|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko učencev v enem 1.razredu?
27.5.2010 21:35:22   
sanasan
mene pa zanima, predvsem mnenje učiteljic, kako zgleda pouk prvošolčkov, če jih je v razredu cca.23...imeli pa bodo učiteljico, vzgojiteljico in menda (specialno) pedagoginjo...
pred vpisom je zgledalo, da bo komaj za 2 prva razreda, sedaj jih pa kar prepisujejo k namuser posted image ....no, saj to je dober znak, imamo super ravnateljico, pa zgleda učiteljice tudiuser posted image

CARPE DIEM!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko učencev v enem 1.razredu?
27.5.2010 23:17:08   
Spark
Dej povej mi, za katero šolo gre.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2010 8:21:22   
ajataja
Pri nas jih je 16 v razredu in imajo učiteljico in vzgojiteljico.Manj jih je boljše je.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2010 11:58:14   
**Tinkara78**
Pri nas je vpisanih 66 otrok in bodo trije oddelki. 22 otrok se mi ne zdi veliko, ker lani so bili vsi razredi skoraj 30 otrok.

Glede na to, da smo iz mesta so to kar mali razredi.

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 28.5.2010 11:59:23 >

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2010 19:42:24   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan

mene pa zanima, predvsem mnenje učiteljic, kako zgleda pouk prvošolčkov, če jih je v razredu cca.23...imeli pa bodo učiteljico, vzgojiteljico in menda (specialno) pedagoginjo...
pred vpisom je zgledalo, da bo komaj za 2 prva razreda, sedaj jih pa kar prepisujejo k namuser posted image ....no, saj to je dober znak, imamo super ravnateljico, pa zgleda učiteljice tudiuser posted image

23 je relativno normalna, ne preveč ogromna cifra za razred v OŠ. Se da lepo delat - čerpav je to relativen pojem. Sem že delala res krasno z 28. otroki v razredu, ker so bili take sorte, da ni bilo vmes nikogar ekstra "problematičnega", če smem ta izraz uporabit. Sem pa že delala v razredu z 21. otroki, pa ni bilo otroka notri, ki ne bi rabil neko dodatno individualno pomoč v taki ali drugačni obliki, kar je pomenilo, da si se raztrgal, pa še kar niso funkcionirali zelo fajn, pa še domov si hodil ožet kot cunja. Število otrok ni vedno merilo, je ap gotovo lažje delati v razredu, kjer jih imaš manj - mislim več je verjetnosti, da se lahko posvečaš vsakemu posebej. Zakaj pa bodo imeli pedagoginjo v razredu? A si mislila samo posamezne ure bo prisotna pri enem izmed otrok ali si mislila, da imam kakšen od otrok spremljevalca? Ker v teh dveh primerih je ta človek notri samo zaradi tega otroka. Da bi pa bila praksa, da bi bil pedagog v razredu poleg dveh učiteljev, pa ni nikjer praksa, ker ministrstvo tega ne plačuje. se ravna po zakonu - in zakon govori, da sta v 1. razredu 2 učitelja - koliko ur je prisoten 2. učitelj v razredu je odvisno od števila otrok in od občine, koliko sofinancira zraven. V Lj recimo je 2. učitelj prisoten cel dan zraven.

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?