|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko kave je preveč?
5.12.2007 9:57:41   
Naja31
V prvi nosečnosti sem si kavi odpovedala, prve mesece mi sploh ni pasala, potem sem pa mogoče spila eno na dan.
Zdaj v drugi nosečnosti pa jo kar pijem, zjutraj en nescaffe z mlekom obvezno, že zaradi učinka na prebavo, potem pa čez dan, ko mi pade delovna storilnost in koncentracija, tudi še eno.
Zdaj me pa začenja skrbeti, če ni to mogoče preveč.
Nekje sem prebrala, da naj bi 3 skodelice instant kave bila tista zgornja meja kofeina v nosečnosti.
Priznam pa da mi zdaj kava kar paše. user posted image

Kaj menite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko kave je preveč?
5.12.2007 10:16:24   
smigli
Dve švoh kavi na dan za dušo ne bodo škodile. Prve tri mesece nosečnosti sploh nisem pila kave, ker mi je njen vonj obračal želodec. Potem pa mi je zapasala in sem pila po dve na dan. Pa še zelo nizek pritisk me daje, tako da mi je celo ginekologinja svetovala.

lp

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2007 10:24:01   
mala pikica
Jaz sem brala, da je tista zgornja meja kofeina na dan 800 mg. Mislim, da tri skodelice instant kave (ta še ima manj kofeina kot prava kava) ne moreta škoditi.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2007 10:26:42   
klepetka
jaz spijem en kapučino in eno pravo kavo /dan.
mislim da tri skodelice instant kave res ne morejo škodit.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2007 12:22:14   
tasyo
Jaz spijem eno do dve pravi kavi na dan. Mislim, da ti tri instant ne škodijo...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2007 12:33:56   
Ninica
Jaz sem običajo spila 2. Eno dopodan in eno popoldanuser posted image

LP, Ninica

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2007 12:40:15   
Anonimen
Jaz pijem kapucino in kavo brez kofeina,mislim pa da skodelica ali dve, ne premocne seveda,ne skodijo.user posted image

(odgovor članu Ninica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2007 12:43:50   
Naja31
Kaj pa je "prava" kava?
Samo turška?

A če spijem capuccino v lokalu je to prava kava?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2007 13:03:47   
Naja30
Capuccino v lokalu je prava kava. Tisti instant, ki ga doma narediš z vročo vodo ali mlekom, ni prava kava. Vsaj mislim user posted image

Baje lahko na dan spiješ 2 (prave user posted image ) kave. No, meni se je že prvič uprla, zdaj pa spet. Sem pa prvič na koncu spila vsak dan eno belo kavo (tapravo v lokalu user posted image ).

Ti kar pij tako še naprej, ne bo nič narobe.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2007 16:42:18   
Marusah
Meni je tudi prve 4 mesece kava smrdela, da sem takoj na WC letela, če sem samo zavohala njen vonj. Zdej, ko pa gre nosečnost proti koncu mi pa kr paše kaka skodelica na dan.

Se pridružujem vsem ostalim, da ti do 3 skodelice kave na dan, ne bodo škodile. Bo pa user posted image  večji "kofetkar", ko bo ven prišel user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?