|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko obleči??
14.3.2008 8:40:40   
veselje07
Zanima me kako vi v teh toplih dneh oblečete otroke.
Ali jih že samo v jopčke in brez kape ali še vedno v bundice?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko obleči??
14.3.2008 8:42:53   
kristinaj
jaz naši dam žabice, podložene hlače, na vrh majčke pa še tako debelo bombažno jopico, kapico pa še vedno.....

(odgovor članu veselje07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2008 8:46:21   
tinkatonka
Danes zjutraj je šel v vrtec oblečen takole:

- bodi brez rokavov
- majčka z dolgimi rokavi
- nogavičke
- spodnji del trenirke
- flis jopica
- prehodna jakna
- trak za lase

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2008 8:51:33   
ana b
Naš je danes oblečen:
Spodnja majica
tanek puloverček
Tanke hlače od trenirke
nogavičke
tanka bundica. Ko ga bom šla iskat pa bo bundico nadomestila vetrovka ali tanka jopica, odvisno od vetra.

In sedajko grem z dojenčkom ven, bo oblečen samo v body in flisek, tanke žabice in hlače, pa malo bo pokrit, če bo veter, sicer pa ne.

LP

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2008 8:55:48   
tinkatonka
jaz naši dam žabice

Meni osebno se zdi, da je za žabe že prevroče user posted image .  Pa za kakšno volneno kapo tudi. Kape naj bi bile pri teh stopinjah že bombažne in ne več volnene.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2008 9:04:10   
c7
Eh, dajte no. Pozimi nista nosila žabic, podloženih hlač sploh ne poznamo,...

Naša dva imata celo zimo isto: nogavice, hlače, spodnjo majčko brez rokavov in majčko. Nekajkrat sta imela s sabo jopco, da sta se oblekla, če ju je zeblo.

Drugače pa imamo še zimske jaknice, zjutraj tudi kapo, popoldne ne več.

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2008 9:11:05   
frutka_
Dokolenke, sp. majčka, žametke, bombažna majčka, debelejša prehodna jakna, tanka bombažna kapica.

(odgovor članu c7)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.3.2008 10:04:00   
bambam
Danes je za v vrtec moja user posted image  oblekla trenerko, spodaj tanke žabe, majčko brez rokavov, majico z dolgimi rokavi, ko grejo na sprehod ji oblečejo še zg. del trenerke, jakno in bombažno kapico.user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.3.2008 10:15:17   
Dadi
Pri nas imata oba žabe, tanke majčke(srajčke) čez body oz sp. majčko, jakno in trak.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.3.2008 10:53:14   
Naja31
Danes ima oblečeno:
nogavičke, tanjše žametne hlače, spodnjo majčko, bombažno majčko z dolgimi rokavi, jakna (ne zimska) in bombažna kapica.
star je pa 3 leta.
Kakšne žabice, no.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.3.2008 11:00:36   
veselje07
pa se vam ne zdi razlika ali je otrok star 1 leto ali 3 leta??
za žabice mislim?

najlažje je bit pametn da groza žabic pa res ne več...pol pa čez nekaj časa sprašujete...kaj naj naredim ker ima mali težave z mehurjem
(poznam primer od kolegice...nikoli žab zdej pa take težave)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.3.2008 11:10:56   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: veselje07

pa se vam ne zdi razlika ali je otrok star 1 leto ali 3 leta??
za žabice mislim?

najlažje je bit pametn da groza žabic pa res ne več...pol pa čez nekaj časa sprašujete...kaj naj naredim ker ima mali težave z mehurjem
(poznam primer od kolegice...nikoli žab zdej pa take težave)

Ja, to bo zagotovo ker ne nosi žab. Naš jih tudi ne, pa ni imel nikoli prehlajenega mehurja ali kaj že user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
14.3.2008 11:49:54   
tinkatonka

Ne vidim razlike ali je otrok star leto dni ali 3 leta, če seveda giblje. Otrok ki je na miru, je seveda lahko bolj oblečen, ker se ne ogreje z gibanjem. Ko otrok enkrat shodi te bojazni ni, saj so skoz v gibanju. No vsaj večina jih je takih. In otrok ki teka, skače,...., se preveč oblečen poti in se lahko tudi prehladi.

