Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
koliko porodniške če si nezaposlen? 16.7.2005 16:56:11
|
|
|
|
SaaS
|
Jaz sem imela podobno situacijo. 5 mesecev nezaposlena, 7 mesecev zaposlena. Ko jemljejo povprečje zadnjih dvanajstih plač, ti za tiste mesece, ko nisi imela plače, upoštevajo 55% minimalne plače. Raje sploh ne računat, groza..
|
|
|
|
koliko porodniške če si nezaposlen? 16.7.2005 16:57:37
|
|
|
|
tinkatonka
|
In če ni skrivnost koliko si dobivala potem na mesec?
|
|
|
|
koliko porodniške če si nezaposlen? 16.7.2005 21:15:35
|
|
|
|
SaaS
|
Joj, ne bi tukaj gor v cifrah, ampak bolj bogo vse skupaj. Neka moja znanka vseh 12 mesecev ni imela zaposlitve, še študira, in sta se z možem odločila, da gre raje on na porodniško.. Tako, da je tudi to varianta, če paru ustreza (in delodajalcem).
|
|
|
|
koliko porodniške če si nezaposlen? 16.7.2005 23:21:10
|
|
|
|
petra.horzi
|
tinkatonka jz sm na istem k ti, sam jz niti študentka nism:( se hočm zdej zaposlit vsaj za par mescov da bom vsaj kej več dobivala k 40.000/mesec oz. mal več + otroški dodatek pr nama pa to da bi on šel na porodniško sploh ne pride v poštev, k ma on kr dobro plačo jz pa nism zaposlena tko da džabe:)
|
|
|
|
koliko porodniške če si nezaposlen? 17.7.2005 21:25:57
|
|
|
|
SaaS
|
94.000 pa ne!! Vsaj ne če vseh 12 mesecev nisi bila zaposlena. Če pa si brezposelna le nekaj mesecev, ostalo pa zaposlena, je odvisno od višine plače, ki si jo prejemala tiste mesece. Pa saj si lahko zračunate! Poiščite podatke o minimalni plači, vzemte 55% in računajte. Se da na pamet, obstaja pa tudi rubrika za izračun porodniške na spletni strani CSD-ja.
|
|
|
|
koliko porodniške če si nezaposlen? 18.7.2005 7:46:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Tinkatonka, več plač bo in višja plača bo, več boš potem dobila na mesec. Štartaš iz tistih 55% (kar je okoli 50.000) in jih vsak mesec malo zvišaš. V vsakem primeru je to boljše, kot če se sploh ne zaposliš pred porodniško. Pa pri računanju malo upoštevaj, da oddaš papirje na CSD že 60 pred PDP in se ti kaka plača ne bo štela, ker jo boš dobila kasneje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?