Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
koliko spije 4m-vse skupaj... 12.2.2005 10:11:39
|
|
|
|
HuAnita
|
mislila sem spijo valda
|
|
|
|
koliko spije 4m-vse skupaj... 12.2.2005 10:18:55
|
|
|
|
tinica
|
Pri nas je isto naš 4 mesečni :duda: je lahko buden skupaj čez dan seveda max. dve uri potem pa je že tako siten, da ga moram dati spat, pa to ni važno ali spi eno ali dve uri. Ko je bil manjši je čez dan manj spal kot pa sedaj. Mislim, da imajo takšna obdobja, po mojem je to OK-ej saj otrok sam pokaže kaj potrbuje. Čez kakšen teden ali dva bo spet drugače. Lp:sloncek:
|
|
|
|
koliko spije 4m-vse skupaj... 12.2.2005 11:16:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam sicer punčko staro tri mesece in en teden in spi cel dan, razen ko se hrani. Zgodi se da ponoči spi tudi po osem ur. In sem se že bala, da je to narobe pa vidim, da so pri štirih mesecih še tudi tak. Za hranjenje jih budite na uro ali jih pustite da spijo? Jaz jo pustim. Bojana
|
|
|
|
koliko spije 4m-vse skupaj... 12.2.2005 13:41:52
|
|
|
|
Miško
|
Hi Mi smo tudi zaspanci. Zvečer gremo spat med 19:00 in 21:00 in spimo do jutra (7:30), seveda se vmes tudi futramo, ampak nekateri to naredijo kar v spanju (ne mami). Čez dan pa futranje vsake 3 ure in vmes je potrebno odspati vsaj 15 minut, sicer je naš otročič tečen. Je pa včasih tega spanja 15 minut, včasih pol ure, včasih pa kar celo uro. Ponavadi zaspi kar takoj po dojenju. Ampak pride ta prosti čas kar prav, da lahko vmes kaj malega naredim, saj se je treba v budnem stanju večino časa pogovarjat z otročičem, sicer glasno protestira. No ja, pa mislim, da imamo kar pridnega otročiča, da bi samo tako ostalo še naprej. LP Miško&Matija
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?