Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
koliko pojedo vaši 6 mesečniki 2.5.2011 20:17:46
|
|
|
|
lejla19
|
vem, da je odvisno od otroka do otroka, ampak me vseeeno približno zanima, ker se mi zdi, da moja poje fuul premalo. ponoči se še parkrat doji, oziroma cartla, se mi zdi da ne poje skoraj nič, zjutraj potem ni lačna, ji dam flaško grisolino poje kvečjemu 50 ml, za malco par žličk sadja, tud za kosilo poje le par žličk, vmes še 2krat zaspi na zizi, poje bolj malo, popoldne poje pol malega jogurta in zvečer 90 ml grisolinota. meni se zdi to ful premalo, ampak je ne morem prisilit. sicer ni suha, pr 6 m je mela 8kg in 66 cm. nevem kako naj jo bolj navadim na GH..prosim za vaše izkušnje.
|
|
|
|
RE: koliko pojedo vaši 6 mesečniki 2.5.2011 20:45:00
|
|
|
|
mamamajča
|
lejla! Ne komliciraj. Tvoja babika ma pri 6m eno celo kilo več, kot moj sin. Pa se mi zdi, da mali ful poje. Že očitno ne rabi več, ne skrbi. če je zdrava, dobre volje, so tvoje skrbi čist odveč.
|
|
|
|
RE: koliko pojedo vaši 6 mesečniki 2.5.2011 21:13:31
|
|
|
|
lejla19
|
mamamajča hvala ti za vzpodbuden odgovor:) pa sej si skoz govorim,da preveč kompliciram, pa da je verjetno že dovolj, če ne bi že pokazala,da je lačna, pol pa spet začnem razmišljat kolk je pojedla, pa sem spet čist slabe volje :( sploh ta gosta hrana nama dela probleme, dokler sem jo samo dojila, ni bilo problema :( upam res,da dobiva dovolj!
|
|
|
|
RE: koliko pojedo vaši 6 mesečniki 2.5.2011 21:42:33
|
|
|
|
mamamajča
|
Saj se boš navadla. To je res zdaj moj drugi otrok, zato sem verjetno manj zakomplicirana. Ampa si v teh mesecih nisem še niti enkrat merila ml, ki jih poje oz. spije. Se zanašam na to, da je zdrav, mere in kile ma dobre, je dobre volje in ko je lačen, mi da jasno vedet. Vse bo ok :)
|
|
|
|
RE: koliko pojedo vaši 6 mesečniki 4.5.2011 12:51:41
|
|
|
|
koala
|
lejla daj ji čs! Vem kako se počutiš, moj sin pri 6 mesecih ni pojedel praktično nič na žlico. Če sem vanj spravila kaj večkot 4 žličke je bil že praznik. Vse ostaloje dobil z dojenjem. Prejokala in presekirala sem se ohhoho ur,žlice ni sprejel do devetega meseca, pa še potem je bolj okušal kot jedel. Ko je bil star 10 mesecev sem enkrat v obupu postavila krožnik pred njega, mu dala žlico v roko in ga pustila, v smislu, če boš jedel boš, če ne pa tudi vredu.....in glej ga zlomka, mali je pojedel skoraj vse kar sem mu dala. VEm da je težko ampak poskusi se ne sekirat....Počasi in vztrajno pa bo šlo.
|
|
RE: koliko pojedo vaši 6 mesečniki 10.5.2011 14:15:57
|
|
|
|
lija30
|
a grisolino kupš un k je od 6 meseca naprej, pa potem mešaša z umetnim mlekom!A kako ga pripraviš in katerega?K sem zadnjič v trgovini gledala, pa so vsi grisolinoti uni k se z mlekom mešajo, pa keksilno tud!Uni, k pa se z vodo naredijo pa so sami čudni-eni sadni!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.