Mami26
|
Kot je marsikatera zapisala vse je odvisno od G. Jaz ga imam v porodnišnici MB - dr. Mujezinovič - odličen G, vsaj zame. Do sedaj sem imela 2UZ (8t in 24t morfologija) - brezplačna, plusNS in 3D-doplačilo. Torej do sedaj vse skupaj 4UZ. Ne boste verjele, katerega sem bila najbolj vesela - NS, saj sem rahlo krvavela in ves ta strah, ko sem pa slišala utrip sem pozabila na vse skupaj. Morfologija - odlično, saj mi je G naredil še 3D. V 27t sem bila na 3D - ful v pričakovanju, kaj vse se bo videlo - mi ljudje. Če vam povem po pravici sem pričakovala preveč. Tamali se je lepo videl, le da si je ves čas obraz pokrival z nogami - ne rokami. Sesal je palec na nogi. Z mojim nisva mogla verjet. Ves čas se je "kremžil" in zakrival obraz z nogami. G se je trudila, da bi videli čimveč. Sama je rekla, da otroci kakor mi potrebujejo mir. Da ne boste rekle kaj pa govorim, ste najbrž same videle na 3D, kako odseva vsa ta svetloba, da lako UZ naprvava zazna-prikaže otroka. Ni mi žal, da sem šla na pregled, če pa bi imela še enega 100% nebi šla. Tako, da je moje mnenje, če ni potrebe, zakaj toliko UZ: da vidimo spol, lepo je da veš, vendar nikoli ni 100%; da vemo če se je otrok obrnal - kot ste najbrž zasledile in vam je G povedal otrok se lahko še zadnji dan obrne v drugo smer, tako da,... Glede našega zdravstva, zakaj hodimo k našim, če so tako slabi - a je še kakšna druga možnost - doplačilo v tujini. Sedaj ne vem katera je zapisala, da študira medicijo in so rekli,... Rada bi rekla le to, teorija je teorija, praksa pa praksa - kar boš opazila tudi sama. Knjige marsikaj pišejo pa ne drži. Kakor mi je pa znano vsi naši - vsaj taboljši zdravniki (moj je med njimi) se izobražujejo v tujini na osnovi tuje literature. Hodijo na seminarje, .... v tujino. Bodimo realni, kaj imaš v Sloveniji - vse hkrati pa nič. Brez njih pa vsekakor ne gre, res pa je, da je kot sem omenila št. UZ odvisno do njihove volje. Trenutno sem 28t/4d, pa dvomim, da si bom plačala še kakšen UZ, pa ni težava denar, vendar mi je sam G rekel, če ne bo potrebe je nesmiselno.
|