|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolk kej pomagate svojim partnerjem?
14.12.2005 10:02:27   
Anonimen
vsakič k vidm kako temo "a vam desci kej pomagajo" me kr na rit vrže. a ve kej pomagate njim?

js recimo svojmu pomagam tolk da vsake tolk posesam namest njega, pa vodo za šipe v avto nalijem, pa cunje dam prat pa sušit, kdaj tut posodo pomijem. pa tamalo kdaj previjem, pa skopam, ponoč pa več al mn kr on vstaja. kdaj kako lukno kam zvrtam če je potrebno pa tak.

pa ve?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolk kej pomagate svojim partnerjem?
14.12.2005 10:07:44   
PETRAT
Ali  je tale tvoja zadeva hec?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2005 10:10:26   
Anonimen
ne petrat zakaj hec? resno mislm. ker mi je tko čudno da sploh punce poimenjujejo, da jim možovi/fantje pomagajo. men nč ne pomaga. midva sodelujeva in oba delava vse in isto.

(odgovor članu PETRAT)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2005 10:13:10   
PETRAT
Srečnica, kaj naj rečem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2005 10:13:33   
Anonimen
da je pr vs isto?

(odgovor članu PETRAT)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2005 10:19:37   
corfu
Tudi midva si pomagava in delo deliva. Tudi meni ni noben problem nalit vodo v avto za čiščenje šip, celo danes sem to navsezgodaj delala, medtem, ko je mož oblačil in pripravljal malega za v vrtec!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2005 10:21:36   
PETRAT
Žal je daleč od tega, da bi bilo isto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2005 10:22:47   
Anonimen
zakaj pa petrat?

(odgovor članu PETRAT)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2005 10:28:35   
malika
Pri nas je pa tako; pomaga mi rihtat tamala dva, tu in tam kaj skuha, pri tem  kuhinja zgleda kot bi vsekala bomba in seveda nastopim tukaj jaz , da jo "pomagam" pospravit.Perila, sesalca, krpe za prah ne pozna in tukaj spet "pomagam" jaz, prav tako ne ve, na katero mesto spadajo stvari, ki jih je prav kar vzel, in tukaj mu spet "pomagam" jaz.

Drugače pa mu  pomagam skidat sneg, tu in tam operem avto, user posted image  ma več se pa ne spomnimuser posted image  user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu PETRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2005 10:38:40   
April
gospodinjski opravki, razen obešanja in pospravljanja perila in likanja(samo njegove srajce) kar je njegovo delouser posted image ,
so še vedno moja domena.
Tako da je v tem primeru pomočnik on.
Jaz pa si vzamem čas, da mu pomagam pri osebni higieni (in tega ni malo), da mu kakšen dopis napišem, največkrat ga pa kam z avtom peljem.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2005 10:40:06   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

da jim možovi/fantje pomagajo

js kr dost pomagam mojmu možovu user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2005 10:44:01   
muki1
Pri nas delava družno vse, razen kuhanja, ker res ne zna in če se že potrudi kaj spacat, ni za jesti.
Drugače pa delava oba vse. Kakor se kateremu da, večkrat nobenemu user posted image .
Je pa res, da sem jaz bolj nagle narave in ko se meni da, bi rada, da mi pomaga, pa če se njemu takrat ravno ne da, pa vidi svojga vraga. user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.12.2005 10:44:48   
KODA
Pri nas si vsako delo deliva.Edino popravila po stanovanju  pa prepustim njemu,razen čiščenja avtomobila.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
14.12.2005 10:52:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.12.2005 15:29:00   
Sofi
Moj bodoči mož je zrastel z mamo, očetom in bratom, kar pomeni, da je mama (moja tašča) vse pedenala,kar se hiše tiče. Oče ima rad vse kot iz škatlice in je vedno skrbel, da je tako tudi bilo in še je (dela okrog hiše). Rezultat tega pa sta dva brata, ki sama ne vidita dela oziroma čakata, da ga opravi nekdo drug.
Torej pri gospodinjskih opravilih večji del jaz njemu pomagam, včasih on meni (na mojo pobudo), druženje s sinom (+ nega...) si pa res razdeliva nekje pol pol (mislim na čas, ko ni v službi), travo mu bom mogoče pomagala kositi okrog hiše (še nisem), za avto pa skrbiva vsak svoj.

