|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko v varstvu?
18.3.2006 13:34:13   
tina104
Spodaj je že podobna tema, no pa še eno vprašanje - koliko sploh puščate v varstvu svoje dojenčke, predvsem tiste, ki ste še na porodniški. Najbolj me seveda zanima za tiste, ki se še dojite. Ob kakih priložnostih, za koliko časa?

Pri nas je kar težko, niti nimam ga komu dat v varstvo  - malo bližnjih sorodnikov, pa še tisti so vsi zaposleni, poleg tega noče nič drugega jest kot mleko iz zize. Niti ni navajen drugih ljudi, samo mene in mojega dragega je res navajen, nekaterih se ful boji - npr. dedija.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko v varstvu?
18.3.2006 13:38:06   
morskadeklica
Moja je bila v varstvu zelo malo (preden sem začela delat), mogoče dvakrat ali trikrat za eno uro. Edino enkrat je bila cel popoldan, ko sva šla z mojim na pogreb. Drugače gre pa povsod z namauser posted image

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2006 13:46:41   
Lunca1
Midva sva jo že tudi po več ur pustila, če sva šla recimo na kakšen sejem ali v avstrijo po nakupih. pa enkrat tedensko imava badminton, tako da je takrat minimalno 3 ure v varstvu pri tašči. pri nas s tem nič ne kompliciramo, večkrat pa tudi moj popazi, če grem jaz kam po opravkih.

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2006 13:58:25   
soncek&luna
jaz sem mojega ze parkrat pustila pri prijateljici, babici&dedku za par urc, ker sem pac imela opravke in user posted image  nisem mogla sabo vzet

na sreco, se malcek nikogar ne boji

Mami, pika moja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2006 16:43:50   
Aleksandrin
Kamor grem jo vzamem s sabo. Je pa polno dojena.

< Sporočilo je popravil Aleksandrin -- 18.3.2006 16:47:58 >

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2006 9:43:53   
bambi
Jaz pa študiram in je moja ljubica v varstvu 5 dni na teden po 5 ur. Hvala bogu je varuško odlično sprejela in jo ima zelo rada, tako da sem zelo zadovoljna. Na začetku me je bila malo panika, ker sem jaz bolj komplicirala kot moja pupa, sedaj pa smo se že navadili. Drugače pa kamorkoli greva z možem,gre ona z nama..... Je tudi dojena in jaz si pač načrpam mleko tisti čas ko je ni in ga ima za drug dan, tako da ga ima skoraj vedno za sproti, če pa ga nima pa ji damo tisti en obrok dodatek. Podojiva se zjutraj prej kot gre k varuški, tam ima en obrok, potem pa atako in tako pride domov in spet na zizo..... Stara pa bo 6 mesecev.

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2006 20:08:30   
KODA
Kadar imamo večje nakupe,ali nujne opravke,ali sta bolana,jih pustim ponavadi pri mami.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2006 20:29:57   
b.nika
Dokler sem bila na porodniški nisva nikoli user posted image  puščala v varstvu. Kamor sva šla, je bil z nama. Saj smo družina, je pa res, da je bil full priden in ni nikoli tečnaril, če sva kje bila. Parkrat sva ga pustila pri sestri za kakšno uro ( pa še takrat je spal ),  mi2 sva pa skočila na večerjo.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?