|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko obrokov in koliko ml 6 mesečni dojenček
24.2.2009 15:09:07   
veveričica
punce zanima me koliko pojejo vaši  nagajivčki obrok  v ml in kolikokrat dnevno jedo stari okoli 6 mesecev.moja zaspi ob 22 in spi do 9 poje 100ml in potem  preko dneva jeva na 3 ure.ali je to ful premalo nikoli mi namreč ne poje več kot 100ml včasih celo manj  aja in še to.noče ne čaja ne vode ne soka ničččččččččč.nevem če je to ok
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko obrokov in koliko ml 6 mesečni doj...
24.2.2009 15:46:06   
nia5
Jaz mislim, da se mamice preveč obremenjujete s tem koliko ml pojejo oz popijejo user posted image . Če lepo pridobiva na teži nima veze koliko poje, glavno da je beba sita, lepo napreduje in je zadovoljna. Otroci so tako različni da ni nekih strogih meril koliko točno bi naj pojedli, eni več eni manj, tako je tudi pri spanju. Vidim da ti lepo spi ponoči, blagor ti user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2009 17:15:24   
Tajska
Veverička!
Ali si ti že kdaj za kakšne vejice pa velike začetnice slišala? Eni res pišete, kot da niti osnovne šole ne bi imeli. Forum je namreč zato, da še drugi berejo tisto kar kdo napiše in bi bilo res mogoče fino, da malce bolj pazite, kako pišete, ker je tako veliko lažje brati.

Saj vem, da se boste zdaj nekateri zgražali, ampak eno splošno znanje o tem, kako se piše, bi pa res lahko imeli in seveda to tudi uporabljali! 

Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2009 17:42:52   
Vali 81
tudi učiteljice so med nami.
              kaj daješ privat lekcije pravopisja.

(odgovor članu Tajska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2009 20:28:24   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: Tajska

Veverička!
Ali si ti že kdaj za kakšne vejice pa velike začetnice slišala? Eni res pišete, kot da niti osnovne šole ne bi imeli. Forum je namreč zato, da še drugi berejo tisto kar kdo napiše in bi bilo res mogoče fino, da malce bolj pazite, kako pišete, ker je tako veliko lažje brati.

Saj vem, da se boste zdaj nekateri zgražali, ampak eno splošno znanje o tem, kako se piše, bi pa res lahko imeli in seveda to tudi uporabljali! 

Ja no in kako je z obroki, bo 100 ml dovolj ali ne?user posted image user posted image user posted image

veverička, če tvoja deklica tako lepo spi, poje gotovo dovolj.

(odgovor članu Tajska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2009 21:19:49   
Alči
Ene se pa res v vse utaknejouser posted image . GLej , če user posted image napreduje na teži ni panike. Odvisno a se dojita ali AM. ČE se dojita je tak težko rečt kok poje, če pa po flaski pa toliko dokler ni sita...ne vem, od kolegice je star glih ene 6m pa je na 3 ure in poje 200ml vsakič. S tem da si ona pumpa mlekec ker na ziziki propčas tečeuser posted image . Moj je dojen, in pri 6 m je imel 5 obrokov na dan, od tega je bil eden že GH, ostalo pa dojenje, količinsko ti pa žel ne znam povedat, razen za gh, da je je bilo za cca jogurtov lonček. Za pitje pa tudi, če je dojen naj še ne bi nič rabil zraven tekočine, ko pa začne GH pa je treba malo dat. Sem imela iste težave ker ni bilo stvari ki bi jo gospodič pil, ne vode, čaja, soka....nič. Zdaj pa je začel, ima7,5 m in pije vodo in sok(nariban jabuček odcedim in sok zalijem z vodo) po žlički, ker noče flaše.
Aja pa glede na to da celo noč prespi, ziher ni premalo papice čez danuser posted image .

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2009 21:40:49   
veveričica
ALČI HVALA .SI ME KR POMIRILA.TVOJ MALI user posted image JE PA FUL CUKRČEK LUŠKAN

Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2009 15:40:54   
Alči
hihi, ja hvala, Rok se zahvaljuje za komplimentuser posted image .

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2009 18:13:33   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Tajska

Veverička! njen vzdevek je veveričica
Ali si ti že kdaj za kakšne vejice pa velike začetnice slišala? Eni res pišete, kot da niti osnovne šole ne bi imeli. Forum je namreč zato (za to se piše narazen), da še drugi berejo tisto, (manjka vejica) kar kdo napiše in bi bilo res mogoče fino, da malce bolj pazite, kako pišete, ker je tako veliko lažje brati.

Če pišeš kritike, bodi tudi sama dosledna.

Glede GH ti pa, veveričica, žal ne znam pomagati, saj moja user posted image  še ne je le-te.

