|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko stopinj - temperature
25.11.2007 10:48:58   
karamela

imate v vašem stanovanju, hiši.   Mi imamo čez dan med 20-in 21 stopinj, ponoči pa 19.

Vedno ko pride kolegica iz bloka k meni jo non-stop zebe. Ona ima v bloku vsa okna na kip odprta, pa ima še tako vroče, da je oblečena v majico s kratkimi rokaviuser posted image . Ko pridemo mi k njej zakuhamo do konca?

Kako pa pri vas?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko stopinj - temperature
25.11.2007 10:51:37   
ona
Na termostatu je čez dan do 22 ure 21 stopinj,zvečer pa se ugasne centralna in tole se mi zdi dokaj normalna temperatura.Verjamem pa da ima kolegica tolko vroče,saj imam jaz isto kolegice v blokih,kjer zakuham,ko grem na obiskuser posted image

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2007 11:04:24   
max81
pri nas je isto, mamo okol 20-21 stopinj in je čist ok, ko grem pa k mamic na obisk, pa zakuham v petih minutah k ma 26 stopinj...živi v stolpnici...jest pa se morm slečt, dobr da mam vedno kratke rokave spodej pod puloverjem, pa še glava me začne bolet od te vročine

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.11.2007 12:05:04   
PAJO
pri nam je noter 23 cez dan ,zvecer pa tud okol 10 ugasnejo centralno
tko da je mislim tam nekje 20??seveda smo pa v bloku zato pa je tko.
sej je lepo ce je toplo da si fajn v kratkih rokavih...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.11.2007 12:12:58   
želva
Pri nas smo letos prestavili termostat k nama v spodnji štuk hiše, ker bomo dobili user posted image  in smo naštelali na 21,5. Pa se mi fino zdi, ko lohk hodim okrog v kratkih rokavih. Prejšna leta pa sva imela skoz 18 stopinj, pa naju ni zeblo.
V spalnici imava pa itak skoz izklopljen radiator, pa oken na kip odprt, tudi čez zimo.Smo bolj tople sorteuser posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2007 12:18:47   
Anonimen
pr nas je dokaj konstantna tem od 20 do slabih 21 v dnevnih prostorih v spalnih pa okoli 19. tudi doma smo napravljeni v dolgih rokavih po potrebi v puloverjih.
res mi gre na jetra da je v bajti taka vročina da komaj dihaš. sploh ponoči. ne vem kako zdržijo uni v blokih?

(odgovor članu želva)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2007 12:26:30   
Anonimen
Čez dan med 20-21, ponoči pa na 18.

Verjamem da je v bolku vroče, ker mi ko gremo k kolegom, nam je tud vsem vrelo, kjub odprtim oknomuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.11.2007 15:05:39   
paris
24 stopinj, raje sem lačna, kot, da bi me zeblo. Kaj čem, sem bolj zmrznjene sorte.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.11.2007 15:30:31   
Anonimen
Čez dan med 24°in 26°, ponoči pa okrod 22°- 23°. Smo v bloku in v majhnem stanovanju, ki se hitro segreje. Pa sem se navadila tako in me pri drugih, ki imajo manj, tudi rado zebe.

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.11.2007 18:37:52   
lea23
tudi v našem stanovanju je med 24 in 26 stopinj. pa še smo v sredini.. imamo sosede nad sabo, pod sabo, z leve strani, in z desne strani. skratka ful je vroče v našem stanovanju, v spalnici imamo ponoči zaprt radiator. čez dan smo tudi mi v kratkih rokavih čeprav je zunaj že skoraj minus.
se mi zdi pa ful trapasto da bi zapirala radiatorje, ker itak vsak mesec plačam isti znesek za ogrevanje, ne glede na to a so bili radiatorji 1 cel mesec zaprti, ali pa cel mesec odprti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.11.2007 18:41:17   
lea23
drugače sem se pa jst že itak navadila da ko grem na obisk k prijateljem ki živijo v hiši, oblečem pulover in če je potrebno še spodnjo majico in to je to. se pozna tudi to, da ko gremo mi na obisk da itak samo sediš za mizo, ko pa drugi pridejo k nam na obisk pa stalno neki skačeš po kuhinji.. kozarce na mizo, pa piškote, pa v shrambo po sok, ....
če pa drugi k nam oz. k meni pridejo pa itak že vedo da bo sredi zime majčka s 3/4 rokavi čisto dovolj

