Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko sodelujete z vrtcom otroka 23.2.2007 12:39:58
|
|
|
|
Olivija
|
Hodimo skupaj ob sobotah na planinske izlete, z Ano sva šle na "ustvarjalno popoldne" in enkrat sem šla na govorilne ure, ki se mi pa zdijo zelo koristne.
|
|
|
|
RE: koliko sodelujete z vrtcom otroka 23.2.2007 13:04:36
|
|
|
|
srki
|
Bolj malo, razen sestankov in seveda plačevanja položnic. Če bomo šli na kakšen izlet, to se nekaj domenkujemo, bom šla z veseljem.
|
|
|
|
RE: koliko sodelujete z vrtcom otroka 23.2.2007 13:14:53
|
|
|
|
Pajaca
|
Težimo in težimo jim da bi ja kaj naredili a se nikakor ne zganejo in ne naredijo nič. Za vse kao ni interesa. Če pa kaj zaleže pa za 14 dni pol je pa treba spet težit.
|
|
|
|
RE: koliko sodelujete z vrtcom otroka 23.2.2007 13:52:27
|
|
|
|
bskrle
|
Kar dosti, mož ej bil gost pri uri, igral je pri maši, pel pri božičnici ... mami je žal brez posluha. Šli smo na izlet ... ustvarjalno dleavnico pa smo špricali zaradi bolezni
|
|
|
|
RE: koliko sodelujete z vrtcom otroka 23.2.2007 20:41:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša hodi v Župnijski vrtec in na dan sv. Frančiška smo imeli popoldanske delavnice, kjer smo starši skupaj z otroki izdelovali naprstne lutke, svečnike, oblikovali smo slano testo, ličkali koruzo, delali strahce iz buč,... Nekaj dni pred Miklavžem smo se starši dobili (brez otrok) in sami izdelali darila (s tekstilnimi barvami smo porisali majčke) s katerimi jih je potem obdaroval Miklavž. Tudi govorilne ure so pogoste. V stiku smo preko e-mailov. Starši smo organizirali akcijo s katero smo zbrali denar za nakup digitalnega fotoaparata, da se bo naša skupina otrok lahko slikala. Slike dobimo po e-mailu. V juniju pa se nam obeta Farni dan, kjer bo druženje družin vseh otrok. Pripravljene bodo razne igre, delavnice, srečelov - z denarjem se bodo kupila igrala: tobogani, steza za skiroje,... Vsi starši smo povabljeni, da pomagamo pri organizaciji, pripravi iger, iskanju dobitkov za srečelov,... Kar lepo je v tem našem vrtcu, kajne?
|
|
|
|
RE: koliko sodelujete z vrtcom otroka 23.2.2007 20:44:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi nimamo nič, edino vsako leto končni izlet. Pa enkrat sestanek. Škoda.
|
|
|
|
RE: koliko sodelujete z vrtcom otroka 23.2.2007 21:05:44
|
|
|
|
san
|
Mi imamo 3 sestanke in 3 delavnice (božič, pust, konec leta), pa GU 1-krat mesečno. Sproti nas obveščata tedensko kaj bodo delalaii in kako lahko pomagamo - kaj lahko prinesemo(knjigice, revije, slike, kakšen material), pa dnevno, če se je kaj posebnega zgodilo. Za izlet smo se lani menili, pa je odpadel, ne vem več zakaj - bomo videli če nam bo letos uspelo. Je pa res, da če starši niso ravno navdušeni, da bi se kam skupaj šlo, pol je brezveze (pri nas recimo niso - mogoče sva dve mamici, max. 3, ki bi bile za to). Lp, S.
|
|
|
|
RE: koliko sodelujete z vrtcom otroka 24.2.2007 14:03:28
|
|
|
|
diva 4
|
Pri nas pa kar cela skupina oz. njihovi starši kar veliko sodelujemo pri raznih aktivnostih.Večkrat imamo delavnice- smo recimo za novo leto delali voščilnice in takšne lepe laternice v katere smo prižgali svečko in šli na večerni sprehod.Pa predstavitve raznih poklicev.Jaz sem jih en dan frizirala, druga mami je z njimi pekla kekse, potem je bila še tretja ,ki je cvetličarka... Tako , da kar veliko sodelujemo .Ko imamo kakšno ustvarjalno delavnico pridejo ponavadi kar cele družine - se pravi otrok ,ki obiskuje to skupino z obema staršema in s svojimi bratci in sestricami.
|
|
|
|
RE: koliko sodelujete z vrtcom otroka 24.2.2007 14:30:54
|
|
|
|
Marogica
|
-imamo vsaj 3 roditeljske sestanke -kostanjev piknik -pižama-party(otroci prespijo noč v vrtcu) -4-5 delavnic na različne teme, kot so Novo leto, pust.....,(1 je samo za atije) -na koncu pa CICIJADA v dvorani Tabor(zaključek leta) drugega se trenutno ne spomnim.
|
|
RE: koliko sodelujete z vrtcom otroka 25.2.2007 9:40:12
|
|
|
|
viv_
|
Jaz jim kdaj nesem kakšen material v vrtec (blago, sukance, furnir), ker nekej ima babi v službi, nekaj pa moj mož . Imamo kostanjev piknik, pa zabavo ob koncu leta. To je pa to... Že 2 leti jim težim, da naši reševalci in agilitaši (kužki torej) kažejo po vrtcih, kaj vse znajo, pa niso zainteresirani.
|
|
RE: koliko sodelujete z vrtcom otroka 26.2.2007 14:20:25
|
|
|
|
Meggi
|
Super punce. Meni je to full všeč, da se trudijo vspostavit stik s starši , ker na ta način, povezujejo otroke in tud same starše s staršimi. Res jih morš pa kar mal dreznat, pa ne veš a jim paše al ne. Miranda super, mi je to full lepo. Jim bom dala idejo, dajih mal zdrmamo. Naša vzg je sicer imela prom nesrečo, tak da je okrog n.l. propadlo ravn tisti dan, zdej pa mormo počas mal požokat. No, ob obletnici vrtca pripravljajo razstavo, in jim bom šivala ene kiklce za nastope- naj imajo in uživajo. Jaz se pa tud koristno počutim.
|
|
RE: koliko sodelujete z vrtcom otroka 27.2.2007 7:40:37
|
|
|
|
*lea*
|
Mi smo to temo izpostavili na prvem letošnjem roditeljskem sestanku ( septembra 2006 ). Imeli smo tudi vprašalnike na temo kaj nam je všeč in kaj bi se dalo še spremeniti. Vsi smo se strinjali, da bi bilo super, če bi lahko več časa preživeli skupja ( starši in otroci ). In tako so nam 1x na mesec organizirali spoznavno - igralne urice. Prva je bila popolna. VSI smo prišli in smo se imeli super. Seveda smo se strinjali, da je to nujno potrebno ponoviti in tako so nam priredili naslednjo. Vsakič nas je bilo manj in manj, tako da za pusta je bilo prisotnih le 5 družin ( od 24 ). Škoda časa in truda vzgojiteljic, če so starši ne resni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?