|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko vpliva zobni rentgen na nosečnost?
13.3.2006 16:41:54   
buča
jutri imam zobni rentgen,pa ne vem še,a sem a nisem noseča.ravno sem delala test,pa je bil neg,vendar je šele 21 dan ciklusa.V lekarni mi je dala baby chek(sicer ga bom naredila še jutri zjutraj,vendar je pomoje še mal prezgodaj...)Zdaj pa ne vem,a naj se grem slikat,če bo negativen rezultat,a naj prestavim,prestavila pa sem zobarja že prejšnji mesec...zob me pa boli.Če prestavim,bo spet 1 mesec mimo,pa spet ista pesem.A katera ve,kako,na kakšen način bi rentgen lahko škodoval plodu,če bi že bila noseča...?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko vpliva zobni rentgen na nosečnost?
13.3.2006 17:10:42   
lelaval
V user posted image  ga ne delajo. Če se ne mudi tako zelo, pokliči in povej, kakšna je situacija in ti bodo dali novi datum.
Ko sem jaz predlani šla, se je tudi prišla ena naročit, pa je rekla, da še ne ve, ali je noseča ali ne. So ji rekli, naj najprej naredi test, ker , če je noseča, ji ne bodo slikali.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: koliko vpliva zobni rentgen na nosečnost?
22.11.2006 9:41:54   
janusha
joj, jaz vas pa res prosim za kak odgovor, ker sama sem isto bila malo neodločna ali naj grem na zobni rentgen ali ne, tako da sem se potem odločila da pač grem ko sem imela prvi danuser posted image , ampak fora je v tem, da jaz sem šla prvič in nisem vedla kako naj bi to izgledalo. No v glavnem meni je slikala štirko in petko, tko da ni blo une mašine, ki bi šibala okrog, pa ko vidiš kdaj te slika, ampak sem dobila le nakj v usta in čez 30sek. je bilo konec, ampak problem je v tem da ko sem jaz to razlagala so me vsi samo gledali, ker me na rentgenu NISO NIČ ZAŠČITILI, menda dobiš neko težko obleko, no jaz nisem nič dobila, zdej pa ne vem, ali je to kak nov sistem, ker pač nisem slikala celotnih zob ali kako gre to?! Ali ima katera kake izkušnje s tem mogoče? Problem je v tem da delam na zanositvi in zdej res ne vem kaj naj si mislim - ali sem zdej polna sevanja ali kako? Menda naj bi to slikanje potekalo tudi za zaprtimi vrati, jaz sem šla samo za zaveso - bila sem v KR
hvala za pomoč

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......