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.11.2007 18:48:02   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lea23

se mi zdi pa ful trapasto da bi zapirala radiatorje, ker itak vsak mesec plačam isti znesek za ogrevanje, ne glede na to a so bili radiatorji 1 cel mesec zaprti, ali pa cel mesec odprti.

Ja točno tako. In če bi spremenili miselnost in začeli bolj varčno delat z radiatorji ... beri zapirat radiatorje in ne odpirat okne VSI v bloku....bi se ta znesek zmanjšal.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.11.2007 19:23:10   
eya
Okoli 21-22...to mi je ravno prav. Ponoči pa kako stopinjo manj.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.11.2007 22:27:01   
Ronči
22-23, ponoči 20, če je zunaj minus se shladi na 19...
sem pa vedno v kratkih rokavih, bolj vroče sorte in mi pri 22 stopinjah kuha, user posted image  ima pa kljub bodiju in polovarčku ledene rokice če je manj.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.11.2007 22:45:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PAJO

pri nam je noter 23 cez dan ,zvecer pa tud okol 10 ugasnejo centralno
tko da je mislim tam nekje 20??

Ja, pri nas v bloku je tudi tako. Meni je prav fajn, v hiši bi me skozi zeblo.

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.11.2007 22:48:18   
Anonimen
20-21 ves čas.

(odgovor članu karamela)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.11.2007 22:52:06   
N _ B
Čez dan do 21,5. Zvečer se ob 22.00 peč izklopi in se vklopi zjutraj ob 6-ih oz, če temperatura ponoči pade pod 17 (redko) se dogreje. V spalnici imamo okoli 18 st.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.11.2007 22:53:33   
Anonimen
21-22 stopinj. Ko greva spat ugasnem in prižgem šele drugi dan ko pridem iz službe. Se segreje v 15ih minutah. Sva pa v bloku samo imava svoj števec in plačujeva po porabi. Tako da pri nas ne odpiramo okenj zarad vročineuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
26.11.2007 1:10:37   
lindy
 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
26.11.2007 12:59:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karamela)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
26.11.2007 13:11:42   
kalbo
21-22 stopinj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.11.2007 14:35:39   
bamby
Od  7-16h imamo do 20°, od 16-22h pa do 21°, ponoči nad 18°. Ko bomo dobili dojenčka, bodo temperature višje, tja do 22° ali celo do 22.5°. Pri teh temperaturah, ki jih imamo sedaj me prav nič ne zebe, zakuha pa mi, ko pridemo k mojim staršem, ki imajo 23°, ali njegovim, ki jih imajo lahko tudi 26° ali več, so pa oboji v blokih s skupno centralno. Mi smo pa tudi v bloku, imamo pa svojo peč na plin in svoj števec, tako da čisto sami gospodarimo s kurjavo. Kolikor porabimo, toliko plačamo. Po nepotrebnem pa nikoli ne odpiramo oken, samo kadar moramo prezračiti, to pa je vsaj 1x na dan po kosilu.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.11.2007 20:38:07   
mojsoncek
cez dan 21 - 22
ponoci 18 - 19

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.11.2007 8:19:13   
orhideja75
čez dan (06.00-22.00) je 21-22 stopinj
ponoči (22.00-06.00) je 18-19 stopinj

ravno prav. čez dan imam rada, da je bolj toplo. ponoči pa paše, da je malce manj. bolje spimo in lažje dihamouser posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Otroški vozički
endrina

Katero znamko otroškega vozička ste izbrale?

Peg Perego (48%)

Quinny (25%)

Hauck (10%)

Mutsy (6%)

Stokke (4%)

Bugaboo (8%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!