Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko velik trebuh v 34 tednu... 4.10.2010 13:06:32
|
|
|
|
vesna_b
|
ma ja. moja sodelavka je šla rodit s takim trebuščkom, kot sem ga jaz imela v 6. ali 7. mesecu. pač jaz sem nosila spredaj in nizko, ona pa zadaj. pa sem se recimo zredila samo za 9 kg v celi nosečnosti. no, pa je rekla, da je imela prvič še manjšega... saj vidijo na ultrazvoku, če je otroček pravilno velik. ne sekiraj se
|
|
|
|
RE: koliko velik trebuh v 34 tednu... 4.10.2010 13:21:31
|
|
|
|
eva1
|
če je po UZ otrok ok, potem se ne sekiraj..sicer pa poznam mamico, ki jaz na koncu nebi rekal da jo noseča, mogoče se je samo malo zredila in je rodila pupo malo manj kot 3 kg težko in seveda vse ok!
|
|
|
|
RE: koliko velik trebuh v 34 tednu... 4.10.2010 13:30:33
|
|
|
|
Naja31
|
Pri meni so pa vsi govorili, da ne morejo verjeti kako ogromen je trebuh. Jap,če je pa otrok imel 5kg. Ne sekiraj se, če je z otrokom vse ok.
|
|
|
|
RE: koliko velik trebuh v 34 tednu... 4.10.2010 13:31:59
|
|
|
|
vesna_b
|
aja, pa verjemi, da se na koncu trebuh največ poveča...zadnji mesec ali dva, tako da... boš lahko tudi ti še imela večjega
|
|
|
|
RE: koliko velik trebuh v 34 tednu... 4.10.2010 14:34:12
|
|
|
|
Taddy78
|
Mene je G v bolnici, ko sem hodla na preglede po roku vprašal, če imam dvojčka. Res pa je, da sem nosila spredaj, vse je šlo v trebu, zredila sem se 23kg, pa tudi sin je imel malo preko 4kg. Je pa znanka na koncu imela trebuh velik kot jaz v 7.mesecu, pa je pupa imela 4200g.
|
|
|
|
RE: koliko velik trebuh v 34 tednu... 4.10.2010 17:06:00
|
|
|
|
Anonimen
|
bolj me čudi reakcija ginek. - kako lahko tako reče, da te skoraj kap. resda se ženske čudijo majhnemu trebuhu, ma se dobi tudi take ki rečejo ja nosiš zadaj, tuj jaz sem imela majhen trebuh, velikost nič ne pomeni. tale pa kar tako, ja, svašta.... od teh zdr-
|
|
|
|
RE: koliko velik trebuh v 34 tednu... 4.10.2010 20:21:55
|
|
|
|
severnica77
|
Tudi meni se to dogaja. Me je na UZ - morfologija dohtorca vprašala, če sem prišla na nauhalno Ampak vse o.k. Pri prvi nosečnosti je bilo podobno pa je mali imel 3940 g. Ne se sekirat.
|
|
|
|
RE: koliko velik trebuh v 34 tednu... 4.10.2010 22:21:06
|
|
|
|
aknela123
|
jaz sem imela majhen trebuh glede na to, da sem v 34 t rodila dvojčke. je pa me vse tiščalo, vseskozi sem imela težave z želodčno kislino, tako da sem si kar želela, da bi bil malo večji. saj bo vse ok, ginek. ti je itak potrdila, da se normalno razvija. mogoče si tudi med malo višjimi, kot jaz, pa se to takoj pozna.
|
|
|
|
RE: koliko velik trebuh v 34 tednu... 7.10.2010 23:40:42
|
|
|
|
majabar
|
Jaz koncujem 37. teden in imam trebuh kot nekatere v 20. Na zacetku sem se sprasevala, kdaj bo zrastel, zdaj se ne vec. Vazno je, da je mali dovolj velik in da razdalja FS raste.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?