|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko tekočine
11.12.2007 16:32:41   
MSSD
Mene pa zanima koliko tekočine spijejo kaj vaši user posted image  čez dan. Moj ima 5 mesecev in komaj da spije 100 ml, je pa res, da noč prespi. Mislite da je to dosti premalo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko tekočine
11.12.2007 16:51:52   
Padme
Odvisno koliko ima GH obrokov in koliko mleka. Dojeni otroci baje sploh ne potrebujejo nobene druge tekočine. Naš je star 6,5 meseca ima 2,5 obroka GH in spije cca.200ml jabolčnega kompota, pa mislim da bi moral še kaj več...user posted image

(odgovor članu MSSD)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2007 16:55:11   
Anonimen
Moj po vsakem obroku spije vsaj 100 ml čaja, včasih več, včasih manj... Pač, ko je tečen, mu dam, pa si sam določa, koliko bo pil... user posted image

Mislim, da ni premalo, pač kolikor spije, je dovolj, če bi spil samo 10ml na dan, bi bilo drugače..

(odgovor članu Padme)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
11.12.2007 17:36:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MSSD)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2007 17:46:28   
MSSD
Naš user posted image  tudi ni dojen in ima en gosti obrok in sicer sadje, 4x mu pa dam še mleko in sicer 180 ml. Ker spi 10 ur skupaj in takrat nič ne pije, potem enostavno ni niti dovolj razmaka med obroki in zato tudi noče piti več. Kot zgleda mu je to dovolj...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2007 22:02:43   
eya
user posted image  naj bi spil 100 ml za vsak kilogram svoje teže...v to je seveda všteto tudi mleko, pa razne juhe, kompoti,...

(odgovor članu MSSD)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2007 22:37:20   
Ronči
Sicer še ni na GH, ampak če je dojena in ima npr. 1-2 GH ... ali je potrebna tekočina ali ne in koliko?
Trenutno je še samo dojena in imam vedno pripravljeno prekuhano vodo ali čaj in včasih kar z veseljem spije kakšen požirek, dva, včasih pa noče nič. Zanima pa me, ali je nujno, da pije vodo, če je poleg GH dojena?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2007 22:42:25   
eya
Jah, ko začneš z GH je treba počasi tudi navadit user posted image  pit...ker sicer se lahko začnejo težave z zaprtostjo. Odvisno tudi od tega, koliko GH res poje...če se še vedno veliko doji, potem ni treba veliko tekočine.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2007 19:31:39   
januška78
Naša je stara 6,5 mesecev in ima 2 obroka GH, drugače pa je dojena. Tekočine (običajno voda ali nesladkan čaj) popije zelo malo, le kakih 20 ml ob obroku GH. Pediatrinja mi je rekla, da dokler jo dojim, dobi dovolj tekočine.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2007 19:37:42   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: januška78
Pediatrinja mi je rekla, da dokler jo dojim, dobi dovolj tekočine.

Ja, dokler se user posted image  še res veliko doji. Žiga se je dojil do 15. meseca, a to ne pomeni, da je do takrat dobival z dojenjem dovolj tekočine. Ko je user posted image  pretežno na GH, rabi tudi dodatno tekočino.

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ime
Miška2006

Kakšno ime vam je lepše za fantka?

Nik (45%)

Matija (22%)

Tomi (10%)

Tini (5%)

Tomaž (11%)

Robi (6%)

Število vseh glasov: 479

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!