|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolikokrat meso?
31.10.2006 21:47:06   
eya
Našemu malemu sem zdaj 2x ponudila meso (piščanca) in glej, ga zlomka, tudi zelenajva je kar naenkrat boljša (če je zraven zmešano meso) user posted image  Zdaj me pa zanima, kolikokrat tedensko naj bi 7mesečnik jedel meso?

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolikokrat meso?
31.10.2006 21:54:59   
Miss Piggy
moj ga skoraj vsak dan, ko ga pa ne, mu ga nadomestim z polovičko rumenjaka.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2006 22:11:52   
mika
nam je pediatrinja svetovala vsak drugi dan rdeče meso.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.11.2006 8:12:11   
mojčika
Eya jaz ji bom dajala počasi, dvakrat na teden zdaj, do na vsak drugi dan, vmes pa kak jajček, če bo potreba po železu večja, ji bom dala več, sicer ne...po občutku, tudi nam ne priporočajo preveč mesnin, seveda pa je to samo moje mnenje, praksa pa bo pokazala svoje...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2006 14:07:14   
Pupica
v majhnih količinah ga lahko vsak dan, če je potem tudi zelenjava boljšauser posted image
Pri nas odkar je dala prvi konc mesa v usta, je to tanartaboljš. tut pri zajtrku, ko poje kaj sladkega(evrokrem, marmelado, ipd...)ko vidi očka, da ima kakšno salamo al kej, se že dere, Tia tut klobasko jedla....user posted image user posted image user posted image Jah kaj čmo!Nej je, sam da je zdrava!Če bi bila po men, bi ga pa sigurno sam 1 x teden jedla, pa še to pod zvijačouser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.11.2006 15:01:07   
mika
če bo potreba po železu večja
daj user posted image  tudi temnozeleno zelenjavo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.11.2006 15:22:22   
metaa
Meni je patronažna rekla, da belo meso lahko je po 8. mesecu, 2-3krat na teden, jajca-tudi rumenjaka- pa naj otrok ne bi jedel vsaj do 1. leta. user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.11.2006 16:05:03   
Eva MT
Meni je tudi patronažna svetovala tri mesne obroke na teden, pa tudi enega z rumenjakom. Potem sem pa prebrala, da naj ne bi jedli jajčk v prvem letu starosti.

Še nisem dala mesa otroku in me zanima, ali naj meso narežem, zmeljem ...

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.11.2006 21:06:50   
Bonnie_RR
Jaz sem svojemu user posted image  pri 7 mesecih že ponudila meso (puranje) in mu je bilo všeč. Dobi ga približno 2x na teden oz. takrat, ko jemo tudi mi (primerno) meso. Pri tem pa tud ne kompliciram - narežem mu ga na koščke in lepo je.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Eva MT)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.11.2006 21:08:34   
Bonnie_RR
Še to... Meni je bilo rečeno: rumenjak po 7. mesecu, beljak po 1 letu. Tako nekako...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.11.2006 21:12:06   
eya
Tudi jaz bom glede jajc naredila tako kot piše bonnie. Sicer pa Žiga zaenkrat je vse kašasto (no, malo koščkov mu tudi včasih pustim), ker se drugači davi s koščki, tako da sem tudi meso kar skupaj z zelenjavo zmiksala.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.11.2006 21:55:58   
mml
Nam je patronažna svetovala...meso po doplnjenem 7. mesecu in to 2 do 3x tedensko, rumenjak po dopolnjenem 8. mesecu 1x tedensko, celo jajce postopoma po dopolnjenem 1. letu. Jaz ji meso dajem tako ene 3x tedensko, včasih tudi večkrat, na rumenjak pogosto pozabim, občasno dobi tudi kaj beljaka, če je ta recimo v žličnikih, ali kakšni polivki...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.11.2006 10:27:38   
cuma
Jaz dajem naši user posted image  meso nekje od 7.meseca. Začela sem s puranjim, piščančjim, potem sem ji dala zajčka, teletino in ovčetino. Dajem ji ga kar 4x na teden, ker ga ima zelo rada. Pomešam ji ga v zelenjavno mineštrico, količino pa zaenkrat doziram nekje na 2-3 čajne žličke na dan.

lp cuma

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?