|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko vas je na bolniski?
17.1.2005 10:15:06   
b.j.n.
Punce zivjo,

Zanima me, koliko vas je na bolniski? Od katerega tedna in za koliko casa? Jaz sem doma ze mesec dni.

Barbara 14T
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.1.2005 10:41:14   
beba76
Jaz sem na bolniški že drugič in sicer: prvič sem bila od 11.-15t., zdaj sem pa doma od 23. tedna in bom kar do konca. Noseča sem pa 29t 1/7.
In kako je kaj doma? Jaz pravim, da mam srečo, da mam že dva mala sončka, ki mi krajšata čas, sicer bi se mi zmešalo. Dopoldnevi, ko sta v šoli in vrtcu, so doooolgi in ne vem več, kaj naj počnem. Sicer bi morala ležat, a mi to ne gre najbolje...:ups:
Bog ne daj, da me moj pride kdaj med službo pogledat in me najde s kako "coto" v rokah. Potem jih kar pošteno slišim. Sicer sem pa že tako dolgo doma, da sem že vse spucala, zdaj še kak prah brišem, sesam, likam in sproti pospravljam, kar pač je. Ležanje mi pač ni pisano na kožo in če le lahko, migam.

Naj še na hitro povem, da bi bila najsrečnejša, če bi bilo vse v redu in bi lahko hodila v službo.

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2005 10:54:33   
lelaval

Jaz bi sicer morala biti na bolniški 4 tedne (16-21 tedna), a sem se v službi dogovorila, da doma itak ne bi ležala in, ker sem človeška, bom delala kolikor pač lahko (pa če je to 2 ali pa 4 ure na dan), kajti ure imam še v dobrem, ko sem čez poletje preveč delala in imam preveč nadur. Tako si pač prilagajam delovni čas, kot meni paše, pa še do doma imam slaba 2 km, tako, da lahko grem takoj domov počivat.

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2005 11:12:49   
dvojčica
Jaz sem doma že nekaj več kot mesec dni in mi je že prav dolgčas. Bom pa na bolniški do porodniške. Vmes se mi je še prekinilo delovno razmerje, ker sem prepozno izvedela za bolniško, drugače bi mi napisali pogodbo za dlje. Hodila sem, dokler sem lahko, potem pa zaradi celodnevnih slabosti, bolečin in neverjetne utrujenosti (zlasti vožnja v službo z vlakom in mestnim avtobusom) nisem več zmogla.
No pa smo se tudi trudili kar nekaj časa, imeli kar nekaj hormonskih terapij in celo neuspeli IVF-ET postopek in seveda moja starost ter moja služba, so botrovali moji bolniški. Velik problem je še vedno kakršnakoli vožnja z avtomobilom, v eno smer še gre, nazaj pa... Pa naj bo to 5 ali 50 minut vožnje.

In sedaj skušam staviti puzzle, ki mi jih je kupil moj dragi (5000!?), mislim da je pretiraval, bomo videli. Sestavila sem jih že kar nekaj, a nikoli ni šlo čez 2500koščkov...

Lp, dvojčica (13t)

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2005 11:22:07   
pravljica
jaz sem na bolniški od začetka novembra...takrat je bil to 6. teden...imela sem hematom in 2x izcedek...danes mi je podaljšala še za 1 mesec...v službi so mi dali vedet, da naj kar brez slabe vesti vlečem, ker oni tako nimajo z mano več nobenih stroškov, zamenjava je pa tudi že na mojem delovnem mestu, pa še solidarnostno pomoč dobim...jaz pa sem imela tako slabo vest, ker sem mogla vedno klicat, da me še ne bo :)-

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2005 14:57:32   
lana 5
Jaz sem na bolniški odkonca novembra in moram reč da mi čas zelo hitro mineva.

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2005 16:31:34   
PBJ
Jaz sem tudi na bolniški in sicer od začetka šestega tedna. Sedaj sem proti koncu 15. tedna....

Lp

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2005 18:31:38   
pravljica
o pbj...upam da je vse ok pa da se še kje srečava ;)

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2005 20:06:36   
PBJ
Ja, pravljica možno je vse, če ne drugače se lahko srečava v juliju v porodnišnici Mb. Sicer si ti malce spredaj....pa nikoli ne veš.:bravo:
Kako se kaj počutiš?

Meni je še zmeraj slabo, čeprav se je bruhanje zaenkrat kar umirilo.Me pa bolj pogosto grozno boli želodec. Prej sploh nisem vedela, kaj je želodec.
Zadnjih štirinajst dni imam pa neke čudne bolečine na desni strani sp. dela trebuha, zmeraj na istem mestu-ni pikanje, ampak neka ostra bolečina. Ko se gibljem ali podbobno je še slabše. Imaš ti kakšno izkušnjo s tem, ker me je že prav strah.:(
V petek imam pregled pri G in me že kar stiska...

Pazi nase in se beremo.:sloncek:

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2005 21:10:14   
pravljica
meni v bistvu ni bilo nič slabo...en čas mi ni nič dišalo, ampak da bi mi bilo slabo pa ne...imam +2kg
jaz imam v trebuhu večkrat (predvsem zvečer ko se uležem) občutek, kot pred M...drugače pa me včasih tako špikne v trebuhu (ko ležim in se na hitro dvignem s trebušnimi mišicami), da prav zakričim zraven...sem se enkrat na dragega zadrla, zakaj mi je to naredil, pa ni bil on :ups:...kot da me nekaj ureže v trebuhu...sem se prvič ustrašla, da mi je kaj počlo, ker res ful zaboli...pa ni bilo nič in je vse ok...je pri tebi tudi kaj takega? sem bila danes pri G in nisem vprašala :zmeden:, je blo drugega tolko (se moram naročit k internistu zaradi omedlevice, ampak verjetno ni nič, ker sem mela že od nekdaj s tem probleme - zdaj bom vsaj vidla na čem sem :) )
v glavnem, poročaj, kaj pomenijo te bolečine
drugače pa si uredu? zakaj si še na bolniški? dobiš solidarnostno pomoč?
piši še kaj...papa

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2005 9:06:41   
kathy
mojca - zakaj ti je napisala napotnico za splav?:(

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2005 11:00:34   
Maša
Jaz sem prav tako na bolniski nekje od 8t se mi zdi, ker mi je bilo slabno za znoret, pa rjav izcedek, pa prejsna neuspesna nosecnost(odmrtje ploda), no pac vsega po malem in ostala sem doma in ceprav zelo rada delam si sploh ne predstvaljam, da bi sedaj morala delati-se namreč skos počutim zelo švoh.

No takšna je pač moja zgodbica...bomo videli kako bo naprej!

lp,
Maša:nosecka:

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?