|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolikokrat se zmotijo-spol
7.7.2006 18:24:57   
andrejka
Hej!
Zanima me pri kolkih od vas se je ginekolog/inja zmotil/a, ko vam je povedala za spol user posted image ?

Meni je rekla, da je punčka (sem v 21 tednu), je pa rekla, da se lahko tud "kej" skril, tko, da zdej res ne vem.Ful me ferbec matra.....

Andrejka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolikokrat se zmotijo-spol
7.7.2006 18:34:11   
Anonimen
Meni so obakrat povedali, da bo fantek, in obakrat so imeli prav. user posted image

(odgovor članu andrejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2006 18:53:42   
anitaz
MEni je v prvo zadela, da bo punčka. Rekla je pa: Se mi zdi,da bo punčka. Pol pa vedi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2006 19:09:25   
mala
pri meni so prvič na začetku napovedali punčko- šele približno 8 tednov pred porodom smo zvedeli da bomo dobili fantkauser posted image , drugič pa so prav povedali, že pri 12t smo zvedeli, da bo punčka in tako je tudi bilouser posted image
tako, da nikoli ne veš dokler res ne vidišuser posted image

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2006 19:11:55   
Zasanjana
Prvič so mi napovedali user posted image  in je bil, drugič nisem vprašala, zdaj pa so rekli, da bo spet fantek.Bomo videli.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2006 19:15:24   
cmokec
Prvič so napovedali 100% fantka, pa se je rodila punčka. Drugič so omenjali punčko, pa se je rodila še ena punčka.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2006 20:11:06   
PBJ
Meni je v 19. tednu prvič rekla, da bo fantek in potem mi je ob vsakem uz rekla, da otročiček spola še ni spremeniluser posted image ... Imela je prav.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2006 20:44:10   
sonchica
men je ginekolog ves čas govoro da bo punčka ... in sma z partnerjem tud nakupla skoraj vse v roza barvi ... pa se mi je narodil prekrasen fantek ... jaz sem bla fejst srečna in sem še zdaj ker sem si močno želela fantka... aja pa še to pa tud termin se mi je zmoto ... reko je 9.5.06 rodila pa sem 17.5.06

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2006 22:01:51   
Mateja82
Najprej mi je rekla da bo fantek, nato sem šla na en samoplačniški pregled v 28 tednu pa je  G. rekla da je punčka, se je šišika prav lepo videla, no kasneje je to tud moja G. potrdila tako da ni bilo kakšnih presenečenj.

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.7.2006 0:39:07   
diva 4
Obakrat je gin. imela prav.Prvič user posted image , drugič user posted image   user posted image

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.7.2006 7:19:30   
SaaS
Meni je obakrat napovedal fantka in res imam dva sinova.
Prijateljici pa je g napovedala punčko in do zadnjega so mislili, da bo hči, na koncu pa je ven pokukal fantek. Je tako zelo dobro skrival svojega lulčka... Pravijo, da se lažje zmotijo v tej smeri.

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.7.2006 8:38:40   
Clody
Ojla,

Nekako se mi zdi, da se je lažje ušteti če napovejo punčko, potem je pa fantek. Luli se lahko skrije. Ne razumem pa kako so lahko prijateljici napoovedal fantka, rodila je pa punčko. So ji rekli, da se je luli enostavno posušu??!!user posted image

Tudi men so napovedal fantka, pa tudi sama se razločno vidla cel "ogrodje"!

Bomo vidli, samo da bo zdrav!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.7.2006 12:18:40   
Pingvinčica
Meni je ginekologinja prvo napovedala user posted image , sam jaz sem pa trdila da bo user posted image , na naslednjem pregledu je tudi g.spremenila mnenjeuser posted image user posted image user posted image in napovedala user posted image , tako je tudi ostalo.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.7.2006 8:00:05   
Ninica
Meni je tudi G rekel tako; bolj kaže na punčko tako, da ni bil čisto siguren. Se pa ni zmotil, je bila resuser posted image user posted image

LP, Ninica

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.7.2006 20:46:30   
Anonimen
Živ,

pri nas so pa napovedovali fantkauser posted image user posted image , rodila se je pa punčkauser posted image user posted image user posted image .
Zdaj pa nočem vprašat.
Lep pozdrav.
Pija.

(odgovor članu Ninica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
9.7.2006 21:47:01   
Minkaa
ni se zmotila smo dobili user posted image

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.7.2006 22:01:21   
Gina
Meni se niso nič zmotili. Pravzaprav sta bila oba fanta napovedana, bejba pa je samo 1x ležala počez, pa se ni dobro videlo, potem je imela pa vedno hrbet spredaj, se pa sploh ni videlo.

Ena je spraševala, kako lahko rečejo da je punčka, potem je pa fantek. Jaz imam doma slikico iz UZ naše bejbe - iz precej zgodnje nosečnosti. Popkovina ji je šla točno med nogama in smo kar nekaj časa gledali, pa si takrat še G ni upala povedat, kaj bo. Je rekla: Poglejte sami, lahko je user posted image , lahko je pa popkovina. Če računaš, da slikce niso tako jasne, kot kakšno ogledalo, ampak da vidiš samo odseve, pa če otroček ne leži tako, da ga gledaš ravno v mednožje....potem je tudi to možno, da se zmotijo.

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Dekliška imena
jagodka7

Katero ime je najlepše?

Isabela (27%)

Lina (10%)

Neli (10%)

Zoja (20%)

Taja (9%)

Brina (23%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!