|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko obleči
12.3.2007 18:49:05   
banja
Jaz v teh toplih dneh res nisem pametna kako obleči moji 4-mesečni deklici. Bojim se, da ju ne bi premalo oblekla in ju tako prehladila, vem pa tudi da preveč ni dobro. Zanima me kako vi oblačite vaše? Jaz še vedno dajem dve kapci (bombažno+malo debelejšo), ampak danes sta bili prav potni. Ali mislite, da je ena kapca dovolj, čeprav sta še tako majhni?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko obleči
12.3.2007 19:12:53   
Shorty_
Moja je danes stara 3 mesece in ji oblečem za ven body z dolgimi rokavi bombažne žabice zgoraj majčko in malo debelejšo jopico spodaj pa trenirkico ki je malo podložena dam ji še eno kapico tako srednje debelo nogavičke in štrikane copatke v vozičku jo pokrijem z flis dekico (jo dam na pol in na četrtini leži s četrtino je pa pokrita če razumešuser posted image  ne znam drugače povedat) vedno ima tople rokice in nogice.

(odgovor članu banja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2007 19:14:53   
Blejka26
m da je bilo danes na soncu kar dovolj topolo,niti ni pihal veter tko da je ena kapica čisto dovolj.glavno da imata vsaj ušesa pokrita ni pa treba pretiravat.za obleč pa ne vem,kajti vsak najbolje pozna svoje otroke.Moja punca je že od malega topel otrok in mi je nikoli ni bilo potrebno pretirano obleči,kajti eni res pretiravajo.Opazuj ju in boš videla

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu banja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2007 20:09:51   
Clody
Banja, 2 kapici sta absolutno preveč.
Naš je star skoraj 5 mesecev in ga oblečem v body, mako, srednje debela jaknica, spodaj pa podložena trenirka, štumpfi in copatki, pa ena tanjša kapica. Pokrijem ga še z dekico če je potrebno.

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2007 20:32:52   
Aja1
Moja je zelo vroč user posted image
Oblečem jo v hlače, bodi, jopico ter nogavičke, teniske in kapico (eno). Je pa še v letni vreči in vedno zelo topla. Če ji je vroče, pa postane pikasta.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2007 23:12:31   
eya
Mislim, da si že sama ugotovila, da sta bili preveč oblečeni, če sta bili potni. Poskusi jutri manj oblečt, pa boš videla.

Sicer pa je bil naš danes takole oblečen:
zgoraj bodi, tanka majčka, srednje debela jakna, tanjša kapa
spodaj žabice, žametne hlače (ampak ne debele), flis copatki

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.3.2007 9:02:40   
krfjolca
Našemu je tudi hitro vroče - posledica so pikice. Včeraj je bil zunaj oblečen v bodi s kratkimi rokavi, čez bombažno majčko, spodnji del trenerke, nogavičke in copatke, ter letno jaknico (tanka) in ENO tanko kapico. Čez nogice sem ga v vozičku pokrila s tanko dekico. Mu je bilo čisto dovolj. Se pa orientiram po sebi - kolikor sem jaz oblečena, je tudi mali. Pa je bil še vedno malo poten po laseh. Razmišljam, da bi uvedla samo trak za ušesa.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.3.2007 9:08:53   
Anonimen
Punce letos imamo pa res srečo z vremenom. Jaz tudi našega ne oblečem preveč, ker je potem čisto poten in rdeč. Oblečem mu bodi z dolgimi rokavi, majčko, jaknico iz flisa, tanko kapico, žabice, trenirkico, teniske iz bombaža. Pokrijem ga še z dekico iz flisa in ima popolnoma dovolj.

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.3.2007 10:48:15   
Strawberrie Cherrie
Jaz mu dajem gor body brez rokavov ali body na kratke rokave, preko navaden body ali tanjšo majico, za ven dam spodaj še štramplčke + zokne, gor hlače ali trenirko, not je brez štramplčkov. Zgoraj mu dam za ven še jopico, če pa piha pa še vetrovko, drugače greva ven samo v podloženi jopici. Na ušeska pa samo 1 kapo, če pa fejst piha mu pa potegnem od vetrovke kapuco gor in to je to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.3.2007 10:51:57   
sju
nobena jih ne daje še v kombinizon...samo v košaro in to je to????

(odgovor članu banja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.3.2007 10:54:30   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem odstranila tudi zimsko vrečo, smo v popolnoma poleženm športnem delu, za na sprehod vzamem samo kakšno dekico zraven...pa je še nisem uporabila.

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.3.2007 12:29:17   
Antigona
nobena jih ne daje še v kombinizon...samo v košaro in to je to????

