Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko stane v MB čiščenje stanovanja 1.7.2008 12:49:54
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
za mb nevem, ali je drago ali poceni, poznam gospo ki v domžalah čisti za 7eur na uro. v to ceno je pa vklučeno vse razen likanje. mislim da ja od cene odvisno kaj kdo počne.
|
|
|
|
RE: koliko stane v MB čiščenje stanovanja 1.7.2008 12:52:01
|
|
|
|
Laubica
|
Ja jaz ne rabim likanja samo 1x tedensko generalno čiščenje stanovanja in 1x mesečno še okna
|
|
RE: koliko stane v MB čiščenje stanovanja 1.7.2008 13:38:00
|
|
|
|
jakaracman
|
V Lj. plačujem 6,mož naj sam puca za 5 če mu je to preveč.Meni se ne zdi.
|
|
|
|
RE: koliko stane v MB čiščenje stanovanja 1.7.2008 14:05:27
|
|
|
|
Blacky30
|
Moja teta tudi v MB čisti in lika menda tudi za 5€. Meni je čisto ok cena.
|
|
|
|
RE: koliko stane v MB čiščenje stanovanja 1.7.2008 14:08:38
|
|
|
|
Anonimen
|
mož naj sam puca za 5 če mu je to preveč Prou res. Men se zdi poceni. Sej ti ne bo vsako soboto 10ur pucala.
|
|
|
|
RE: koliko stane v MB čiščenje stanovanja 1.7.2008 14:21:31
|
|
|
|
Moyca_
|
4,20 jaz moji, je ostala pri starem jurju zaenkrat
|
|
RE: koliko stane v MB čiščenje stanovanja 1.7.2008 17:29:54
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman V Lj. plačujem 6,mož naj sam puca za 5 če mu je to preveč.Meni se ne zdi. Ma ja -saj če bi mi kaj pomagal bi to sama midva sfolgala -pa on nima časa -če verješ
|
|
RE: koliko stane v MB čiščenje stanovanja 1.7.2008 20:04:53
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman V Lj. plačujem 6,mož naj sam puca za 5 če mu je to preveč.Meni se ne zdi. Ma ja -saj če bi mi kaj pomagal bi to sama midva sfolgala -pa on nima časa -če verješ Če nima časa pa ma keš in naj lepo pozabi tistih nekaj evrov mesečno, al pa se naj za ta denar sam angažira.
|
|
|
|
RE: koliko stane v MB čiščenje stanovanja 1.7.2008 20:59:07
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR 4,20 jaz moji, je ostala pri starem jurju zaenkrat a ima gospa še kaj frej?
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?