Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko spijo čez dan 2,3-mesečniki 12.6.2008 18:48:21
|
|
|
|
novopecena
|
imam enako starega fantka (2 mesca in 2 dni) in mi čez dan odspi okoli 3h pa še to bolj ali manj štuka s po 15-20 minutk. danes ko je tako deževno in turobno vreme pa je tudi njega pobralo in mi kar lepo spi že kakih 5 urc (seveda s štukanjem )
|
|
RE: koliko spijo čez dan 2,3-mesečniki 12.6.2008 19:53:56
|
|
|
|
mamica1
|
naš tudi danes ni spal skoraj nič pa skoz zeha ampak zaspi za 15 minut pa je že spet buden. Sicer ponoči lepo spi. Kako pa vaš?
|
|
|
|
RE: koliko spijo čez dan 2,3-mesečniki 12.6.2008 19:59:32
|
|
|
|
Nasy
|
Naša 3 mesečnica spi različno, včasih po 1 uro skupaj, včasih po pol ure, včasih pa večkrat po 20 minut.
|
|
RE: koliko spijo čez dan 2,3-mesečniki 12.6.2008 20:16:19
|
|
|
|
*Naja
|
V knjigi "Otroško spanje-brez joka v sanje" avtorica piše, da bi naj otroček spal v enem kosu vsaj 1 uro, da ima kaj od tistega spanca. Njen nasvet je, da ko se ti dete po 15tih ali 20tih minutah zbudi, da ga takoj poskusiš uspavati nazaj, z metodo, ki pri vas pač deluje. Mi to prakticiramo in morem rečt, da kar deluje. Drugače pa naj bi toliko stari otroci spali čez dan nekje 5-6 ur, v treh intervalih in naj nebi bili pokonci dalj kot 2 uri. No, naša pupa je po 2 urah že ful sitkana in zaspana....spi pa pri 4 mesecih nekje 1-2 uri dopoldan in enako še popoldan.
|
|
RE: koliko spijo čez dan 2,3-mesečniki 13.6.2008 0:15:24
|
|
|
|
sandra85
|
naš je ful spal čez dan in ponoči celo noč. otroci so si različni
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: koliko spijo čez dan 2,3-mesečniki 4.7.2008 12:16:55
|
|
|
|
sinskaT
|
Čez dan je spanje naše 2mesečnice prava loterija, en dan tudi po 6h (vmes dojenje, previjanje...), kak dan pa nič oz. parkrat po 10-15min in jok... Je pa res, da že iz porodnišnice spi ponoči kot dojenček , le enkrat zajamra za papico. Kako pa jih uspavate, kadar se zbudijo že čez par minut? Mi probamo z dudiko in malo jo pozibam, včasih celo pali.
|
|
RE: koliko spijo čez dan 2,3-mesečniki 4.7.2008 13:35:11
|
|
|
|
dory
|
Jst sem svojega nekje pri 3m začela navajat na opoldansko spanje...na začetku je tulil in se tmasto upiral, ampak po parih dneh se je navadil, spal po 4ure, no danes pri štirih letih, še vedno spi svoje opoldansko spanje, le tam nekje 2-3ure :)...
|
|
|
|
RE: koliko spijo čez dan 2,3-mesečniki 4.7.2008 14:50:35
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76 V knjigi "Otroško spanje-brez joka v sanje" avtorica piše, da bi naj otroček spal v enem kosu vsaj 1 uro, da ima kaj od tistega spanca. Njen nasvet je, da ko se ti dete po 15tih ali 20tih minutah zbudi, da ga takoj poskusiš uspavati nazaj, z metodo, ki pri vas pač deluje. Mi to prakticiramo in morem rečt, da kar deluje. Drugače pa naj bi toliko stari otroci spali čez dan nekje 5-6 ur, v treh intervalih in naj nebi bili pokonci dalj kot 2 uri. No, naša pupa je po 2 urah že ful sitkana in zaspana....spi pa pri 4 mesecih nekje 1-2 uri dopoldan in enako še popoldan. enako je tudi pri nas. Tudi ponoči nimamo nobenih težav. Je kar zaspanček (po mami in tatiju )
|
|
RE: koliko spijo čez dan 2,3-mesečniki 4.7.2008 15:44:31
|
|
|
|
matic0105
|
Jaz težko rečem, ker ima non stop krče. Veliko joka min je prav bogi, tako da je danes npr spal dopoldan 2x po 2 uri 8bomo videli, kaj bo popoldan), včeraj pa v celem dnevu parkrat po cca 20 min. Komaj čakam, da tole obdobje 3 mesecev (upam, da ne bo niti sekunde dlje) mine. Zdaj namreč sploh nimamo kakega pravega urnika hranjenja, kopanja itd - vse se prilagaja njegovim krčem. Prav ubogi je .
|
|
|
|
RE: koliko spijo čez dan 2,3-mesečniki 4.7.2008 16:16:52
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 naš je ful spal čez dan in ponoči celo noč. otroci so si različni pri nas je bilo isto in se strinjam z zadnjim stavkom
|
|
|
|
RE: koliko spijo čez dan 2,3-mesečniki 5.7.2008 5:57:10
|
|
|
|
veja21
|
Naj potolažim vse tiste, ki imajo otroke s krč! Naša je dobra 2 tedna preden je napolnila 3 mesece, res doživela spremenbo! Krči so izveneli! Začeli so jo pa mučiti nekje od 2-3 tedna! Od kar ni krčev je pravi cukerček! Spi dopoldan 2x po šolsko uro in popoldan 1x 2uri in še 1x po uro! Zvečer zaspi ob 9 in spi skoraj vedno do 5! Življenje je sedaj lepše! Ne pomagajo nobene kapljice, nobena masaža - samo čas! Zato kar pogumno naprej!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?