Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko plačujete "nadure" v vrt... 1.8.2006 23:15:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsaka ura nad devetimi urami v vrtcu ( mislim, da je devet, osem skoraj zagotovo ne) stane 1.000 sit. zdaj če recimo samo petkrat zamudiš v vrtec, je to že pet čukov. Nekaj je.
|
|
|
|
RE: koliko plačujete "nadure" v vrt... 2.8.2006 7:14:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem varuška. Nadur načeloma ne računam, pač en dan pride prej drugi dan gre prej.. Kaj pa če se poskusiš z varuško dogovorit za kakšno fiksno ceno? Recimo 5 jurčkov več na mesec? Mislim, da se ti bo tako bolj izplačalo kot pa plačanje na uro. Saj če je varuška človeška se bi po moje dalo kaj dogovorit.
|
|
|
|
RE: koliko plačujete "nadure" v vrt... 2.8.2006 7:17:03
|
|
|
|
skuštrana
|
Eh, sploh nisem hotela bit anonimna... Pa še to. Mi smo se dogovorili za fiksno mesečno ceno, če pa se kateremu od staršev zdi, da je njihov otrok bil pri meni kakšen mesec kaj več potem mi pač da več denarja..
|
|
RE: koliko plačujete "nadure" v vrt... 4.8.2006 7:53:50
|
|
|
|
Naja30
|
Pri nas še nimamo tega, da bi se podaljšano varstvo plačevalo, pa bi bilo dobro. Ker mnogi starši izkoriščajo in (seveda eni in isti) zamujajo vsak dan. Pri tem jih je pa sram ali kaj jaz vem, tako da še tisti "dober dan" komaj izustijo, kaj šele da bi se opravičili. Pri nas je odprto do 17h. Ravno zaradi zamudnikov smo podaljšali del.čas, pa ga bo treba spet, kar do ene desetih zvečer
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
časikozoKateri je boljši čas zimski ali poletni
zimski (
38%)
poletni (
62%)
Število vseh glasov: 143Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!