Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kolk zasluži študent na uro 6.5.2008 19:35:34
|
|
|
|
janjja
|
Pri nas (bistveno nižji standard kot v LJ) okoli 3 Eure na uro.
|
|
|
|
RE: kolk zasluži študent na uro 6.5.2008 19:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ca. 5 € na uro v Lj.
|
|
|
|
RE: kolk zasluži študent na uro 6.5.2008 19:52:40
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
odvisno kaj dela, oz kaj je kot pisarniško delo... so pa dministrativna dela plačana 5eur, kjigovodska pa 7 eur...
|
|
|
|
RE: kolk zasluži študent na uro 6.5.2008 19:55:27
|
|
|
|
Anonimen
|
5ja Od 3€ naprej je. Odvisno kje. Normalna je pa tam 3,5-4€ na uro za administrativna dela. Da se sicer dobit tud več, al pa celo manj. Sam to je nekje povprečje. Ne vem pa kje se za knjigovodstvo dobi 7€ Tolk dobijo programerji študentje madona Tukaj imaš lestvico: http://www.studentski-servis.com/Studenti/Delo/Vrednotenje-del
< Sporočilo je popravil karin24 -- 6.5.2008 19:58:09 >
|
|
|
|
RE: kolk zasluži študent na uro 6.5.2008 20:21:39
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
ja, sem videla lestvico... dokler sem delala preko študenta sem imela 7eur za knjigovodska dela, pa tudi ostale punce imajo v administraciji po 5eur.
|
|
|
|
RE: kolk zasluži študent na uro 6.5.2008 20:22:00
|
|
|
|
citrončica
|
Od 3€ naprej je. Odvisno kje. Normalna je pa tam 3,5-4€ na uro za administrativna dela. Da se sicer dobit tud več, al pa celo manj. Sam to je nekje povprečje. Se strinjam, pri nas tudi nekaj takega, odvisno od dela
|
|
|
|
RE: kolk zasluži študent na uro 6.5.2008 20:49:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* ja, sem videla lestvico... dokler sem delala preko študenta sem imela 7eur za knjigovodska dela, pa tudi ostale punce imajo v administraciji po 5eur. Ja bravo zate, ampak si bila krepko nad povprečjem. Jaz sem eno leto nazaj v projektivi, delo za 7 stopnjo, zelo zahtevno....dobila 4€. V bistvu sploh ne poznam nikogar ki bi dobil več, pa poznam ogromno ljudi k delajo prek ŠŠ.
|
|
|
|
RE: kolk zasluži študent na uro 6.5.2008 21:22:45
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
ja zate...
|
|
|
|
RE: kolk zasluži študent na uro 6.5.2008 21:43:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* ja zate... Zakaj pa to Mislm resno super da si toliko dobila. Se nism norca delala al kej podobnga. Sam to je bolj izjema kot pravilo. Take cifre pri nas dobijo programerji. To je res zelo zelo visoka urna postavka.
|
|
|
|
RE: kolk zasluži študent na uro 6.5.2008 21:57:07
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
vem da je to visoka urna postavka, ampak tako urno postavko imajo za študente v podjetju kjer delam, samo posredovala sem informacijo, kako je v našem podjetju.
|
|
|
|
RE: kolk zasluži študent na uro 6.5.2008 21:59:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* vem da je to visoka urna postavka, ampak tako urno postavko imajo za študente v podjetju kjer delam, samo posredovala sem informacijo, kako je v našem podjetju. Fajn :). Pa te postavke so tako, že od....kot v reklamah . Ce so v firmi zadovoljni z delom, ti ponavadi pripisejo se kaksno uro....ali par...in je dejanska postavka visja.
|
|
|
|
RE: kolk zasluži študent na uro 6.5.2008 22:02:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA* vem da je to visoka urna postavka, ampak tako urno postavko imajo za študente v podjetju kjer delam, samo posredovala sem informacijo, kako je v našem podjetju. Dej povej kje delaš .....škoda da nism več študent Mič, ja če so zadovoljni dobiš več ur , meni je šef recimo ful več ur pisal, da mi je prevoz pokrilo. Sam to je redko. K sm bla še na ministrstvu so nam minute odbijal če smo zamudil Zelo zelo je različno od podjetja do podjetja. Tako kot plače. Nekje imajo tajnice 500 neto, nekje pa jurja. Pač odvisno od podjetja.
|
|
|
|
RE: kolk zasluži študent na uro 6.5.2008 22:04:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Mič, ja če so zadovoljni dobiš več ur , meni je šef recimo ful več ur pisal, da mi je prevoz pokrilo. Sam to je redko. K sm bla še na ministrstvu so nam minute odbijal če smo zamudil Ja, za drzavno upravo verjamem.... , da imajo cas minute sestevat namesti kvalitete dela...birokracija pac. V podjetjih se da pa kar lepo zasluzit, ce si priden student :).
|
|
|
|
RE: kolk zasluži študent na uro 6.5.2008 22:23:11
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
delam v računovodskem servisu, ki pa je združen še z investicijskim in projektnim podjetjem. sicer ne delam več pri njih kot študentka-že en mesec sem za redno, ker sem rabila zaposlitev zaradi porodniške, ampak je pača še vedno dobra, čeprav manjša- prispevki je bila pa začetna postavka seveda nižja, razen za administrativne dela, ki pa postavka ostaja ves čas ista.
|
|
|
|
RE: kolk zasluži študent na uro 6.5.2008 22:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
sem za redno, ker sem rabila zaposlitev zaradi porodniške, ampak je pača še vedno dobra, čeprav manjša- prispevki No ko so pa mene zaposlili za redno sem pa neto dobila kar dosti več kot prej prek študenta, plus še 400€ prevoza in malce. Se mi ful pozna. Tko da mi je čist vseen če sem takrat za tolk mal denarja delala, je zdej boljš Je pa ful lepo da so te zaposlili ko si zanosila , mene so isto, sam na žalost nisem donosila.
|
|
|
|
RE: kolk zasluži študent na uro 6.5.2008 22:32:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 če dela pisarniško delo? Npr. v Lj? Pri nas od 3,2€/h do 5€/h.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?