Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
koliko spijo 4m-vse skupaj...(ta pravi naslov) 12.2.2005 11:21:36
|
|
|
|
Willson
|
Čisto odvisno od dojenčka moja:roza: je stara 4 m. pa spi vso noč enkrat se vmes dojima okoli 2 ure zjutraj nato pa spiva do 9 ure. Čez dan pa je budna približno 5-6 ur.Res je priden:duda: Lep pozdrav!
|
|
|
|
koliko spijo 4m-vse skupaj...(ta pravi naslov) 12.2.2005 13:07:02
|
|
|
|
lin
|
Pri 4 mes.je šla spat okoli 21 se enkrat zbudila in spala do 9,samo neglej kako drugi otroci spijo ker je vsak otrok posameznik in otroci (kot ljudje) so si ful različni!
|
|
|
|
koliko spijo 4m-vse skupaj...(ta pravi naslov) 12.2.2005 20:33:50
|
|
|
|
filipinka
|
:duda: Spi od 20.00 (približno) pa nekje do 7.00, vmes se podojiva nekje ob 3.00! Podnevi pa dopoldan 1 uro pa še popoldan kašni dve, včasi tudi tri urce!:pujs:
|
|
|
|
koliko spijo 4m-vse skupaj...(ta pravi naslov) 12.2.2005 21:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
naša mala je do 4 mesecev prespala celo noč brez vmesnega zbujanja, zdaj pa ga že en mesec full serje .spat gre tam okoli osmih zvečer in se zbudi že ob dvanajstih in imava direndaj do štirih petih zjutraj. se dojiva, čajek pije pa dudo hoče na koncu bi se še pa igrala. probala sem že vse možne variante pa nič ne zaleže. pravim si, da enkrat bo že bolje. lp:zaspan:
|
|
|
|
koliko spijo 4m-vse skupaj...(ta pravi naslov) 12.2.2005 21:33:21
|
|
|
|
Petra P.
|
Joj kako sem nevoščljiva, ko berem koliko eni otroci spijo. Naš je star 3,5 meseca in spi od 23.00 do 07.00 in podnevi 2 uri (ampak samo, če gremo na sprehod). Vmes kdaj malo "pocuma" ampak samo na prsih in še to le za 15 minut. Oba s partnerjem sva že čisto izmozgana, mali pa prav poskočen :((
|
|
|
|
koliko spijo 4m-vse skupaj...(ta pravi naslov) 12.2.2005 21:35:10
|
|
|
|
tania
|
Mi gremo spat med 20.30 in 21.00, spimo do nekje 5.00 oz 6.00 ure, se podojimo, pol pa do cca.8.00. Drugače pa 3x v celem dnevu, zjutraj ene pol urce, popoldne uro do uro in pol, in še ene pol urce tam nekje ob 18.00. Pozdravček:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?