|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolilko vam spijo 9m
12.1.2009 16:02:05   
pizamca
moj spi 7 ur ponoči in dvakrat po pol ure podnevi... pišuka, saj še jaz rabim več spanja:)))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolilko vam spijo 9m
12.1.2009 16:15:55   
tul
Moj 7,5 m spi 10 ur ponoči s prekinitvami in 2-3x po pol ure čez dan.
Počasi se mi že meša. Sej bo zrastu pa bo boljš!

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2009 16:28:04   
lewinsky
Moj pa ponoči spi 8-10 ur,vmes se zbudi da se nahraniva.
Čez dan pa dva do trikrat po eno do dve uri.Kakor mu je!
Zdajle pa vidim da ga tale polna luna matra.

Za vsakim dežjem posije sonce!

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2009 19:35:15   
CatJa
Moj (8m) ponoči spi cca. 11-12 ur, samo ne vprašaj, kolikokrat se vmes zbudi user posted image  Pa ne za hranjenje, kar tako pač.
Čez dan pa ponavadi 2x po uro do dve.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2009 20:01:58   
lana8
moj prespi celo noč od pol osmih zvečer pa tja do 7h zjutraj, čez dan pa 2x po 45 min. Star pa je 9m. 

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2009 20:41:59   
ajataja
Naš 8 mesečnik pa spi zvečer od osmih pa zjutraj do sedmih brez zbujanja,čez dan pa -dopoldan eno uro popoldan pa dve uri-že tri mesce tako.

(odgovor članu lana8)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2009 20:50:41   
mamica1
naš 9 mesečnik pa spi od 8h zvečer pa do 6h zjutraj vmes se seveda zbuja z jokom user posted image za čaj al pa kaj sanja user posted image , čez dan pa dopoldne pol ure pop. pa eno urco

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2009 21:39:30   
leaberni
Moja 10 mesečnica ponoči spi od 10-12 ur, enkrat  okrog petih šestih se  zbudi, spat pa gre ob 8-h.. Podnevi pa dop. eno uro, pop. pa od 15- 30 minut.

(odgovor članu mamica1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2009 11:49:58   
andrejkam
Moj 9m user posted image  spi od 8 zvečer do 6 zjutraj, čez dan pa 2x po približno 1 uro

(odgovor članu leaberni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2009 18:12:32   
flegmatik
Moja user posted image 10,5 m spi ponoči od 10-11 ur. Vmes se včasih zbudi, ji dam dudo in takoj zaspi. Dopoldne spi še 1-2 uri, popoldne pa 2x po 1-2 uri. Včasih spi le po pol ure, ampak spi. Celo noč mi pa že spi od 2,5 m.user posted image

Upam, da mi niste ostale mamice nevoščljive, ampak imam zaspano user posted image

(odgovor članu andrejkam)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2009 18:32:57   
beyba
moja mala spi ponoči ene 8-9 ur z vasj 10 kratnim zbujanjem, čez dan pa kakor je  danes je naprimer spala v celem dnevu dvakrat po pol ure pokonci je pa od sedmih, spat gre pa ob 10ih. Medtem ko se kdaj zgodi čudež pa mora mal noti prinesti, pa potem kdaj čez dan odspi tut 2-3 ure, s tem da ji morm vsake 15 minut vozek porukat...Stara je pa 6.5 mesecev. Ponoči sem pa vsa srečna če spim vsaj en del noči 1,5 ure skupi...tut men se že počasi meša....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu flegmatik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2009 11:47:52   
tosja
11 ur ponoči, pa čez dan dvakrat po  uro, uro in pol!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?