? Naš je tudi dobil približno takega za 1. RD, pa je normalno gor sedel. Edino za noge gor dat je pa res imel poličko.
|
|
|
|
RE: kolo s palco za porivat 10.3.2009 15:47:55
|
|
|
|
liliana
|
Naše kolo je imelo ograjico in poličko za noge.....
|
|
|
|
RE: kolo s palco za porivat 10.3.2009 15:52:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: Tisana IZVIRNO SPOROČILO: mamicaTaja Evo...tale v baby centru je danes v akciji, če kupiš preko spleta in ima gumirana kolesa: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172831 Upam, da bo v redu. LP Koliko star otrok pa naj bi obsedel na tem, ker ne vidim nobene zaščitne ograje in varnostnega pasu - naša je stara 15 mesecev, pa si ne predstavljam, da bi kar gor obsedela. Torej, od kdaj naprej na takšno kolo? Naš je tudi dobil približno takega za 1. RD, pa je normalno gor sedel. Edino za noge gor dat je pa res imel poličko. Moj miška je stara 9 mescev, pa že veselo šiba s svojim kolesom Mislim, da ni panike če že lepo samostojno sedi in stoji, za kako urco na dan (še posebej po takem sončku)
|
|
|
|
RE: kolo s palco za porivat 10.3.2009 16:25:44
|
|
|
|
Najaa
|
Pri 10m je prvič šla na to kolo.
|
|
|
|
RE: kolo s palco za porivat 10.3.2009 18:08:46
|
|
|
|
botrca
|
Najin ga je tudi dobil za 1. roj. dan (decembra) ampak ga bo vozil poleti ko bo malo bolj stabilen, ker kot si rekla Tisana nima ne kakih pasov niti ograjice.
< Sporočilo je popravil botrca -- 10.3.2009 18:09:20 >
|
|
RE: kolo s palco za porivat 10.3.2009 19:33:10
|
|
|
|
cupacups
|
jaz iscem takega ki ma okol ogrado ... ker iz tega bi padla preden bi rekla "keks" v leklerku majo enga za 27e..ampak ni uredu...ker je presirok . sem jo vozila po trgovini in mi je dvakrat padla skoz tist obroc...tko da si kolo za enkrat brez obroca sploh ne predstavljam
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?