Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
koliko vas zavaruje majhne otroke? 17.9.2007 9:09:21
|
|
|
|
florecita
|
LP! Zanima me, koliko vas je, ki zavarujete svoje dojenčke in pa otroke tam do dveh let? Sicer razumem, da večji kot je otrok, več je možnosti, da si kaj naredi, ampak recimo 10 mesečno dete vem, da nesreča nikoli ne počiva, ampak realno gledano; koliko enoletnih otrok ima recimo na nogi mavec? Ravno berem letak za nezgodno zavarovanje predšolskih otrok, in so od 6 stolpcev (možnosti nesreč) celo 4 ki omenjajo smrt oziroma invalidnost? Kaj ti pa v tem primeru pomeni ves ta denar? Ne vem, meni je to zavarovanje nesmisel. Prevečkrat se omenja ta smrt!
|
|
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 17.9.2007 9:12:39
|
|
|
|
moci
|
jaz je ne bom zavarovala.
|
|
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 17.9.2007 9:14:22
|
|
|
|
total
|
Mi smo ga v vrtecu zavarovali.
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 17.9.2007 9:20:04
|
|
|
|
ona
|
Mi tudi v vrtcu-2,9 let je stara
|
|
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 17.9.2007 9:42:01
|
|
|
|
taška30
|
Mi je do sedaj nismo imeli zavarovane (2,5let). Letos so dobili v vrtcu te pole od treh različnih zavarovalnic, pa tud nisem še nič naredila. Tudi jaz se sprašujem v čem je sploh fora. Če bo imela mavec na nogi, jaz se bom pa tolažla s tem, da bom za to nekaj pokasirala? Smiselno se mi zdi edino le v primeru invalidnosti (za nakup pripomočkov), še za smrt mi je čist mimo. Samo po mojem jo bom vseeno, že zaradi občutka Mah, ne vem.
|
|
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 17.9.2007 9:44:49
|
|
|
|
digi
|
evo naš je star 11.5 mesecev in je v vrtcu- ga bomo zavarovali nikoli ne veš onih stolpcev pa jaz niti ne gledam, ker bi postala paranoična....
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 17.9.2007 10:23:56
|
|
|
|
urška76
|
Midva imava zavarovane otroke samo zato, da se nič ne naredi. Saj veste Murphy. Sama sem vedno mela kake probleme kadar nisem bila zavarovana, zdej ko pa sem, imam pa mir s poškodbami. Imava pa zavarvana v sklopu najinih življenskih zavarovanj.
|
|
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 17.9.2007 10:52:05
|
|
|
|
mmijau
|
Jp, je v vrtcu kar lepo zavarovan. Imam boljši občutek. No, pa saj zavarovanje ne velja samo za čas, ko je v vrtcu, he, he, ampak tudi, ko se s ponvijo vdari po glavi in dobi dve klamfi.
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 17.9.2007 10:55:55
|
|
|
|
Jančika_
|
Ne, nista zavarovana. Midva tudi ne. Zdaj sem to povedala javno in verjetno bo danes nekomu od nas padel cigel na glavo .
|
|
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 17.9.2007 19:10:47
|
|
|
|
Dadi
|
Jaz sem naša dva prvič letos nezgodno zavarovala..stara sta pa Matevž 2 leti in Klara 3 leta. Pa mi je žal da nisem naše pupe že prej zavarovala ker smo bili toliko po bolnicah. No ja prej pač ni bilo denarcev....Upam samo da bo letos bolje z vidika zdravja.
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 17.9.2007 19:24:06
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Če bo imela mavec na nogi, jaz se bom pa tolažla s tem, da bom za to nekaj pokasirala? Ne zaradi tega, da bi kasirala ti, pač pa tvoj otrok za prestane bolečine, če ti da to kaj misliti. Sploh pa bolje, da se nič ne naredi! Pri otrocih pa nikoli ne veš. Velikokrat jo tudi čudežno odnesejo brez vsake praske.
|
|
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 17.9.2007 21:41:39
|
|
|
|
ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dadi Jaz sem naša dva prvič letos nezgodno zavarovala..stara sta pa Matevž 2 leti in Klara 3 leta. Pa mi je žal da nisem naše pupe že prej zavarovala ker smo bili toliko po bolnicah. No ja prej pač ni bilo denarcev....Upam samo da bo letos bolje z vidika zdravja. da malo popravim,za bivanje v bolnici dobiš povrnjeno od zavarovalnice edino,če je otrok v bolnici zaradi poškodbe,bolezen se ne šteje na žalost
|
|
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 18.9.2007 8:44:21
|
|
|
|
muška
|
Moja dva sem jaz dala zavarovati, ko sta stopila prvič v vrtec, prej ne.
|
|
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 19.9.2007 10:29:35
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz bom tudi letos zavarovala našega triletnika, ko bo šel v vrtec. pa še ne nameravam.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.9.2007 11:00:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 19.9.2007 11:03:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Že dve leti,odkar je v vrtcu.
|
|
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 19.9.2007 12:34:32
|
|
|
|
Moyca_
|
od jaslic naprej oba
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 19.9.2007 12:35:31
|
|
|
|
Moyca_
|
v končni fazi pa je to taki mali denar,.... Če pa si npr. karkoli zlomi, kar je dosti možnosti, pa vsaj dobi za kakšno špiliko,...
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 19.9.2007 12:40:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem jima ob rojstvu skelnila zavarovanje junior ki že vključuje zavarovanje tut nezgodno. tko da..ja od rojstva sta zavarvani. sama sem tako zavarovanje kr parkrat pokoristla ko sem bla kej polomlena tko da...smo bl štoraste sorte in se nam očitno splača :)
|
|
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 19.9.2007 15:15:19
|
|
|
|
dory
|
moj je tud zavarovan...ze mora bit :)
|
|
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 21.9.2007 0:19:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo našega mladička kar kolektivno zavarovali v vrtcu oz. preko vrtca. Cele 3€ nas bo stalo.
|
|
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 21.9.2007 8:16:05
|
|
|
|
Enolla
|
Moj je zavarovan praktično od rojstva in prvi mavec je imel pri 14 m.
|
|
RE: koliko vas zavaruje majhne otroke? 21.9.2007 11:52:31
|
|
|
|
Bejba
|
Jaz sem ravno včeraj v vrtcu na roditeljskem sestanku izvedela, da so otroci v našem vrtcu avtomatsko zavarovani 24 ur na dan, ne glede na to kje so (v vrtcu, soma ali kje drugje). Zgleda, da je to všteto v ceno vrtca, saj nam nihče ni dajal nobenih zavarovalniških pol ali nas spraševal če smo za. Meni se zdi to v redu, da vrtec sam poskrbi za to. Torej, glede na zgoraj napisano, oba sta v vrtcu in ja, oba zavarovana . LP; Bejba
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?