< Sporočilo je popravil Pšemek -- 26.2.2009 18:16:25 >

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Tajska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2009 18:23:25   
AnciM
Veveričica, otroci so zelo različni. Moj 6 mesečnik je v enem obroku zmazal 150g pasirane zelenjave in čez 0,5 deci mleka. Potem ima še 4 obroke po 200 ml mleka čez dan. Moja nečakinja, ki je stara eno leto pa pol, pa poje 3x manj v enem dnevu. Za malico je celo pojedla 3 žličke jogurta. Je pa res, da jo je po kilaži moj že skoraj ujel. user posted image

Ne obremenjuj se s tem koliko pje. Če je razigrana, dobre volje in če ji je ponujena hrana, zagotovo ni lačna. Še noben ni lačen odklonil hrane.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2009 19:47:32   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

punce zanima me koliko pojejo vaši  nagajivčki obrok  v ml in kolikokrat dnevno jedo stari okoli 6 mesecev.moja zaspi ob 22 in spi do 9 poje 100ml in potem  preko dneva jeva na 3 ure.ali je to ful premalo nikoli mi namreč ne poje več kot 100ml včasih celo manj  aja in še to.noče ne čaja ne vode ne soka ničččččččččč.nevem če je to ok

če si na EINT brala napredek svoje user posted image  potem si videla kašna je formula za količino ki naj bi jo otrok dnevno zaužil, le da tam imajo max , pediatri pa imajo formulo 150 x kg deljeno s št. obrokov...tako naj bi 4kg težak otrok ki ima 6 obrokov dobil 600 ml dnevno delj. z obroki in je to 100ml na obrok.

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 11
26.2.2009 22:05:07   
AnciM
če si na EINT brala napredek svoje user posted image potem si videla kašna je formula za količino ki naj bi jo otrok dnevno zaužil, le da tam imajo max , pediatri pa imajo formulo 150 x kg deljeno s št. obrokov...tako naj bi 4kg težak otrok ki ima 6 obrokov dobil 600 ml dnevno delj. z obroki in je to 100ml na obrok.

Po tej formuli je moj vedno stradal. Čudno, da imava potem pri 6m že 8kg. user posted image Hrani jo kolikor želi.

17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2009 9:16:25   
veveričica
potem mojauser posted image poje po formili čisto premalo saj ima skoraj 7 kg in  mi ne poje če izračunam okrog 450 -500 na dan

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2009 9:45:30   
Anonimen
Jaz nisem nikoli preverjala,koliko je pojedla čez dan .Na tri ure je jedla,pridno spala tak,da mislim,da je imela dovolj.Redila se je normalno.Jaz se sploh nisem obremenjevala s temi ml.

Neposredna povezava do sporočila: 14
27.2.2009 9:46:30   
veveričica
ANCI M IZ KJE PA SI TI.A TVOJ  MA TUD 6 MESECEV .KDAJ SI TI RODILA IN KJE

Neposredna povezava do sporočila: 15
27.2.2009 11:49:21   
AnciM
Sem Gorenjka, ki je rodila v Kranju na današnji dan pred 6m. user posted image

17. 2. 2010 pa še Blaž.

Neposredna povezava do sporočila: 16
27.2.2009 11:56:37   
veveričica
 čestitke za pol leta.kje iz gorenjske si.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.2.2009 16:26:35   
AnciM
Samo po eni dolini naprej od tebe. user posted image

17. 2. 2010 pa še Blaž.

Neposredna povezava do sporočila: 18
27.2.2009 18:40:15   
veveričica
kje pa bi to lahko bilo

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.2.2009 19:13:13   
slovenka

Veverička - koliko pa potem poje ml? Naša pri skoraj 8 mesecih spije kakšnih 600 ml mleka, pa dva - tri obroke GH. Pri 6 mesecih je pa spila kakšnih 800 ml mleka, pa še ne celega obroka GH. Ni pa še nikoli tako lepo spala kot tvoja - spije tudi ponoči eno flaško.

< Sporočilo je popravil slovenka -- 27.2.2009 19:15:51 >

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
27.2.2009 19:40:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
27.2.2009 21:45:06   
veveričica
rekord je če poje 400-500ml

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.2.2009 21:49:20   
AnciM
Ampak zgoščenega s kašicami!!!!!! Ukini kašice, pa bo več pojedla. Saj revica prej omaga kot pa bi več pocuzala iz flaške. Vidim pri mojem. Mora bit že zelo lačen, da uspe posrkat 200ml keksolinota, pa ga dam samo 3 ta male žličke v mleko.

17. 2. 2010 pa še Blaž.

Neposredna povezava do sporočila: 23
27.2.2009 22:36:26   
benika
Ja, se čisto strinjam z Anči. 6-mesečnik naj bi pil mleko, ne mleko s kašicami. Verjemi mi, da tako kot se je navadila na kašice, tako se bo tudi odvadila, samo ti moraš poskrbet za to.

Moj enoletnik ne uspe popit cele flaše, če je slučajno kašica noter, kaj šele 6-mesečnik.

Poizkusi, pa boš videla, da ti bo več pojedla.

< Sporočilo je popravil benika -- 27.2.2009 22:37:34 >

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.2.2009 22:40:12   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

Ampak zgoščenega s kašicami!!!!!! Ukini kašice, pa bo več pojedla. Saj revica prej omaga kot pa bi več pocuzala iz flaške. Vidim pri mojem. Mora bit že zelo lačen, da uspe posrkat 200ml keksolinota, pa ga dam samo 3 ta male žličke v mleko.

Res je, poglej gor na škatlo, kakšne kalorije imajo ti keksolinoti - ena žlička tega je kot ena banana.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?