Žabe so za minus stopinje, pa še to samo za zunaj in ne da ima v ogrevanem prostoru oblečene žabe + hlače. Ali samo žabice ali pa samo nogavičke in hlače.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 13
14.3.2008 13:30:07   
doroteja23
Naša je stara 2,5 in nosi še vedno žabe al kak že rečete. To pa zato, ker je vedno na tleh, tla pa so mrzla. In ne mi rečt da je že pretoplo za žabe. Sploh zdaj ko vreme niha in je zdaj toplo zdaj mrzlo.

Ženske zakaj pa imate probleme z jajčniki, mehurjem, ledvicami. Ja zato, ker smo bili brez žab. Tudi jaz sem ena izmed njih, ko nikoli nisem hotela nosit žab. Zdaj pa mama probleme z jajčniki, ledvicami, itd.

Če pa so žebe je pa le malo bolj toplo, sploh že je otrok dosti na tleh.

Pa ne me zdaj napast!

Neposredna povezava do sporočila: 14
14.3.2008 13:33:12   
anckabancka
Naš tavečji je imel danes zjutraj oblečene kavbojke, bodi in majčko pa tanjšo bundico. Na glavi je imel trak.

Žabe sem mu v celi zimi oblekla ene 5x ali pa še to ne. Ko je hladneje mu dam žametne hlače ali podložene hlače.

Ponosna mamica petih fantkov :)

Neposredna povezava do sporočila: 15
14.3.2008 16:15:42   
sisi*
Mi smo imeli:
spodnjo majčko, majčko, dokolenke, hlače in tanjšo bundico. Na glavi pa tanjšo bombažno kapo.

No pri nas v vrtcu smo mi verjetno edini, ki nimamo žab (vse mamice se čudijo, da hodimo brezuser posted image ) in take prav debele volnene kape so tudi še aktualne.  

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.3.2008 9:26:32   
Še ena T
Tudi jaz sem vsako jutro v dilemi: žabe da ali ne.

Ravnam se pa po tem. Če meni paše oblečt pod hlače še najlonke, potem dobi hčerka tudi žabice... Sva bili pa enkrat letos že brez, pa mi je bilo malo nelagodno hladno okrog ritiuser posted image  
Hčerka pa itak (dve leti) nima še občutka, koliko je treba obleči.

Se pa strinjam s tisimi, ki vsaj pri punčkah preferirajo nošenje žab pozimi. Jaz sem jih vedno od otroštva in nisem imela še nikdar težav s sečili, jajčniki itd...
Ok, ni nujno da zaradi nošenja žab, ampak....

(odgovor članu sisi*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.3.2008 10:59:36   
mehurčica
No, jaz sem trenirala smučanje dobrih 16 let, bila čez zimo skoraj ves čas z ritjo na mrzlem in mokrem. Večinoma nam niso nosili smučarskih hlač vsako rundo dol, da bi šli oblečeni na dostikrat tudi mokre sedežnice(smo imeli treninge tudi po dežju, če je snežilo pa itak). Bila sem prepričana, da bom imela težave z rodili, ledvicami, mehurjem,... Pa nič od tega. TRKAM!

Tako da jaz mislim, da se težave ne pojavijo samo zaradi tega, če otroci ne nosijo žabic, ko je malo bolj mrzlo. Se mi pa zdi pomembna spodnja majčka, da ne pride mraz do ledvic.

Letos sem mojemu 4 letniku kar nekajkrat dala žabice gor. No, sedaj je pač že pretoplo, da bi jih imel spodaj, razen če greva smučat. Če je imel pa podložene hlače, pa brez. Je pa tako, da sem jaz recimo bolj zmrzljiva kot on.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.3.2008 22:39:38   
Naja30
O moja je pa kar nosila žabe. Zima je le zima in za otroka, ki je večkrat na riti kot na dveh, ne bi reskirala. Saj ne, da imajo vsi probleme z mehurjem itd. Ampak ziher je ziher.user posted image
Se pa strinjam, da so žabe za ven. Za notri je to res pretoplo.

Danes je imela nogavičke, žametke, 2 dolga rokava in prehodno jakno. Pa rutko na glavi. Pa je ene parkrat grdo zapihalo in me je skrbelo, da jo bo zeblo.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.3.2008 23:25:34   
frufru
Naš ma še vedno žabicepod hlačami. Je drugače zelo vroč, ampak zaradi žabic mu še ni bilo vroče, da bi zašvical. In smo do sedaj dali čez samo en pošten prehlad. Zgoraj ma pa bodi, tanek puloverček in flis brezrokavnik. Če piha pa še vetrovko ali pa bundo pa brez flisa. Kape nima.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?