|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko velik trebuh v 34 tednu...
4.10.2010 13:01:36   
Anonimen
SEDAJ ME PA ŽE PRAV ZANIMA KAKŠEN TREBUŠČEK IMATE STE IMELE V PRIBL. 34 TEDNU? JAZ IMAM NAMREČ MAJHEN IN SE VSI SPOTAKNEJO DA KAKO IMAM TAK MAJHEN TREBUH. TO SEM POVEDALA GINEK. IN JE REKLA DA NOSIM VSE ODZADAJ IN DA SE NE GLEDA NA VELIKOST. DANES PA PRIDEM K NADOMESTNI GINEK. IN JI NEKAJ RAZLAGAM IN TA MI REČE- A MA STE NOSEČI, KOLIKO TEDNOV, SEJ NE MOREM VERJET. MA JE VSE V REDU Z OTROKOM? JAZ BELA V GLAVO.. IN PRAVIM GA JE MOJA GINEK. REKLA DA SE MALI NORM. RAZVIJA IN DA NOSIM VSE ZADAJ. IN TA ŠE PREDEN GREM SKOZI VRATA,, REČE, RES SEM PRESENEČENA KAJ TAKEGA ŠE NE- JE PA MLADA GINEK. user posted image  ima katera izkušnjo s telimi majhniimi trebuščki? imam pa debelo rit in noge..user posted image  sem se vse v ta del zredila
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko velik trebuh v 34 tednu...
4.10.2010 13:06:32   
vesna_b
ma ja. moja sodelavka je šla rodit s takim trebuščkom, kot sem ga jaz imela v 6. ali 7. mesecu. pač jaz sem nosila spredaj in nizko, ona pa zadaj. pa sem se recimo zredila samo za 9 kg v celi nosečnosti. no, pa je rekla, da je imela prvič še manjšega...

saj vidijo na ultrazvoku, če je otroček pravilno velik. ne sekiraj se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2010 13:21:31   
eva1
če je po UZ otrok ok, potem se ne sekiraj..sicer pa poznam mamico, ki jaz na koncu nebi rekal da jo noseča, mogoče se je samo malo zredila in je rodila pupo malo manj kot 3 kg težko in seveda vse ok!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2010 13:30:33   
Naja31
Pri meni so pa vsi govorili, da ne morejo verjeti kako ogromen je trebuh. Jap,če je pa otrok imel 5kg.

Ne sekiraj se, če je z otrokom vse ok.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2010 13:31:59   
vesna_b
aja, pa verjemi, da se na koncu trebuh največ poveča...zadnji mesec ali dva, tako da... boš lahko tudi ti še imela večjegauser posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2010 14:34:12   
Taddy78
Mene je G v bolnici, ko sem hodla na preglede po roku vprašal, če imam dvojčka. Res pa je, da sem nosila spredaj, vse je šlo v trebu, zredila sem se 23kg, pa tudi sin je imel malo preko 4kg.
Je pa znanka na koncu imela trebuh velik kot jaz v 7.mesecu, pa je pupa imela 4200g.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2010 17:06:00   
Anonimen
bolj me čudi reakcija ginek. - kako lahko tako reče, da te skoraj kap. resda se ženske čudijo majhnemu trebuhu, ma se dobi tudi take ki rečejo ja nosiš zadaj, tuj jaz sem imela majhen trebuh, velikost nič ne pomeni. tale pa kar tako, ja, svašta.... od teh zdr-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2010 20:21:55   
severnica77
Tudi meni se to dogaja. Me je na UZ - morfologija dohtorca vprašala, če sem prišla na nauhalnouser posted image  Ampak vse o.k.
Pri prvi nosečnosti je bilo podobno pa je mali imel 3940 g.

Ne se sekirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.10.2010 22:21:06   
aknela123
jaz sem imela majhen trebuh glede na to, da sem v 34 t rodila dvojčke. je pa me vse tiščalo, vseskozi sem imela težave z želodčno kislino, tako da sem si kar želela, da bi bil malo večji.

saj bo vse ok, ginek. ti je itak potrdila, da se normalno razvija. mogoče si tudi med malo višjimi, kot jaz, pa se to takoj pozna. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2010 23:40:42   
majabar
Jaz koncujem 37. teden in imam trebuh kot nekatere v 20. Na zacetku sem se sprasevala, kdaj bo zrastel, zdaj se ne vec. Vazno je, da je mali dovolj velik in da razdalja FS raste.

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.10.2010 12:50:47   
m_o_i
jaz sem svoj mali busi omenjala na vsakem pregledu in mi je zato vedno naredila UZ (brezplacnouser posted image ). na kontroli 37t 5d pa je ugotovila zahiranost ploda in smo sli rodit.
meni so tudi pripisovali kak 4 mesec nosecnosti, ko sem bla ze v osmem, devetem mesecu; G mi je ze na zacetku razlozla, da nosim bolj zadaj...

kaj hocem povedat? ce te skrbi, ga omenjaj na vsakem pregledu. "normalna" G ti bo naredila UZ (meni ga je potem ze za vsako merla-taka mala morfologija je bla za vsako) in se bo vedlo, kak in kaj dalje...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?