|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolikokrat na,..čiščenje-prah
28.9.2008 13:41:43   
bučibači
HI!

Tako me jezi, šele včeraj sem čistila , sesala, brisala prah, pomivala, pa že danes vidim, da kak dan še, pa bi bilo že fino spet mal prah pobrisat. v dnevni sobi imam stekleno mizo, in grozaaauser posted image , saj ne da sem preveč malenkostna, ampak, se mi zdi, da bom morala iz enotedenskega čiščenja preiti na dvotedensko, ker če samo enkrat na teden, je potem že res hudo. naj povem, da sem doma v mestu in je razlika npr. tašča je doma na podeželju, pa nima takšnega prahu, teta, ki je pa tudi z mesta, pa pravi, da prah pobriše 2 x tedensko, 1x tedensko pa temeljito.
zanima me kako in kolikokrat se ve obadate s tem problemom. nisem pedantna, samo rada bi izbrala eno normalno verzijo čiščenja, "brez slabe vesti" gledanja prahu-če me razumete, kaj mislim!!!user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolikokrat na,..čiščenje-prah
28.9.2008 13:43:58   
Doll
Prah brišem 1x na leto.
Ga sploh ne vidim,je pa res da tla brišem na 2 dni user posted image

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2008 13:48:44   
darja72
Praktičnega nasveta nimam, mogoče le to, da bodi več v naravi oz. zunaj, sploh v sončnem vremenuuser posted image . Aja, pa prvega mesta na tekmovanju v gospodinjskih delih ti tudi najbrž ni potrebno osvojiti (to sem pred časom že napisala nekje...).user posted image
No, zdaj pa ven.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2008 13:52:54   
lelaval
1x tedensko ga ziher pobrišem, včasih tudi vmes, sicer pa se delam, da ga ne vidim user posted image  user posted image - imam črno pohištvo, pa pobrišem prah, od vzadaj pa je že zopet, tako, da pač moram bit malo slepa user posted image . Je pa res, da tla sesam vsak ali pa vsak drug dan.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2008 15:19:11   
bučibači
Hja darja72, maš prav, da naj bom več zunaj, samo sem že lep čas v bolniški, pa ne smem nikamor, no, vsaj ne upam, in imam seveda časa na pretek, in me zato iz dneva v dan bolj nažira čiščenje,....user posted image , no, še mal pa itak vem, da ne bo več časa pomislit na to, kaj šele udejanjituser posted image ,... zato me zanimajo vaši nasveti, kako se s tem spoprijet!

papauser posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2008 18:07:28   
soncek28
Jaz brišem vsak drug dan,ko je pa sonce zunaj pa kar rolete dol,pa tudi drugač jih spustim(smo pač v temi)user posted image sam prah se pa toliko ne vidi.Drugač pa kar frči od njega vsepovsod.....
Malo se hecam,ampak je res.

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2008 18:13:53   
Anonimen
Po tleh vsak dan posesam z baterijskim sesalcem.
Po omarah pa tudi, z ročnim, ali pa preletim stanovanje z uno metlico od prontota. Prahu nimamo. Vzame mi pa vse skupaj ene 15-20 min dnevno, s sesanjem tal vred.
Imava pa ta baterijski sesalec:
http://www.nakupovanje.net/Electrolux-Ergorapido-2-v-1-ZB-271-RF-baterijski-sesalnik-sesalec-pr-1111869

Da pa prah brišeš enkrat letnouser posted image .....pa na televizijo pa rač. ekran pol sploh kaj viditeuser posted image

(odgovor članu soncek28)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2008 20:00:13   
Naja30
brisačkarca, a res vsak dan brišeš prah in sesaš? Uh, jaz pobrišem 1-2x na teden, odvisno kako slepo se delam. user posted image  Sicer pa ne presenem praha. Imamo črno belo dnevno in se ful vidi. Ponavadi vse pobrišem, ko čvekam po telefonu, tako da je dvojno dobro delo opravljeno. user posted image
Sesam pa tudi 1x na teden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.9.2008 0:33:29   
Anonimen
Tudi jaz vsak dan brisem prah in sesam po tleh... pomivam pa potleh vsak drugi dan.user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.9.2008 8:42:28   
Anonimen
brisačkarca, a res vsak dan brišeš prah in sesaš?

Z metlico preletim stanovanje, saj sm napisala. Pa s baterijskim posesam. Mislm tiste 15min na dan me glih ne pobere a ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.10.2008 8:44:13   
Shorty_
jz z baterijsko metlo posesam vsaj dan, prah pa s pronto metlico tudi ene 2-3x na teden enkrat pa s krpouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.10.2008 14:30:08   
aiwich
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca
Da pa prah brišeš enkrat letnouser posted image .....pa na televizijo pa rač. ekran pol sploh kaj viditeuser posted image

sej dokler gre na televiziji sam bl močne barve štimajo. pol pa prah pobrišejo jih pa kap user posted image user posted image user posted image
enkrat sem bla pr eni kolegici na obisku sem mislna da majo čb tv!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.