Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kolikokrat na,..čiščenje-prah 28.9.2008 13:41:43
|
|
|
|
bučibači
|
HI! Tako me jezi, šele včeraj sem čistila , sesala, brisala prah, pomivala, pa že danes vidim, da kak dan še, pa bi bilo že fino spet mal prah pobrisat. v dnevni sobi imam stekleno mizo, in grozaaa , saj ne da sem preveč malenkostna, ampak, se mi zdi, da bom morala iz enotedenskega čiščenja preiti na dvotedensko, ker če samo enkrat na teden, je potem že res hudo. naj povem, da sem doma v mestu in je razlika npr. tašča je doma na podeželju, pa nima takšnega prahu, teta, ki je pa tudi z mesta, pa pravi, da prah pobriše 2 x tedensko, 1x tedensko pa temeljito. zanima me kako in kolikokrat se ve obadate s tem problemom. nisem pedantna, samo rada bi izbrala eno normalno verzijo čiščenja, "brez slabe vesti" gledanja prahu-če me razumete, kaj mislim!!!
|
|
|
|
RE: kolikokrat na,..čiščenje-prah 28.9.2008 13:43:58
|
|
|
|
Doll
|
Prah brišem 1x na leto. Ga sploh ne vidim,je pa res da tla brišem na 2 dni
|
|
|
|
RE: kolikokrat na,..čiščenje-prah 28.9.2008 13:48:44
|
|
|
|
darja72
|
Praktičnega nasveta nimam, mogoče le to, da bodi več v naravi oz. zunaj, sploh v sončnem vremenu . Aja, pa prvega mesta na tekmovanju v gospodinjskih delih ti tudi najbrž ni potrebno osvojiti (to sem pred časom že napisala nekje...). No, zdaj pa ven.
|
|
RE: kolikokrat na,..čiščenje-prah 28.9.2008 13:52:54
|
|
|
|
lelaval
|
1x tedensko ga ziher pobrišem, včasih tudi vmes, sicer pa se delam, da ga ne vidim - imam črno pohištvo, pa pobrišem prah, od vzadaj pa je že zopet, tako, da pač moram bit malo slepa . Je pa res, da tla sesam vsak ali pa vsak drug dan.
|
|
RE: kolikokrat na,..čiščenje-prah 28.9.2008 15:19:11
|
|
|
|
bučibači
|
Hja darja72, maš prav, da naj bom več zunaj, samo sem že lep čas v bolniški, pa ne smem nikamor, no, vsaj ne upam, in imam seveda časa na pretek, in me zato iz dneva v dan bolj nažira čiščenje,.... , no, še mal pa itak vem, da ne bo več časa pomislit na to, kaj šele udejanjit ,... zato me zanimajo vaši nasveti, kako se s tem spoprijet! papa
|
|
|
|
RE: kolikokrat na,..čiščenje-prah 28.9.2008 18:07:28
|
|
|
|
soncek28
|
Jaz brišem vsak drug dan,ko je pa sonce zunaj pa kar rolete dol,pa tudi drugač jih spustim(smo pač v temi) sam prah se pa toliko ne vidi.Drugač pa kar frči od njega vsepovsod..... Malo se hecam,ampak je res.
|
|
|
|
RE: kolikokrat na,..čiščenje-prah 28.9.2008 20:00:13
|
|
|
|
Naja30
|
brisačkarca, a res vsak dan brišeš prah in sesaš? Uh, jaz pobrišem 1-2x na teden, odvisno kako slepo se delam. Sicer pa ne presenem praha. Imamo črno belo dnevno in se ful vidi. Ponavadi vse pobrišem, ko čvekam po telefonu, tako da je dvojno dobro delo opravljeno. Sesam pa tudi 1x na teden.
|
|
|
|
RE: kolikokrat na,..čiščenje-prah 29.9.2008 0:33:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz vsak dan brisem prah in sesam po tleh... pomivam pa potleh vsak drugi dan.
|
|
|
|
RE: kolikokrat na,..čiščenje-prah 29.9.2008 8:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
brisačkarca, a res vsak dan brišeš prah in sesaš? Z metlico preletim stanovanje, saj sm napisala. Pa s baterijskim posesam. Mislm tiste 15min na dan me glih ne pobere a ne.
|
|
|
|
RE: kolikokrat na,..čiščenje-prah 6.10.2008 8:44:13
|
|
|
|
Shorty_
|
jz z baterijsko metlo posesam vsaj dan, prah pa s pronto metlico tudi ene 2-3x na teden enkrat pa s krpo
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?