Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kolikokrat se zmotijo-spol 7.7.2006 18:34:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so obakrat povedali, da bo fantek, in obakrat so imeli prav.
|
|
|
|
RE: kolikokrat se zmotijo-spol 7.7.2006 18:53:42
|
|
|
|
anitaz
|
MEni je v prvo zadela, da bo punčka. Rekla je pa: Se mi zdi,da bo punčka. Pol pa vedi...
|
|
|
|
RE: kolikokrat se zmotijo-spol 7.7.2006 19:09:25
|
|
|
|
mala
|
pri meni so prvič na začetku napovedali punčko- šele približno 8 tednov pred porodom smo zvedeli da bomo dobili fantka , drugič pa so prav povedali, že pri 12t smo zvedeli, da bo punčka in tako je tudi bilo tako, da nikoli ne veš dokler res ne vidiš
|
|
|
|
RE: kolikokrat se zmotijo-spol 7.7.2006 19:11:55
|
|
|
|
Zasanjana
|
Prvič so mi napovedali in je bil, drugič nisem vprašala, zdaj pa so rekli, da bo spet fantek.Bomo videli.
|
|
|
|
RE: kolikokrat se zmotijo-spol 7.7.2006 19:15:24
|
|
|
|
cmokec
|
Prvič so napovedali 100% fantka, pa se je rodila punčka. Drugič so omenjali punčko, pa se je rodila še ena punčka.
|
|
RE: kolikokrat se zmotijo-spol 7.7.2006 20:11:06
|
|
|
|
PBJ
|
Meni je v 19. tednu prvič rekla, da bo fantek in potem mi je ob vsakem uz rekla, da otročiček spola še ni spremenil ... Imela je prav.
|
|
RE: kolikokrat se zmotijo-spol 7.7.2006 20:44:10
|
|
|
|
sonchica
|
men je ginekolog ves čas govoro da bo punčka ... in sma z partnerjem tud nakupla skoraj vse v roza barvi ... pa se mi je narodil prekrasen fantek ... jaz sem bla fejst srečna in sem še zdaj ker sem si močno želela fantka... aja pa še to pa tud termin se mi je zmoto ... reko je 9.5.06 rodila pa sem 17.5.06
|
RE: kolikokrat se zmotijo-spol 7.7.2006 22:01:51
|
|
|
|
Mateja82
|
Najprej mi je rekla da bo fantek, nato sem šla na en samoplačniški pregled v 28 tednu pa je G. rekla da je punčka, se je šišika prav lepo videla, no kasneje je to tud moja G. potrdila tako da ni bilo kakšnih presenečenj.
|
|
|
|
RE: kolikokrat se zmotijo-spol 8.7.2006 0:39:07
|
|
|
|
diva 4
|
Obakrat je gin. imela prav.Prvič , drugič
|
|
|
|
RE: kolikokrat se zmotijo-spol 8.7.2006 7:19:30
|
|
|
|
SaaS
|
Meni je obakrat napovedal fantka in res imam dva sinova. Prijateljici pa je g napovedala punčko in do zadnjega so mislili, da bo hči, na koncu pa je ven pokukal fantek. Je tako zelo dobro skrival svojega lulčka... Pravijo, da se lažje zmotijo v tej smeri.
|
|
|
|
RE: kolikokrat se zmotijo-spol 8.7.2006 8:38:40
|
|
|
|
Clody
|
Ojla, Nekako se mi zdi, da se je lažje ušteti če napovejo punčko, potem je pa fantek. Luli se lahko skrije. Ne razumem pa kako so lahko prijateljici napoovedal fantka, rodila je pa punčko. So ji rekli, da se je luli enostavno posušu??!! Tudi men so napovedal fantka, pa tudi sama se razločno vidla cel "ogrodje"! Bomo vidli, samo da bo zdrav!!
|
|
RE: kolikokrat se zmotijo-spol 8.7.2006 12:18:40
|
|
|
|
Pingvinčica
|
Meni je ginekologinja prvo napovedala , sam jaz sem pa trdila da bo , na naslednjem pregledu je tudi g.spremenila mnenje in napovedala , tako je tudi ostalo.
|
|
|
|
RE: kolikokrat se zmotijo-spol 9.7.2006 8:00:05
|
|
|
|
Ninica
|
Meni je tudi G rekel tako; bolj kaže na punčko tako, da ni bil čisto siguren. Se pa ni zmotil, je bila res
|
|
RE: kolikokrat se zmotijo-spol 9.7.2006 20:46:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Živ, pri nas so pa napovedovali fantka , rodila se je pa punčka . Zdaj pa nočem vprašat. Lep pozdrav. Pija.
|
|
|
|
RE: kolikokrat se zmotijo-spol 9.7.2006 21:47:01
|
|
|
|
Minkaa
|
ni se zmotila smo dobili
|
|
RE: kolikokrat se zmotijo-spol 9.7.2006 22:01:21
|
|
|
|
Gina
|
Meni se niso nič zmotili. Pravzaprav sta bila oba fanta napovedana, bejba pa je samo 1x ležala počez, pa se ni dobro videlo, potem je imela pa vedno hrbet spredaj, se pa sploh ni videlo. Ena je spraševala, kako lahko rečejo da je punčka, potem je pa fantek. Jaz imam doma slikico iz UZ naše bejbe - iz precej zgodnje nosečnosti. Popkovina ji je šla točno med nogama in smo kar nekaj časa gledali, pa si takrat še G ni upala povedat, kaj bo. Je rekla: Poglejte sami, lahko je , lahko je pa popkovina. Če računaš, da slikce niso tako jasne, kot kakšno ogledalo, ampak da vidiš samo odseve, pa če otroček ne leži tako, da ga gledaš ravno v mednožje....potem je tudi to možno, da se zmotijo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Dekliška imenajagodka7Katero ime je najlepše?Isabela (
27%)
Lina (
10%)
Neli (
10%)
Zoja (
20%)
Taja (
9%)
Brina (
23%)
Število vseh glasov: 400Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!