V kombinezon pri 15ih stopinjahuser posted image

Ja pa jade, pol pa pride svizec pa zavije čokolado...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.3.2007 12:46:26   
severnica77
Naš ima body, bombažne žabice, majčko, žametke, zokenčke in teniske, povrh pa podloženo jopico in eno kapico. Zraven imam še dekico iz flisa.

Ni pa bil letos sploh v zimski vreči in tudi kombinizona ni imel pa je bil vedno topel.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.3.2007 14:39:15   
krfjolca
Jaz na sprehodih še vedno videvam otročke v kombinezonih, debelih kapah in  rokavičkah. Pa se mi smilijo, revčki.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.3.2007 14:54:35   
sju
ampka jest ga dam še vedno v zimsko vrečo(ker nimam košare temveč športni voziček)...pa ta vreča je kot kombinizon....če prav razumem jih ve samo še z dekco pokrijete???????

Hvala user posted image ...mal sem se mogoče zgubila user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.3.2007 17:00:51   
zima07
Škoda, ker niste zraven napisale, koliko so vasi user posted image  stari...Moja je 6 tednov in mi je pediatrinja se prejsnji teden rekla, naj jo oblecem tako kot za doma+pajacek (kombinezon)...Pa tudi kolegice, ki imajo enake stare pikice, jih imajo vse se v kombinezonih, oz. flisastih pajackih...Jaz tudi mojouser posted image , ceprav se ves cas sprasujem, ce ni prevec...

Kaj mislite?

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.3.2007 17:39:48   
suzi
Jaz mojega 7 mesečnika dam v bodi s kratkimi rokavi, bombažno majčko, hlače, nogavice, čez copate, bombažno kapo ter pomladno jaknico-bundico. Pa brez vreče. Pa še v tem je včasih kar moker, dlani ima čisto potne da o glavici ne govorimo. Imam občutek, da smo mamice bolj nagnjene k temu da otroke preveč oblečemo. Treba jih je oblečt  približno tako kot sebe

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.3.2007 17:48:51   
klaja
Moja je sicer stara 8 mesecev pa ji oblečem bodi, prek majčko in zgornji del trenerkice, spodaj ima žabice, zoknčke in hlače in pa kapo. Če je pa bolj hladno, ji pa dam preko še en debel brezrokavnik.

Nikoli ji nisem dajala dveh kapic in tudi čez zimo sma redkokdaj imeli oblečen kombinizon, le takrat ko je bilo res mrzlo. Drugače je pa pozimi imela preko le bundico in termo hlače. Tudi v vozičku nimam zimske vreče, ker je bil kombinizon čisto dovolj.

Nikoli je nisem ne vem kako debelo oblačla in tudi bolana še ni bila.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.3.2007 18:16:08   
Baucka
Raje kakor,da jih dajete v kombinizon, si kakšno debelejšo dekico sabo vzamite. In tako če opazite,da je user posted image vroče, samo odkrijete in je lažje, kakor kombinizon slačit.

Gremo veselo.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.3.2007 19:03:02   
vampirka
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

Moja je danes stara 3 mesece in ji oblečem za ven body z dolgimi rokavi bombažne žabice zgoraj majčko in malo debelejšo jopico spodaj pa trenirkico ki je malo podložena dam ji še eno kapico tako srednje debelo nogavičke in štrikane copatke v vozičku jo pokrijem z flis dekico

Moja je 2 tedna starejša, ostalo pa vse isto kot shorty...Samo namesto jopice imava zgoraj eno jaknico, ki je malo podložena. Do pred enega tedna nazaj pa je tudi imela kombinezonček, samo ne tisti orto debeli. Dve kapici (bombažno + debelo) pa je imela samo takrat, ko je bilo nekje med 0 in 5 stopinjami. Je pa res, da tudi jaz opažam preveč oblečene otroke user posted image ...samo problem je, da imajo danes mnogi tudi v stanovanju pretoplo. Pri nas je čez dan 21, ponoči pa 18 stopinj. V blokih imajo pa nekje tudi 26 čez dan! Poleg tega pa je seveda treba upoštevati, da niso vsi otroci isti - eni so bolj zmrzljivi, drugi manj. 

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.3.2007 10:43:24   
miska2004
Naš je star 4m, pa je doma oblečen v bodi z dolgimi rokavi + ena majčka, spodaj pa plišaste žabice s stopali do pasu.
Za ven mu dam plišasto jakno in eno bolj tanko kapo. Leži pa v košari. Pa mu je še vroče, po hrbtu je kar vroč, ko ga ven vzamem... Zadnje dni mu jakne sploh ne zapnem, in če nič ne piha, tudi zgornji del košare (ta, ki se odpne), zaviham navzdol, da ima prsni koš zunaj.
Kombinezon smo imeli, ko je bil čisto majčken, no pa tudi bolj hladno je bilo takrat.
Bolan še ni bil (trkam na les)

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?