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.12.2005 16:11:25   
Anonimen
user posted image  Lara user posted image
midva si oba pomagava. on ob 5ih vstane  pa naredi mleko, pomiva, pospravlja in sesa. Kuhava izmenično. Kopalnica je nekako njegova domena. Za previjanje se odrivava, ker to hočva oba delat user posted image  kopava malega, kadar sva oba doma, nikoli ni to samo od enega delo....
S tem, da....jaz sem na porodniški, on pa dela...brez njega...uf, nemogoče user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
15.12.2005 20:51:49   
Dolina
Uf, jaz bi mojemu včasih kr cunjo vzela user posted image user posted image  Ko ga piči pospravljanje, ga ni za ustavit (predvsem ga moti prah, zato ga tud vztrajno odstranjuje in pa razmetana kuhinja ga živcira do konca tko, da se tam ponavadi vse sijauser posted image ). Sesanje in pomivanje tal prepusti meni, likanje pa je absolutno njegovo delo, pa kuhanje tud, ker mu je to hobi. user posted image  ostalo si deliva, pri Zoji sem pa jaz bolj aktivna (kar se nege tiče; jo pa vsak večer pripravi za večerno toaleto user posted image user posted image ). 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.12.2005 21:06:22   
Lu
Punce prav fajn imate pošlihtano. Pri nama v bistvu vse sama delam, ker moj dragi non stop dela za službo. Če se pa že loti kakšnega pospravljanja, npr. njegove pisalne mize mi je čisto OK, če se pa loti gospodinjskih opravil  ( mogoče 2-krat na leto ) moram biti obvezno zraven, ker drugače ne bi nič našla. Za Majo si še kar čas vzamen, samo ko pride na vrsto previjanje, se ga pa brani kot mačka vode. Likanje, pranje, sesanje - vse na meni. 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.12.2005 21:16:30   
Pajaca
V porodnišnici sem mogla izpolnit prijavo otroka na stalni naslov in je tam pisalo nosilec gospodinstva, pa pravim mojmu koga naj napišem... pa pravi ja mene saj jaz kuham....

Kaj mu pomagam.... vsake tolk jaz skuham (enkrat na mesec... mogoče), nahranim tamalo (k itak njega pelje k hladilniku), al pa grem v trgovino (običajno če se ravn peljem mimo). Pa vsake tolk clo smeti odnesem.

Drgač pa mava mal ločen po tem kaj kdo rad oz bolje naredi. Tako da kuhanje, nabava in smeti so čist njegova zadeva, pranje in likanje moja stvar. Ostalo pa kdor ima čas al pa se mu da.

Otroka pa.... trenutno ma on čez tamalo jaz tamalga..... drgač pa ko je bla sam Pajacka, sva pač oba enak poskrbela za njo. Če se je pokakala zraven mene sem jo previla jaz, če zraven njega pa on.

Drgač pa kdo je kriv da moški nič ne nardijo???? Najprej starši, ki jih ne naučijo delat, pol pa žene/punce, ki se jim na začetku zdi fino, da vse same porihtajo pa jih razvajajo.... pol se pa navadjo, da je tle k doma, pa nočjo več nč nardit.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.12.2005 21:17:50   
rainbow
Joj, pri nas je tudi meni zelo nezadovoljiva situacija, blagor vsem, ki imate pošlihtano, tak kot treba, v bistvu, delitev dela, ne pa da partner partnerki "pomaga"; ta filozofija me pri mojem najbolj razuser posted image , ko reče, saj ti pomagam; kot da samo jaz živim in sem za vse odgovorna, on pa mi te pomaga in naj bom srečna, ko mi al kaj.
Po moje to izhaja iz vzgoje oz vzorcev od doma; in tu je moj kot železo trd; se vsake tolko malo odtali, ampak ne tako kot bi jaz rada, žal.

Morala sem svoj pisker dodat, ker mam tak vsran teden, oprostite izrazom.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.