Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 16:48:35
|
|
|
|
willma
|
Dobrji dan8) Mene že vse življenje tepe dejstvo, da govorim resnico. Povem jo komurkoli in kdaj koli. To seveda ne pomeni, da še nisem lagala...o, pa še kako:ups: pa še to so me v večini primerov dobili:(:ups: Vse skupaj me je izučilo, da sem raje tiho kot pa da povem svoje menje. Žalostno!:(( Ljudje ne prenesejo resnice.....je postala že prava redkost....če si pa že kdo upa, pa se skrije za masko:pujs: Opažam, da se zadje čase tudi na RR to dogaja:zmeden: Zanima me, koliko prenesete, da vam kdo pove resnico (naprimer o vas, vaših navadah, ki jih motijo,...)? lp willma:sloncek: ps: resnica te bo osvobodila....res?
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 16:52:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se lahko čisto vse, ker tudi jaz večinoma povem vse. Sicer glede na človeka ocneim, na kakšen način (bolj ali manj ostro), povem pa.
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 16:59:19
|
|
|
|
Nogavička
|
Misliš kritiko, ne? Jaz ne morem mimo svoje "ovnovske narave" pa se najprej razjezim. Ko se ohladim in malo razmislim pa kritiko sprejmem, če je seveda pravična. Če se mi zdi, da ni, pa spet ropotam.:)- L.p. Tea
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno od koga in zakaj. Drugače pa hitro razdraženo in užaljeno bitje. Občutljiva, kaj češ... lp,:fis:
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:08:39
|
|
|
|
willma
|
Aha ja, kdo pa ravi, da moramo resnico sprejet z nasmeškom;) Ravno nasprotno, ponavadi nas zaboli ali užali ali.......ampak ali je vredno tako zameriti, da zbrišeš prijateljstvo?:zmeden2: Jaz se ponavadi ZELO razburim, ko se mi godi krivica......zato pa imam težave z avtoritetami (profesorji, uradniki,...), ki mislijo, da so nevem kaj več od drugih:grrr::grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:08:58
|
|
|
|
india
|
Vilma, to si naredila pa zelo zvito! Sedaj moramo govoriti resnico! Ja, mene ne razjezi nič bolj kot dejstvo, da ugotovim, da mi nekdo laže v obraz in četudi je resnica mnogokrat boleča jo lažje prebolim kot laž ali hinavščino. Moti me sicer,kadar zvem mnenje,ki se tiče mene, od tretje osebe, ne direkt, a vseeno si potem ustvarim svoje mnenje in se obojih ( prenašalcev in hinavcev) izogibam. Včasih prehitro vstrelim resnico in potem šele pomislim, ali oseba sploh potrebuje moje mnenje ali ne. Mnogokrat mi je potem žal. :miska: Ja, Wilma, sori, nisem ti še povedala, da so moji popili čaj!Hvala in se ti revanžiram!
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:10:33
|
|
|
|
Joe
|
Willma, jaz sem prava hinavska ****!
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:11:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, glede krivice- kle se pa jst ne dam in hočem zmeri dokazat, da nima tisti prav!
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:12:06
|
|
|
|
india
|
Joe, fuj naj te bo!!!!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:14:41
|
|
|
|
Joe
|
Ja, pa Frutka je zadnjič enkrat na RR srečanju nekomu odnesla zajčka!!!
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:16:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Joe, kaj si:zmeden:? Zakaj??? A jaz česa ne vem? Včasih je resnico res težko prenesti, ampak to je po moje predvsem odvisno od tega, kako je povedana. Saj se da na prijazen način in argumentirano. Jaz se drugače počutim napadeno in potem, ja, seveda, je napad najboljša obramba...pol je pa:hudicek:. :zmeden2:
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:20:07
|
|
|
|
Joe
|
Hehe, če je to debata o resnicoljubnosti, potem bi zelo verjetno vsaj nekdo od vseh bralcev moral napisati tudi tak stavek, a ne? Sem se pač javil, da bo debata uspela. Drugače pa nisem, le kdaj predolgo ne pokažem svojega stališča. Sploh takim, ki sicer niso sovražni, ampak veliko prepolni sebe. Verjetno me spominjajo name, pa sem takoj prizanesljivejši :) .
