Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kolk pa jest lulat hodim.... 28.4.2006 21:21:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem na koncu 3. meseca in tudi pogosteje hodim na wc, danes nisem bila niti eno uro v mestu, pa sem 2x iskala wc . Pozneje smo šli v en kafič in sem tam šla, potem pa me je čez slabe pol ure spet pritisnilo . Me prav zanima kaj bo zvečer.
|
|
|
|
RE: kolk pa jest lulat hodim.... 28.4.2006 21:21:49
|
|
|
|
Grascakinja
|
Jest pa školjka sva ble tud najboljš prjatle. Po 12x na noč sem šla na wc.... Verjetno se ti bo zdaj malo umirilo tole obiskovanje wcja, potem proti koncu nosečnosti pa se zna spet ponovit. Mehur pač nima veliko prostora in se mora prej spraznit. Ti samo lepo naprej pij kot običajno, pa lulaj, drugega ti ne ostane...
|
|
|
|
RE: kolk pa jest lulat hodim.... 28.4.2006 21:22:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se hecala, da se mi je mali direkt na mehur usedel .
|
|
|
|
RE: kolk pa jest lulat hodim.... 29.4.2006 7:30:52
|
|
|
|
SaaS
|
Matejka, jaz sem pa pogruntala, da ga za povšter uporablja . Včasih se tako naštima, da me prav stisne in mislim da mi bo vsak čas mehur razneslo. Po nekaj sekundah se pa očitno premakne in kot bi odrezal mine in me ne tišči več. Že celo nosečnost hodim nonstop na wc. Ne vem, če se je vmes kaj umirilo. Zdaj imam še en mesec do roka in se mi zdi, da me ves čas tišči. Zvečer preden zaspim, grem v eni uri 3-4x, pa še potem ponoči ene3x. Čez dan pa tudi!
|
|
|
|
RE: kolk pa jest lulat hodim.... 29.4.2006 11:16:55
|
|
|
|
naja78
|
o hvala bogupunce,zdej vidim da to tako je. sem šla danes na pošto in preden sem šla od doma sem šla lulat.do pošte imam 200 m in še to sem šla z avtom,ko sem parkirala sem mogla obrnt in it domov lulat. jaz tudi zvečer ko grem spat in me že skor zmanjka,grem še najmanj 3x lulat preden zaspim in ponoč,da ne govorim. očitno,upam da je to ok in če je samo nosečniška težavica,uredu.ko pa grem kam,pa samo gledam kje bi bil plac za lulat. hvala,zdaj lažje diham.
|
|
|
|
RE: kolk pa jest lulat hodim.... 29.4.2006 23:05:11
|
|
|
|
***pika***
|
Živijo! Imam podobno težavo. V 13. tednu se je spet začelo pogostejše lulanje (sem tudi jaz bila presenečena, ker je bilo že OK zadnje čase). Ponoči sem komaj prinesla do WC-ja, potem je pa teklo kot za stavo
|
|
|
|
RE: kolk pa jest lulat hodim.... 3.5.2006 12:21:25
|
|
|
|
Nitka
|
Punce, a potem je tudi pogosto lulanje eden od znakov nosečnosti? Namreč čakam še par dni, da naredim test , vendar pa je eden od znakov, ki jih že imam nekaj dni, da hodim na ca. 1,5 ure na wc
|
|
|
|
RE: kolk pa jest lulat hodim.... 3.5.2006 12:36:03
|
|
|
|
Alisa
|
Joj kolk šele jaz hodim lulat, meni se zdi da sem skoz na wc, pa skoz sem žejna in tuki moram hodit potem še dodatno na wc. V mesto se pa sploh ne upam, ker ne vem kam naj hodim lulat, ker me skoz tišči.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?