Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
koliko spijejo vaši 1-2 meseca stari cukrčki 6.8.2005 21:54:52
|
|
|
|
ANJA5
|
Moj je do 3 meseca spal cele dneve in cele noči. Samo jedel je vmes in malo sem ga polupčkala in že je spal nazaj. Baje do 3 meseca rabijo več kot 15 ur spanja. Od tretjega naprej pa manj. Lp, Anja
|
|
|
|
koliko spijejo vaši 1-2 meseca stari cukrčki 6.8.2005 22:18:48
|
|
|
|
Maša
|
Moja 1,5 mesečnica pije približno vsake tri ure tam nekje cca. 20 minut. Enkrat več, drugič manj ampak tam nekje. Ponoči tudi na 4 ure.
|
|
|
|
koliko spijejo vaši 1-2 meseca stari cukrčki 7.8.2005 6:57:50
|
|
|
|
bobek05
|
Anej bo 16.8. star 2. meseca - jemo približno na 3 ure, poje pa od 100-120 ml na obrok..
|
|
|
|
koliko spijejo vaši 1-2 meseca stari cukrčki 7.8.2005 8:47:25
|
|
|
|
Amoss
|
Moja bo stara 2 meseca, pa poje včasih 60 ml, včasih 70, včasih 80, enkrat ne dan pa sto.Je ful malo, samo če noče več, na teži pa lepo pridobiva.
|
|
|
|
koliko spijejo vaši 1-2 meseca stari cukrčki 7.8.2005 9:17:15
|
|
|
|
yvon
|
Pozdrav, najin Ruben :duda: bo star 16.8. dva meseca in je približno od 3 - 5 ur, ponoči tudi na 6 ( če ima dobro noč ) njegovi obroki so od 90 ml pa do 150 ml odvisno. Je pa zadnje dni nekam " tečen" A so tudi vaši kaj tečkani?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?