|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko plačujete "nadure" v vrtcu i...
1.8.2006 22:59:23   
copka77

Zanima me koliko plačujete tisto uro ali pol ure ko/če ostane vaš otrok popoldan v varstvu izven rednega delovnega časa ustanove?
Pri nas bo to kar pravilo,saj z možem delava od 8-16 h, varuška pa ima "delovni čas" kao od 7-15h, po tamalega pa nihče drug ne more...ker ne obstaja.
Zato bi ona zaračunala 1500 SIT / h,kar je meni znatno preveč, saj pride na mesec to že več kot celo mesečno varstvo...user posted image  Nevem. Prosim vaša mnenja in izkušnje.Vrtec v našem kraju je tudi le do 16, zato tam sploh nisva poskušala...imava še pol ure iz službe do doma namreč.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko plačujete "nadure" v vrt...
1.8.2006 23:15:18   
Anonimen
Vsaka ura nad devetimi urami v vrtcu ( mislim, da je devet, osem skoraj zagotovo ne) stane 1.000 sit. zdaj če recimo samo petkrat zamudiš v vrtec, je to že pet čukov. Nekaj je.

(odgovor članu copka77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2006 7:14:05   
Anonimen
Jaz sem varuška. Nadur načeloma ne računam, pač en dan pride prej drugi dan gre prej..
Kaj pa če se poskusiš z varuško dogovorit za kakšno fiksno ceno? Recimo 5 jurčkov več na mesec? Mislim, da se ti bo tako bolj izplačalo kot pa plačanje na uro. Saj če je varuška človeška se bi po moje dalo kaj dogovorit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2006 7:17:03   
skuštrana
Eh, sploh nisem hotela bit anonimna...
Pa še to. Mi smo se dogovorili za fiksno mesečno ceno, če pa se kateremu od staršev zdi, da je njihov otrok bil pri meni kakšen mesec kaj več potem mi pač da več denarja..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2006 7:53:50   
Naja30
Pri nas še nimamo tega, da bi se podaljšano varstvo plačevalo, pa bi bilo dobro. Ker mnogi starši izkoriščajo in (seveda eni in isti) zamujajo vsak dan. Pri tem jih je pa sram ali kaj jaz vem, tako da še tisti "dober dan" komaj izustijo, kaj šele da bi se opravičili.
Pri nas je odprto do 17h. Ravno zaradi zamudnikov smo podaljšali del.čas, pa ga bo treba spet, kar do ene desetih zvečer user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2006 13:17:55   
copka77
ja,verjamem, ampak na ta račun smo prikrajšani tisti , ki drugače ne moremo..službe ne morem menjat, saj vsi v mojem poklicu delajo takšen delavnik. Žal.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

časi
kozo

Kateri je boljši čas zimski ali poletni

zimski (38%)

poletni (62%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!