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:22:58
|
|
|
|
KIRA
|
hja, odvisno če ti jo kdo počiv obraz, ali pa ti jo tako pove, da jo boš tudi razumel in sprejel.
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:23:26
|
|
|
|
Joe
|
Moj Muki res ni najbolj takten in potrpežljiv... :love::)
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:27:21
|
|
|
|
willma
|
Joe, to je pa splošno dejstvo, da če nas nekdo preveč spominja na nas same, nam ta oseba ni preveč po godi;) Ja....vsaj za mene velja, da tudi če se pogledam v ogledalo, mi ni preveč všeč kaj vidim:)-
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:29:32
|
|
|
|
Joe
|
Meni pa se zdi ogledalo čisto v redu :) .
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:31:08
|
|
|
|
Joe
|
Mislim, da ima SEVEN probleme s svojo resnicoljubnostjo.
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:31:19
|
|
|
|
willma
|
Joe, mogoče je bolje, da uspe ta tema kot pa kakšna z naslovom: imamo novi album, imamo 5. zobek, danes smo stari 4msece in 5 dni,.........naj še nadaljujem?
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:33:36
|
|
|
|
Joe
|
Zakaj?!?! Tam so bolj odkriti!
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:37:58
|
|
|
|
kimi
|
Jaz osebno ne maram da me kdo žali v obraz...še manj za mojim hrbtom če me ne mara naj se obrne stran in naj ne govori z mano. Resnica hm...do neke meje že če je preveč boleča imam raje da jo zadržijo zase, manj veš bolj se imaš. Imam pa prijateljico ki vse pove po resnici in zaradi tega je zgubila vse prijateljice razen ene in te ni zgubila le zato, ker je ona taka da se noče nobenemu zamerit
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:42:35
|
|
|
|
Joe
|
Kimi!!! :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:44:00
|
|
|
|
willma
|
uf, kimi jaz pa še nisem našla takšne, ki se noče nobenemu zamerit:)-:)-:)- Ne, ne, saj pravim, me je skozi čas izučilo, da raje obmolknem, premislim, kot pa da napadem z resnico;)
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:47:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Grizem,napadem nazaj:(Ne kritiziraj me,če jaz pustim tebe na miru in ti ne mečem tvojih napak naprej ampak jih tiho prenašam,sprejemam.Ne vlači po zobeh mojih otrok oziroma nikogar ki mi je blizu,tudi prijatelje,mi pusti na miru.Ljudje smo si tako različni z dobrimi in slabimi lastnostmi,če ti kdo ne paše se obrni in pojdi stran,če nista za dialog,je bolje da se umakneta vsak na svoj konec. Kritik ne prenesem...samo dobronamerne od ljubih mi ljudi in še to morajo najti političen način,da povedo-na lep način.
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:49:46
|
|
|
|
Joe
|
JOJ, POJASNILO, PREDEN GREM ZA DOLGO DOL!!! Ko sem napisal, da ima Seven probleme z resnicoljubnostjo, sem mislil pozitivno! Mislim pač, da je jasno, kako resnicoljubna in odkrita je. Seven, oprosti! Ne obvladam spletnih debat, basta.
|
|
|
|
koliko prenesete resnico? 4.2.2005 17:53:47
|
|
|
|
Jančika_
|
Matr, a sam jaz Joeja ne štekam al kaj:zmeden:. Sem ga tolk nazjala, kake neumnosti piše....dragi mož, ti ne obvladaš spletnih debat, jaz pa tebe ne:).
|
|
|
Ema ali Ana ?MijavčekKatero ime vam je bolj všeč, za kombinacijo z dvojčkom, ki bo Tristan?Ana (
41%)
Ema (
59%)
Število vseh glasov: 249Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!