|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko spije 4m-vse skupaj...
12.2.2005 10:11:16   
HuAnita
ali je moja :muca: taka zaspanka ali pa... ne vem... Sicer so po novem težave z zaspanjem, ampak bi non-stop spala...
Koliko spijo vaši 4m?! (vse skupaj ur)? Moja tudi čez dan ne zmore biti budna več kot 3 ure... Je to ok?
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.2.2005 10:11:39   
HuAnita
mislila sem spijo valda

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2005 10:18:55   
tinica
Pri nas je isto naš 4 mesečni :duda: je lahko buden skupaj čez dan seveda max. dve uri potem pa je že tako siten, da ga moram dati spat, pa to ni važno ali spi eno ali dve uri. Ko je bil manjši je čez dan manj spal kot pa sedaj. Mislim, da imajo takšna obdobja, po mojem je to OK-ej saj otrok sam pokaže kaj potrbuje. Čez kakšen teden ali dva bo spet drugače.

Lp:sloncek:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2005 11:16:13   
Anonimen
Jaz imam sicer punčko staro tri mesece in en teden in spi cel dan, razen ko se hrani. Zgodi se da ponoči spi tudi po osem ur. In sem se že bala, da je to narobe pa vidim, da so pri štirih mesecih še tudi tak.

Za hranjenje jih budite na uro ali jih pustite da spijo? Jaz jo pustim.

Bojana

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2005 13:41:52   
Miško
Hi

Mi smo tudi zaspanci. Zvečer gremo spat med 19:00 in 21:00 in spimo do jutra (7:30), seveda se vmes tudi futramo, ampak nekateri to naredijo kar v spanju (ne mami). Čez dan pa futranje vsake 3 ure in vmes je potrebno odspati vsaj 15 minut, sicer je naš otročič tečen. Je pa včasih tega spanja 15 minut, včasih pol ure, včasih pa kar celo uro. Ponavadi zaspi kar takoj po dojenju. Ampak pride ta prosti čas kar prav, da lahko vmes kaj malega naredim, saj se je treba v budnem stanju večino časa pogovarjat z otročičem, sicer glasno protestira.

No ja, pa mislim, da imamo kar pridnega otročiča, da bi samo tako ostalo še naprej.

LP

Miško&Matija

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?