|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko obrokov 9M?
25.10.2007 13:20:08   
kamy
Pozdravljene!
Mene pa zanima, koliko obrokov naj bi imel dnevno 9m user posted image ? Moja user posted image  jih ima pet! Ali je to premalo? Namreč zjutraj ko se zbudi nekje od5-6 ure zjutraj popije stekleničko mleka in zaspi nazaj za kaki dve urici! Okoli 10 ure ima sadni obrok, okoli 13ure kosilo, popoldansko malico nekje po 16uri in večerjo nekje okoli 19ure in nato spanje! Spi mi celo noč do jutra ko postane lačna!
Namreč meni doma težijo, da naj ji dam še kaj vmes in da se preveč držim ur, ....in bla bla bla! Ampak jaz vidim, da moja user posted image  zahteva takšen ritem in konec! Tudi kar se tiče spanja mi prične jokati če ni ob 19 uri v postelji! Ja še to velika je 75cm in tehta tam okoli 9,5-10kg!

Hvala za nasvete!

LP, Kamy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko obrokov 9M?
25.10.2007 19:36:08   
2.2.
jaz ji še dam kakšno saje, pa skutico ali piškot...karkoli tako na vmes ker mislim da je lačna, ker ko ji dam lepo je in ima zanimanja res pa je da pri obroku ne velik poje v začetku uvajanja gh je lepo vse pojedla, zdaj jo pa vse zanima in nič ji ne sme uteč ima pa 72cm in 8650kg pred 2 tedni stara 9 mesecev

(odgovor članu kamy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2007 19:44:19   
NMJ
Mi oz. naši dve imata polnoma enak ritem hranjenja in spanja. Pred dvema dnevoma sta bili stari devet mesecev. S tem da se ena še ponoči enkrat hrani (spije malo mleka, da lažje zaspi nazaj, ker ji rastejo zobki), ta druga pa spi celo noč do nekje 6 ure. Jaz ima včasih dam vmes še kakšen bebi piškot, sicer pa vmes dosti pijeta. Če otrok ne kaže potrebe po hrani potem ima dovolj obrokov, če bi bila lačna bi ti to zagotovo povedala.

lp

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2007 19:59:02   
Teja29
Čau. Mi smo stari 8 mesecev in jemo približno takole:
6.00 - 100 ml mleka
9.30 - cca 180 ml rižolinota
12.30 - cca 160 g kosila (zelenjava, meso, krompir/polengta/riž...)
16.00 - cca 200 g sadja s piškoti
19.30 - cca 150 ml mlečne kašice (keksolino, frutolino,...)
20.30 - cca 120 ml mleka

Veliki smo 72 cm in težki 8100 g. Moj pikec med temi obroki ne kaže lakote in mu zato ne dam nič drugega, razen kaj za probat ko mi jemo. Hrano pa moram že vedno malo zmiksat ker se mu preveliki koščki zaletavajo in potem včasih bruha. Kako je pa pri vas s koščki???

lp, teja

(odgovor članu kamy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2007 19:12:38   
lysa
Jaz sem mu dajala 3-4 obroke. Zjutraj okoli 6.30 dojenje (doji se itak celo noč), ob 8.00 sadna kašica (največkrat kuhano jabolko), okoli 12. ure je imel zelenjavni obrok in dojenje, okoli 15. ure je imel rižolino, keksolino ali frutolino, za večerjico okoli 18. ure pa je največkrat dobil gris kuhan v jabolčnem soku in še dojenje. Na obrok je pojedel približno 200 ml hrane. Vmes med obroki sem mu dala še kakšen košček kruha (domačega) ali pa keks. Pil pa je le neslajen čaj, vendar največ 200 ml dnevno.
Velikost pri 9. mesecih: 78 cm. Teža: 12 kg.

(odgovor članu Teja29)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?