|
kolikokrat vaši tipi hodijo na pijačke, kavic... 9.7.2005 2:48:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo: Z mojim dragim greva zjutraj 2x ali 3x tedensko skupaj na pijačo. Jaz na kakav, on na pivo. Ampak "jutro" je za naju "večer", ker oba delava v nočnih, da ne bo katera mislila, da pri nas že zjutraj začnemo z alkoholom... :)-:)-:)- Sama grem sigurno 1x na teden s kako kolegico na kavo kje tukaj v bližini doma. Otroka včasih vzamem s sabo, da se igra na igrišču zraven lokala, včasih pa tudi ne. Odvisno od vremena in situacije. Nekajkrat na mesec pa grem na kavo s kolegicami tudi drugje po Ljubljani in če on takrat ne želi iti zraven (povabljen je vedno!) ali pa ne more, pa ima vseeno namen biti doma, potem takrat otroka pustim z njim doma. Kofetkanje je tudi v službi, seveda, večinoma po koncu izmene s kakšno sodelavko. Včasih mi uspe, včasih pa tudi ni - odvisno, kdaj moj dragi pride pome v službo. Včasih pa se mi zjutraj, po službi, ne da iti na pijačo - takrat grem domov, če pa moj dragi želi iti, ga mirne duše pustim, da se naklepeta s sodelavci in prijatelji. In tudi on zagotovo nekajkrat na mesec skoči na pijačo sam s kolegi ali s kakim sorodnikom. Včasih v bližini, včasih na drug konec Ljubljane. Vedno mi pove in večinoma me povabi zraven, razen, kadar gre za kakšno specifično "moško" debato ;). In nič ne silim zraven, ker sem prepričana, da mora imeti vsak od naju svojo svobodo. Najina družba in sorodniki pa dostikrat pridejo tudi k nama domov na kavo, saj vedo, da vedno pa tudi midva ne moreva iti ven, skupaj ali posamezno, ker imava "malce zmedeno" službo in poleg nje še družinske obveznosti. In to je to. Brez komplikacij. Seveda se pri obeh kdaj pa kdaj zavleče. Moja "hitra kava" s kolegico je nazadnje trajala 4 ure, pa je samo debelo gledal in vprašal, če se mogoče ne bova nikoli več videli ali pa če se slučajno že 100 let nisva... :)-:)-:)- In tudi njegovo "eno pivo" se je že kdaj zavleklo na "samo še eno pivo" in je zjutraj po službi namesto ob sedmih nekako uspel priti nekje do 10-ih... :)-:)-:)- Ampak je potem tako hece, ko pride in ga vprašam, o čem je tekla tako dolgotrajna in zanimiva debata v družbi, pa reče:"O ničemer..."... Ah, moški... :)-:)-:)- Pa-pa! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|