Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ok, morda malo čudno vprašanje ampak sem se malce zmedla. Zadnjič mi je kolegice rekla da se to neki drugač šteje, kot normalno se seštevajo tedni z meseci. Od katerega tedna naprej se šteje, da si v npr. 7 ,mesecu nosečnosti?
Mah, saj meni to tudi ne gre, zadnjič me je ena vprašala, koliko sem noseča, pa nisem vedela, ne koliko tednov, ne mesecev , sem se kar zmedla. Jaz tedne delim s 4, čeprav ima mesec v večini še kar ene par dni več.
ginekološko nosečnost traja 10 luninih mesecev kar pomeni en mesec z 28 dnevi...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
jaz vedno odgovorim, ko kdo vpraša koliko sem noseča, kar v pravih mesecih...torej sem sedaj v 9 mesecu in sicer že od 22 marca...ker sem zadnjo menstruacijo , po kateri se gleda nosečnost imela 22 julija...je najlažje zame in za tiste ki sprašujejo, ker tedni ponavadi nenosečim niso nič jasni... No, upam, da sem ti kaj pomagala , drugače pa imam še en odgovor, na vprašanja kdaj imama rok ..Moj odgovor je;ko bo ....
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 1.4.2008 0:00:04 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !